azért ez őszintén durva hogy nemhogy nem ültetek ilyenen, vagy élőben nem láttátok, de hogy nem is hallani róla sebaj, egyelőre még nicnsenek az emberek felkészülve az ilyen motorokra, de hófehérben nagyon üt!
Rosszkor rossz helyen . Olyankor megyek pályán ha a munka visz. Az viszont akkor visz mikor mindenki mást is, éshát vannak akik állandóra használnak cégeskocsit (nálunk), nem csak úgy mint én, hogy alkalomszerűen. Mivel minél hamarabb érnek, annál rövidebb a munkaidő, raknak lézerblokkolót, oszt gyerünk 180-200. Állt bent a telephelyen egy Focus bal oldalon nem volt futómű alatta. AZ egyik srác elé kiszaladt egy kutya. Nem elég, hogy még a kocsi teteje is véres lett, de mivel elrántotta, és belehúzta a szalagkorlátba, fennakadt. Állítólag a kocsi körbekörbe forgott vagy 100 m-t miután kikapta alóla a futóművet a korlát.
A Golfival én is 110 körül megyek a pályán,nem akarom hogy valami baja legyen. Eddig még nem ölt meg senki. Aki gyorsabban akar menni,az tolja csak neki! Úgy megyek ahogy biztonságos.
Autópályára olyan kocsival mint a Tiéd vagy az enyém, nem mennék fel pályára. Szegény Fabia is olyan zajos 140-él hogy elviselhetetlen. Annyival meg menni kell pályán, mert leölnek. M7-esen voltam már akkora forgalomban a céges kocsival, hogy rendesen markoltam a kormányt, és nem vettem el a lábam a fékről. Alig vártam elérjük Butapestet.
Pedig az a kocsi röhögve tartja pályán a 140-et nulla hanggal. Bár az egy Ddízel G Astra. Pénteken d.u. menni kell megint Győrbe. Majd szerda este jövök vissza.
De kíváncsi lennék ki vette meg a kis frézit? Azt hittem majd a fórumon megismerhetem az új gazdiját,de úgy látszik nem. Jól járt vele,csak motorozni kell,meg tankolni. Elég jól sikerült kis moci lett belőle.
Ikimről valaki valamit tud?
Gyanús nagyon gyanús
Pedig az a kocsi röhögve tartja pályán a 140-et nulla hanggal. Bár az egy Ddízel G Astra. Pénteken d.u. menni kell megint Győrbe.