Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kár hogy pupu lefeküdt aludni.
Háló!
Holnap megoldom a benzincsapot és elkezdem összerakni.
Mákod volt hogy találtam hozzá "O" gyűrűt.
Tehát a tankod azért rohadt szét mert rendszeresen beázott.
Most már jó lesz, meg kezdek valamit a rozsdával is.(egyenlőre ráérsz a vásárlással)
Rendben lesz a gép.
Ha hazaért!
szija mizu?
Ennyit pofázni!
Ha már szarról beszélünk. Addig jutottam a black ops-ba, hogy becsúszott egy rakás rendőrautó (2 percel a kezdés után) és kiléptem.

ez egy SZAR. Maxon játszom és a grafika szarabb mint a COD 4-be. Jó az FPS, de lassú a játék. Nem olyan pörgős fasza mint mondjuk a mw2, vagy a waw. Megvárom amíg kiadják a javítást, aztán újra nekiesünk ennek. Hatalmas volt a felhajtás, ehhez képest 5 évvel ezelőtti játék szintjét se hozza, SEMMIBEN se.
Miután én is víz szar vagyok, megyek szunyálni!

Cakát !
Vín szar !
Hát Én is lemondtam. Faszom, utolsó metróval INDULNI buliba...öreg vagyok én már ehhez.
Engem is hívtak ma. Lusta vagyok. Hétvégén inkább pihenek.
Én is ilyen tartalék dolognak venném ha elkalmi áron eljön.
1 óra 2 perc van hátra.
Eddig jó vagyok.
nem csak te vagy. mégha el is akarnék verni egy csomó lét , akkor sem biztos hogy lenne kedvem.
Még valami suzuki vételkor jegyezgetődött meg...

Amúgy 1500-2000 ér a kipufogó. Nagy szükség nincs rá, de jó ha van itthon. Jó a bütykösökre, múltkor is az egyikre 2004.es R1 titán dobot kellett felrakni, mert nem volt itthon más....Sajnáltam is mikor elkelt
Bakker. csak én vagyok lusta ilyenkor elindulni bulizni? Haver hív, hogy menjek be, de nemtudom. Még most felöltözni, elindulni és utána akkor buli...háát nemtom. Szerintetek?
tényleg tré ott
Akkor azért adtad Nálunk a tockos-t Mijának amikor az oldaladat bökdöste
Persze. Írj e-mailt, bármi van. A telóra Neked garit is adok...nézd meg neten, hogy mit tud és ha okés Neked akkor boltolunk valamit.
De mitől lett ez? Jobbulást

szandi:
baszod, egyből rád gondoltam
Megbeszélem a Vicussal! Oks? Holnap választ adok. Jó éjt mindenkinek!
végénmozgó cuccos nekem is volt könyökömön is, meg a csípőmön is.. a csípőmet vertem szét nagyon sokszor, az nagyon érzékeny már