Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

590ft darabja a tűzgyűrűnek.
Aztán ne sírjál így.
Nincs még mert ami van az rossz most néztem én is. Van 1 reloaded crack fix ami a skidrow változatot javítaná de az még rosszabb mint a skidrowos. Most tesztelem őket.
Nem sajnos
most olvasgatom hogy már van hozzá javítás, és nem szaggat annyira, de igazából Quad procival megy rendesen.

Pupu, neked voltak a a kipufogó könyök alatt alátétek?
mert nálam nem
De a kettő egészen nem ugyanaz! köszi az infót, most tettem fel. Este kipróbálom akkor.
Na és mindjárt jön a Thomas hogy neki nem szaggat és qrva jó volt.
Csak ő boxon nyomta nem pc-n.
Őszintét várod vagy amit hallani akarsz.
1. Kalap fos,a vietnamos jó.
2. Zene jó.
3. Bugos szaggat 20-40fps és azoknak is akinek atomerőmű van és eredeti lemez. Elismerték a hibájukat és csinálnak 1 mega javítást.
röviden ennyi.
milyen volt a fekete upsz?
Te Sanyi, hát én eladom az Én telómat...lesd meg, ha meg tetszik akkor boltolunk vmit...Sony Ericcson C902-esem van, jó állapotú.
No vok újra csak lefuttattam azt a szart. Meg beraktam a lengővillát rendesen meg leadtam a rendelést a távtartókra . Meg leszereltem ezt azt, a tárcsát természetesen nem mert nem tudom.
Köszönöm! Hú majdnem belemásztam,de jó lenne már egy mobil,mert sajna most egy kölcsön van nálam.
Köszi mindenkinek,meggyőztetek. Nem veszek ilyent sem. Akkor marad a Sanyiericcson C901
igen, es igen
vagyis lehet netezni rajta,es valoban hanggal kapcsolatos a voip:)
no megyek vissza kicsot atalntiszt nezni,meg pakolok a szobamba.3 eve pakoltam ossze utoljara itt anyameknal.ideje ujra
aha. akkor jól gondoltam, hogy a voip valami hang dolog.
De akkor lehet netelni rajta.
A VOIP hordozhatóság élményét a Wlan (WiFi) csatlakozással rendelkező önálló vagy GSM telefonnal kombinált "Wifi-Voip" mobiltelefonok adják, melyek segítségével ingyenes Hotspotok vagy más kódolatlan Wifi hálózat (Repülőtér, szálloda stb.) segítségével megvalósítható az Internetre történő csatlakozás ezáltal a Voip használhatóság.

tehat ha jol ertelmezem arro lvan szo,h ha wifin keresztul csatlakozol a nethez,akkor neten keresztul is kepes vagy telefnonalni,ami lenyegeben ingyen van,mint pl a skype.
forras:
http://hu.wikipedia.org/wiki/V...

sanya ugye tudod,h ennek a kjelzoje olyan kicsi,h semmit nem fogsz latni?2,1" iszonyat keves. a vateran 15.000-tol kezdodik az aruk.tehat a 19.000 nagyjabol realis,ha nem kopott.
sit
Valaki próbált már ilyen tank belsejét befestős, bekenős témát.
Nem jött be.
Reggelt nagyon szép napra ébredtünk, tegnap megint kirúgtak 3 embert a BILK-ből ahova raktározósnak mennék, szomorú, hogy mások kára, az Én örömöm, de így újabb reménysugár számomra

sanyi, ne vegyél nokia telefont szerintem! Főleg ne ilyet, apumnak ez van...könyököddel mi lett? mért kell a szike?

ábrus: - van valami infód a számomra? mit tudunk kezdeni azzal, hogy pont fordítva vannak a karbik, és a két elnyalt fejűt tudjuk-e cserélni, kell-e cserélni, stb. A szűrővel tudsz valamit okosítani, vagy keresgéljek-e neten újat. Tank-al nem tudom mi lesz, mert sokszor kerestem már, de olyat ami nekem van még sehol se találtam nincs valami eljárás? Olvastam annó valahol, hogy beteszik valami gépbe ami egy csomót rázza, lejön a dzsuva nagy része belül, aztán valamilyen anyagot öntenek bele, ami kicsit lemarja még a koszt, aztán pedig bevonják védő réteggel belülről, ami egy pár évig ellenállóvá teszi. Persze ki tudja, mennyire igaz ez és mennyire jó...
3-an is irtunk ra:)
majd jönnek az okosok, és remélem azt mondják majd,hogy hülye vagyok, de a telefongurun az van, hogy Voip wlan van rajta. a voip valami hangátviteles cucc. Lehet nem lehet vele netezni?
Hol mennyiért kapni E51 -es Nokiát.
Bocsi! Nagyon köszönöm! Egy Nokia E 51-ről van szó,mert per. pill nincs mobilom. Sztetek 19000 sok érte 1 éves.
itt a másik Feritől:
[59625] tegnap 20:32
Sanyi!
A lófaszt nem írtunk! 3 választ is kaptál ! Bár adamtól csak egy üdv a buziklubban válasz érkezett.
Reggelt motorosok! Kibaszottul reggel van, és tél.
Kénytelen leszek begyújtani... az olajradiátor már a körbeszigetelt házban sem halandó 23 foknál többet csinálni. Reggelizek, oszt kéménykotrás.