Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt! alkalmi vétel xbox 360 csomagolt - bontatla Star Wars The Force Unleashed II játék nem kell valakinek 12 pénz helyett 8 pénzért? Először itt jelentem be, ha itt senkinek nem kék, akkor megy a netre, ott elviszik.

Ma nincs olyan szép idő.
Budapesten felízzadta kettőbe, és úgy vezetett le 80-al a velencei tóhoz a telekre.
Én sem a félregépelést szoktam büntetni, hanem az ostoba hibákat.
de en legalabb nem javitok ki masokat helyesirasi szempontbol:)
Háááát azért óvatosan megjegyzem Te sem vagy egyszerű eset!
Állandóan ékezetek nélkül írsz. Alig lehet kisakkozni mit akarsz.
jaaa,h a ladat berakta ketobb (kettőbe) es ugy ment neki a tonak? hat muszaly,h huje legyek,mert ezt egyenlore nem fogtam fel
Szevasz Pupu!
Dánke sör!
Csomag feladva
Ez most kivételesen ugyan csak második olvasatra de értelmes volt.
csak en nem ertem?
mas tolalval ekeskedunk?akkor elhozom nagybatyam chopperjat.nesze neked alithato ulestamla.oylan kenyelmes,h beszarsz... vmi yamaha 1x00 ccm.
asszem ilyesmi:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_royal_star_xvz
_1300-3603484
Volt ilyen ismerősöm, nem nagyon tudott váltani, így elindulás után áttépte ketőbb a kockaladát, és irány velencei tó. katona volt.
Dehogy szállnék.. fel sem tudná dolgozni az agyam, ahogy elsuhansz. xd
De ha valaki érez kedvet, elhozom a 636-ost, és pályán vagy utcán is versenyzek bármelyik "gyorssal"
Lehet, de legalább a lehetőség ott van. Ha elborul az agyam néha felkapcsolok kettesig, és elmegyek a háttámlás robeszod mellett.
Csak vigyázzál, mert a tempókülönbség miatt azthiheted állsz. Leneszálj!
Sose mentél tempót, a váltót csak muszályból használod ha már nagyon kell, de neked már ez is élmény.
Nem,mi? Majd megismered, ha lesz egy rendes motorod.
Micsoda?
Tempóhiány? Váltóhiány? Feeling hiány?

Én ezeket nem ismerem.
micsoda? csomagtérhiány? kényelmetlen motor? nem ismerem ezeket a szavakat.
Épp ezt mondtam korábban. Nekem mind1 hová megyünk. Legfeljebb megszállunk félúton, mert én hótziher nem bírom ki.
Pont ma reggel a kocsiba munkba menet beszélgettük Kingával. Azt kérte rakjunk hátra csomitartót, aminek neki tud dőlni, és esetleg kapaszkodni is tud belé.
Ábrus erről Te tehetsz! Kellett neked felültetni a csajt a hajód hátuljára... Most túramotor épül baker!
Na nem baj, meglesz ennek is az előnye azért.
A segédvázra (a faridom alatti izét ugye úgyhíják?) valahogy lehet hegeszteni, vagy csavarozni valami bigyót? Ami megtartja a box-ot?
Igazából a gyári (inkább az is csak utángyártott) FZR doboztartó egy vagyon.

Gyula!

Te hogy csináltad megy?
Köszi PUPU, még nem indulok, majd 9 fele. Remélem addig kimelegszik, lesz vagy 20 fok. A motort is össze kell még szerelnem, ponyva le, doboz fel, akksi be, téli álomból felráz. GO
Nem 9-11-ig dugás, majd zuhanyzás, és utána alvás.