Ha egy mobiltelefonon van wifi,akkor azzal elvileg lehet internetezni olyan helyen,ahol van szabad internet? És milyen minőségben lehet böngészni egy mobillal? Bocsi de elég farok vagyok hozzá. Ezt már tegnap kérdeztem,de nem írt rá senki sem. Légyszi valaki!
Ma kapok pénzt benzinre,és lehet,hogy holnap megyek egy kicsit. Ma bográcsozni megyünk. Azt mondtam a Vicusnak,új tankot kell venni,ha nem töltöm tele benzinnel,mert ki fog lyukadni,elrozsdásodik,és elromlik a motor. De ez tényleg így van nem?
Csavarlazító folyadék és sok türelem. Vagy meg kell melegíteni a csavarokat de úgy tedd a rezsóra hogy csak a csavarok érjenek a laphoz (vagy amit rátettél a lapra) mert a tárcsa nem csípi az egyenetlen melegítést. (nem kell 200 fokra,elég 60-70-re)
Ha nem elég gyors akkor majd később játszok vele,most nincs keretem gépet fejleszteni.Én is letöltöttem azt a víruskeresőt,néha nálam is meglassul a tűzróka.
malwarebytes.org. feladatkezelobenesetleg megnezni,h mi fogja.
ill most javitottam egy laptopot,aminek egy csomo bad sectora volt,es allandoan azokat probalta olvasni.ettol oylan lassu lett,h hasznalhatatlan volt a gep. harddisk sentinellel ki tudod olvasni a smart-ot.
en a lidlbe vettem 3 ev garral:)
ja pupu! anamektol nevnapomra megkapom azt a csiszolokeszletet,ami a lidlbe 5500-ert volt.most mar nekem is van bibibiiii:)
rohogni fogsz,de a kolat is javasoltak:)locsolj a csavarra kis kolat,hagyd egy picit hatni,majd probald meg.ott olvastam,ahol a krom rozsdamentesiteset is. illetve meg mindig ott van a franciakulcs.nekem va negy olyan kulcsom,ami hasonlit a franciara,be kell allitani a rest,h mekkorara nyilhat,ra a csavar fejere,majd ha osszenyomod a szarait ugy rafeszul,h le se lehet venni:) ezzel eddig minden nem sullyesztett feju csavar sikerult kiszedni.
alapbol keresi.ha nem allitottal el rajta semmit,akkor alapbol ott van a start menu windows update alatt.lehet nem fontos frissites,hanem ajanlott frissiteskent jelzi.
IT szakik proc használat magonként 1% és akadozik mint az istennyila napok óta a gépem. A weboldalakat sokára nyitja meg miközben a speed szerint 3as ping szimetrikus 16M netsebesség.
Én vettem egyet februárban,hogy be tudjam indítani a motort,egy óráig melegítettem a blokkot hogy elkapja,de a hőlégfúvót is javítanom kellett,mert öt percig ment csak.Tesco gazdaságos.
Igaz bal oldalt még igazítani kell eléri a lengővillát
Az hogy a kipufogó könyök alatt nincs alátét nem gond?