Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Napsütéses jó reggelt mindenkinek!
ábrus
Értem.
Te az a hobbiszinten szerelgetős, " biztonságosabb és takarékosabb szerelgetni mint menni vele " típusú faszi vagy. Ha megkérdezik hogy: te motorozol? akkor csak egy laza félmosollyal kitárod a garázsajtót és megvillantod a sok üzemképtelen félkész romot (amikről időnként letörölgeted a port) és ettől a kolléganők egy halk sikkantással térdre is rogynak előtted hogy ilyen egy igazi férfi (koszosan akarlak) Te meg nem győzöl utána menekülni Kinga elől.
Na megyek, majd este leszek
Csácsácsááá
aha. Kellene egy ötödik is.
Kicsit ugyan zavaró, hogy egysem megy közülük.
Jövőhéten ha minden ól megy az MBK-hoz megveszem a cuccot, és az legalább már elvben menni fog. Az apriliába be kellene tenni a szupermotyó kereket(valahogy. Az ETX apriliába ugyanez a kerék bement előre átalakítás nélkül. A hátsókerék már necces + felkék fúratni a hengert és rendelni hozzá új dugót.
Ja nagytestűt kell venni, idősebbet, mert ott még a váz anyagát nem spórolták el, minimum 8-as kerékkel, kilépésgátlóval. Menni megy mint a bolond, tartós 80-at fixbe viszi..
köszönöm.
Na mi lesz, vesztek motort?
A kipuffot láttam.....

A kínai quadokról: A csavarokat folyamatosan újra kell húzni.... szopás. Motorikusan kielégítőek, nekem megvolt majdnem az egész sorozat, 110,200,250. A kedvenc a léghűtéses 200 as volt, a nagysikerű és méltán híres Zongshen gyár termékei közül . Lengőkarok kuka állapotúak az összesen, a gömbfejek lógnak, én legyártattam őket sokat javult. Meg kell velük tanulni menni, nálunk a csukló majdnem eltörésétől a bordatörésig csinált mindent.
Amúgy összességében ár érték arányban elfogadhatóak, én nem adnék 120 e nél többet egy kínai vacakért sem...

Tartós teszten, pályán nem szerepelnek nagyon vszarul, a 4-5 kör után szaggat, dadog, nem szereti a 2-3 fokozat padlót
Normális használat mellet elég megölhetetlen
Hogy mi mennyire egyformán gondolkodunk! (nekem sem engedi)
Itt sincs ágyban kajálás
Itthon az ágyban nem eszünk. (keljen fel és csináljon nekem is)
Te a saját kicsi feleségednek vidd ágyba a reggelit!
Egyébként a kv-t ágyba kapta.
rtlklub-on The Road Runner show megy.
Kár.
Most csináltam reggelit, ágyba vittem volna neki.
Fel!
Korán?
Kinga is felkelt már?
Mizu? Még koránkeltél.
Én kötelezően sajnálkoztam közben!
Jó reggelt.
jaszijaszi jelentkezz!
1. kipufra rámlicitáltak. szopás !
2. Neked volt vagy van quadod. Kínai? hány köbcenti? hogy megy? Mennyire kicsi(183 centi vagyok)? Alkatrész ellátás? Mennyit mentél már vele, és menyit kellett hozzá vele foglalkozni? Milyen márkáj és tipusú volt? Mi pénz egy olyan?

Nagyon rég szeretnék már egyet, és tavasszal szerintem valahogy be is szerzek egyet.
Jó reggelt !

[60000] Yeahh
NA mentem a faluba pá majd vok este . Addig ne sokat írjatok nincs kedvem sokat olvasni.