Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok. Nah a tank tiszta Gyári indexek kellenek pupu? Amúgy bakker, nem tudjátok mi van a UPC-vel? két órája próbálok ide a fórumra jönni...
Ha így folytatódik az új cod bánja
Én is eltolom a bringát jó éjszakát gyerekek.
és milyen hálózattól?
Asszem megrogyok mint a bakter marhája,hulla fáradt vagyok.
Jó éjt mindenkinek! Sziasztok!
Ja.
Láma vagyok, magamnak válaszoltam. Bogozd ki
Holnap este bebaszni vagyok, szombat vagy vasárnap ok. Hílak majd
. . . . afrikai akciófilm ugandai.
http://youtu.be/CrtqZEobJSg
jó kérdés. megkérdem.
a tiéd függ valami hálózattól?
ez a samsung az az érintős kütyüt?
Akksi mit bír? Enyém 1 hetet simán. Csak kopott a hátlap.
A pillanatragasztót nem. (bár nem a fingilingi 100Ft-os bolt pénztárnál kaphatót használom hanem Loctite-ot)
Nem volt mit. Legközelebb repülő. 2 óra és ott vagy. Nem kell szopni napokat. És nem kerül vagyonokba. easy jet 70 euró ha időben nyomod. Itt a motor izsákon, most mehetünk.

Gondolom akkor nem oldja a benzin a ragasztót!
Jól van,szépen alakulnak a dolgok.
Csináltam már ilyet. Zsolti hengersorának az alján is ilyenek tömítik a vízteret. Abban nem voltam biztos hogy kapok pont olyan vastagot amelyik pont jó lesz. De a 2mm-es pont fasza.(100Ft/m)
Nekem is jó napom van beraktam a tengelyt a villába szombaton megyek a távtartókért és akkor bent lesz a kerék rendesen remélhetőleg.
Van egy Qtek 9100 ha gondolod. Windows mobile op rendszer van rajta. (talán 6-os. főzött ROM, megy rajta a wifi kafául, stabilan. Teljes értékű bill.-e van) Wifis, hálózatfüggetlen, bár eredetileg a német o2 hálózatától függött. Zsebkopott. Öcsémé. Megunta már.
Őszintén a tied kicsivel többet ér.
ilusztráció:
Mindkét végét ferdére kell vágni és pillanatragasztóval összepöttyinteni. A ragasztás legyen az úszóház felső felén.
És ez mekkora jó dolog,hogy észre vetted! Basszus,lehet spórolni,inkább a tankba menjen mint a bikerworld -höz! Király Vagy Ábrus mester!
A végét hogy rakod,hogy jó legyen?
Az 1,5mm-es pont eltűnik a horonyban.