Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát, ez az aulunemmegy ilyen 16szelepes téma most a szivar 100assal járok, míg a hányás pucolódik , az 2szelepes hengerenként, és egészen félelmetesen más karakter (kb ugyanolyan erősek)
Fel van telve valami izületi folyadékkal,meg valami mozog a könyököm végén,le van válva valami,és nem akar leapadni. Azt mondta a doki,hogy ha nem megy le,fel kell nyitni. Két hete nem apadt le. Sztem nem is fog.
kurva anyád
Persze. Ott is ugyanolyanok mint nálunk.
Legyek őszinte?
Megy, visz, gurul, kényelmes, minden ok vele, de....
Megvan a Fabia 5 hónapja. Még mindig nem birom megszokni, hogy semmi nyomaték kicsi fordulaton. Alig tudok vele elindulni.
Semmi érzelmet nem vált ki belőlem, egy egyszerű kisautók között belülről hatalmas cucc. pl. a Berlingo olyat tudott, hogy ha ment az első ablaktörlő, és rükvercbe raktam a kocsit, elindult a hátsó ablaktörlő is. Vagy épp az ablaktörlő fokozat nem ugyanolyan törlési sebességet jelentett álló helyzetben, mint sebességben.
Jó kocsi, mert egyébként nagyon nem bántam meg !
Sanyi írtam! Pupu én K&H-ra váltottam, fele lett a biztim és még valami nyereményjátékba is részt veszek 10 misi a nyeremény!

Sanyi, könyököddel mi lett?

szandi: - mi a picsa ez a robesz...még melegebbé tesz. Felejtős. Motort vegyél, ne ilyet... deréktámasz..istenem
Volt szerencsém menni vele terepen,a régivel,nálunk az eon-nál van sok. Hű de betyárosan megy terepen!
Bezony.
Na mentem alukálni holnap irány nagyfalu du leszek majd pusz.
jó éjszakát
Miért fos? Azt tudja amit egy ilyen autónak tudni kell. Ha gyorsan akar menni az ember,akkor vegyen BMW-t,Audi-t,és fizesse a temérdek pénzt utánuk! Azok viszont mennek,és esznek is.
Láttam itt ilyen elmüs hiluxot fullos felszereléssel nagyon durván fel volt szerelve minden sarokba fiók rekesz anyám tyúkja.
tudom...
bocs. Akkor csak az enyém fos!
Egyébként nem értem. A szerelőink kocsijában GPS van, meg jeladó. Online lehet követni ki hol jár. Látod, hányadik fokozatban van, mennyivel megy, és mekkora a fordulat.
Van egy cég aki ezzel foglalkozik. Volt rá precedens, hogy eladták a céges kocsit. (úgy ahogy a Berlingo hozzám került), és elfelejtődött kivenni a követő cuccot. Namost, rendőrök mentek utána, és szerencsétlen krapek csak az adásvételivel a kezében tudta elkerülni, hogy kezeket széttéve felkerüljön a motorháztetőre. Sőt olyan is volt, hogy megszünt a jel, és mentek az utolsó pozíciójára. Ittas szerelő talpig disznóvéresen kijön. Hátul perszelik a cucut. Mivan? Kocsi? Garázsban! Ott volt, csak a csóka 2 hete már szabin volt (a szerelőpárosok együtt mennek szabira, így egyszerűbb) és a kocsinak az akkuját nullára szívta a tél és a beszerelt szarság.
Most lesz egy rakás eladó Pajero. Imádom ! Egyszer már vezettem olyan. Nagyon zsír. + érkezett vagy 20-25 db új Toxota Hilux. Azok is nagyon adják !
kissb-nek van egy gyönyörű darab! Eszméletlen jól néz ki,teljesen gyári!
amúgy meg, miazhogy mint az enyém? miféle az enyém, mi? 16szelepes dohc, négy ember + csomagokkal hasítottam 170et simán vele, 84 lóerő 1100kg, okés?
én motoroztam együtt pályán, azzal a trikolor versenypancsival, és az inthetett bátran, hogy menjek tempót utána
1 T5ös pancsira én is beneveznék még1x azzal nincs tempótkalimpálokménemjössznyomi. Azzal nyugisan járnám a világot
Hát azért van még egy jópár motor amin nem ültem. Sőt, eddig azt könnyebb (2 kezemen) összeszámolni, mennyin ültem.
Ha zsé nem számítana, a zsé, és telne 5 motorra, kéne egy ilyen űrmasina simán. Tetszik. Olyan izé, de jó értelembe.
Egyébként nekem a Te mocid is tetszik, de csak második motornak.
ár ha második motorom lesz majd (nem robogó mert az van egy pár) az valami rági vas lesz. Pannonia pl.
97-es. és még nem olasz, hanem eredeti japán.
Milyen évjárat a gép?
látodlátod. ezeknek a fasszopóknak úgyis vége lesz az átlagsebességméréssel. alig várom.
Én 1 éve a motorkiállításon ültem rajta kényelmes volt nagyon
jaja detto. amúgy, ha nem nyomom, akkor nekem is inkább 6 körül alakul