Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és Apám elgurult a REDBaronhoz, hogy mi pénzt adnának a GS 500 ért
De mitől csúszhatott el?
Apámnál vagyok, most küzdök vele.
leszedtem a szelepfedelet, éppen ebédszünetet tartok
csináltam képet is, majd holnap a sulis gépről fel tudom tenni.
valahogy elcsúszott az új tömítés. csak nem értem miért.
kb 2szer 4-5 cm es részen nem volt tömítés a fedél és a hengerfej között..
naná, hogy dőlt belőle az olaj...
Mikor mentél vele utoljára, és most mi is a baja?
Ezzel én is így voltam.
Tiszta olyan feeling még ma is ha leforgatom a fokozatokat mint a Need For Speed-ben mikor mosódik a táj. Alig látni hová megyek. De félelmetes is emiatt.
Bizony, az az R6 nagyon durca volt, nem mertem 2.-ba felváltani.
Én mindent megtettem annak érdekében, hogy ne csapjam el. Amúgy nem lett baja, ugyanott ült 20 perc múlva a kerítésen és nyávogott.
Mondjuk ja.. elég jól mennek az ezres fzr-ek, de egy mai 600-as basz szét leginkább. az igazi kötéltánc a fakezüeknek az 1000 V2.
ezt csak hallkan,mert abrus meglatja leszedi a motorod segget
Akkor az enyém macskavadász. Amikor buli volt nálam, hoztam el asszonypajtás barátnőjét, és egy macska úgy gondolta, hogy feltétlenül előttem át kell még futnia, lassítottam, de még így is 60-al telibevertem a seggét. Csaj úgy visított hátul, öröm volt hallgatni
mert miutan megvettem,2 het mulva osszeutkoztem egy galambbal.a fejidom elrepedt es tiszta ver lett minden.koztuk en is. azota is ha meglatja ka galambok,roppennek fol az ut szelerol,es menekulnek
Hát gondolom, ábrussal beszélgettünk tegnap az 500-asokról, 600-asokról is ezresekről és mondta, hogy jó dolog ez a 250-es, fílingje megvan, de már az 500-as is annyival erősebb, hogy nem lehet összehasonlítani. Ültem R6-on, remélem annál "gyengébb" lesz a gázreakciója, mert azzal alig bírtam menni
azert ne nezd le a 600-ast.amikro eloszor ultem rajta megijedtem. debrecenbe mentem egy probakort,de ne mvagyanan,csak ugy 5000-ig huztam neki.aztm ondja a faszi huzassam ki,utana lodul meg.rohogtem rajta,h ugyan mar,nincs is benne se exup se semmi,mit szorakozi kvelem.megvettem,majd elindultunk haza.egy par km utan odarantottam. aszittem odapetezek olyan volt,mintha nem allitana meg semmi.a haverjaim jottek utanam autoval.ok csak azt lattak,h kenyelmes tempo,majd hirtelen eltuntem. ugy meglepodtem,h elozes kozben elfelejtettem valtani,es vegig 3-ban eloztem:DDD
Ja. Nem akarom, hogy befagyjon a seggem, vagy a hideg aszfalton eldobjam a vasat. Főleg, hogy nem egyedül megyek.
Ha meglesz a vas, lemegyek ám Hozzád majd
Ne kapkodjál vazze jó az március vége április elejére is mikor már meleg az út is nincs kedvem eldobni a vasat 1 fagyos reggelen.
Mért lett galambvadász?
Lassan amúgy el kéne tényleg kezdeni szervezni a talit. November közepe van. Február végén szerintem már simán lehet motorozós idő!
Úúú. Jól hangzik. De csak akkor ha azt fogod mondani, hogy hűű, most még jobb mint mikor utoljára mentem vele. Az csak azért jó, mert egy ezrest nem igazán volt merszem kipróbálni - pedig lett volna aki odaadja - de egy haccázas csak nem olyan hatalmas vaddisznó.
de ugye megengeded,h kiprobaljam talin? olyan reg ultem mar rajta,uuuuugy hianyzi ka kis visitos.addig mesz a galambvadasszal:)
Én a robeszt azt nem próválnám ki. Mást igen.
Okézsoké