Csak viccelődtem ám...semmi sem adott sajnos ehhez. Na de ne rohanjunk ennyire előre. Jöjjön a tartósteszt. Az elkövetkező 3 napra még ilyen jó időt mondanak, de utána se nagy változást.
Hát igen, az új gumi is itt van, de szerintem is még kibír pár hónapot, meg azt a 100 km-t amit még el kell mennie ( Tőled haza 80, meg itt 20 kb). Azért szerintem - bár isten ments, hogy beleszóljak - dobd fel az akksit töltőre előtte...meg ha esetleg úgy gondolod, hogy kéne új benzincső, akkor ha megveszed és update-eled azt megköszönöm és természetesen lepénzeljük! Jó idő van mostanság, pont motorozós. Mondjuk kurvára örülnék ha csak ennyi lenne a gond, mert akkor még idén tudnék gurulni egy kört az utcánkba!
Jól.
Néztem a gumikat, tavasszal műszakin még átmennek. (de szezon elején cseréld le őket)
Holnap vagy holnapután indítás és próbakör lesz.(igyekszem addig amíg ilyen király idő van, hóban mégiscsak szarabb egy kicsit)
El se hiszed, hogy mennyire boldog most a szivecském ezektől a soroktól. Kit érdekel, hogy mi van Veled? hát mondjuk Engem érdekel. Mi a helyzet otthon, Asszonykával mi van, hogy van?
Kit érdekel hogy mi van velem. Most van fontosabb téma is.
A fúvókákat kiszedtem, megnéztem, visszatettem és kipróbálom így kitisztítva az eddigi beállításokkal. (hogy legyen miből kiindulni)
Aztán elkezdem piszkálni a jó irányba a dolgokat.
Huhh...fasza. Már Én is szétszedtem, annyira mint most Te, de sajnos amit Te megláttál azt Én még nem láttam, vagy csak nem ismertem fel, hogy az ott hibaforrás lehet. Az az "O" gyűrű ilyen ritka és drága dolog? köszönöm, hogy beleraktad, írd a számlához köszönöm. Mi jön akkor? Összerakás, és? Mit tudtál tenni az elnyalt fejű csavarokkal a karbiban?
mocskok képesek voltatok átlépni nélkülem a 60000-ret
vigyázz vele, 4000-től nagyon megindul
Néztem a gumikat, tavasszal műszakin még átmennek. (de szezon elején cseréld le őket)
Holnap vagy holnapután indítás és próbakör lesz.(igyekszem addig amíg ilyen király idő van, hóban mégiscsak szarabb egy kicsit)
A távoli farkasüvöltésért felelős membránok:
A fúvókákat kiszedtem, megnéztem, visszatettem és kipróbálom így kitisztítva az eddigi beállításokkal. (hogy legyen miből kiindulni)
Aztán elkezdem piszkálni a jó irányba a dolgokat.
Milyen csavarokkal?