Reggelt! alkalmi vétel xbox 360 csomagolt - bontatla Star Wars The Force Unleashed II játék nem kell valakinek 12 pénz helyett 8 pénzért? Először itt jelentem be, ha itt senkinek nem kék, akkor megy a netre, ott elviszik.
Lehet, de legalább a lehetőség ott van. Ha elborul az agyam néha felkapcsolok kettesig, és elmegyek a háttámlás robeszod mellett.
Csak vigyázzál, mert a tempókülönbség miatt azthiheted állsz. Leneszálj!
Épp ezt mondtam korábban. Nekem mind1 hová megyünk. Legfeljebb megszállunk félúton, mert én hótziher nem bírom ki.
Pont ma reggel a kocsiba munkba menet beszélgettük Kingával. Azt kérte rakjunk hátra csomitartót, aminek neki tud dőlni, és esetleg kapaszkodni is tud belé.
Ábrus erről Te tehetsz! Kellett neked felültetni a csajt a hajód hátuljára... Most túramotor épül baker!
Na nem baj, meglesz ennek is az előnye azért.
A segédvázra (a faridom alatti izét ugye úgyhíják?) valahogy lehet hegeszteni, vagy csavarozni valami bigyót? Ami megtartja a box-ot?
Igazából a gyári (inkább az is csak utángyártott) FZR doboztartó egy vagyon.
Köszi PUPU, még nem indulok, majd 9 fele. Remélem addig kimelegszik, lesz vagy 20 fok. A motort is össze kell még szerelnem, ponyva le, doboz fel, akksi be, téli álomból felráz. GO
Ma nincs olyan szép idő.