Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez tetszik! link
Keress rá a brava 1.6, 1.4, meg a d-re, és hasontlítsd össze, az 1.2 árakkal.
Közel 2000 km egy tankkal!
fúúú de szép
Ebbe befér a bringa is! link
Egy bajvan a Fiattal. Digóverda!
Egy nagy gáz van a Fiat-tal,qrva drága a motyó hozzá. Ezért is csak nézegetem. Egyébként ezt a dízelt megkapnám a VW-ért szőrben.
Vettél volna autót! Csak vicc volt! Nekem is tetszik a Fiat. Van egy dízel Böhönyén. link
Ennek már megint sírórohama van
Nekem meg rohadjon meg, a fiatban nem elég mély a sziv.gyújtó lukja, és a legkisebb rázkódásra kimozdul a gps töltője, de az fm transmitter is..
és ha először egy 7808, majd egy 7805 kerül be?
Úgy megoszlik a hőterhelés is elvileg.
Autós töltő csat van otthon.
Sőt szivargyujtó ajzatot is vettem már. Annyira alap a kocsi, hogy még annak is csak a helye van meg.
töltő es ez hajdú biharban van.
a stabilizátor ic a legolcsóbb,két kis kondenzátorral kb.100 forint,persze kell még egy szivarcsati is,de az se nagy összeg.Ha 1-amperes tipus elég,akkor is 8-9 Watt teljesítményt kell elfűtenie,és ehhez még számold hozzá hogy nyáron a kocsiban is könnyen 35-fölé megy a Celsius,ezért én a P3 vagy P4-es processzor laposabb(procival adták)hűtőbordáját tettem rá.nem egy kompakt méret,de sose forrt fel!
van olyan szivargyujto tolto,aminek a kimenete USB.igy egy sima USB kabelt bele csatlakoztatva kesz az autos tolto. ennek ara kb 500Ft barmelyik elektronikai uzletben.ebayrol kb 150Ft:)
Jó hétvégét!
Na mentem Timihez szülinapozni, vasárnap este leszek! Szevasztok!
Ja az a paradicsom! Lukulusz. Talán kaukázusi-huski mix, de nem biztos. Jó nagy és szép kutya, az tuti.
Voltam a bringaboltban,megzsíroztattam a parasztbike-om kerekeit,mert ha jön az ilyen szutykos idő,akkor nyekk lesz,és nem occsó ám egy agyacska+ a felni átfűzés! Ambri barátom munka közben,nagyon vágja a dolgokat,ügyes!
Szia Sanyi! nem is szabad túlzásba vinni, mert csak elég 1x rosszkor rossz helyen lenni és viszlát motorozás!
Szia Sanyi!