jó lesz ez, kicsit utánanéztem
a vga-n gondolkodj el, ebben is van elég jó fajta integrált, mekkora a monitor ami rá lesz kötve?
az amd procikhoz meg nem értek
Én egy integrált vga-s lapot vennék, arra amit írtál felesleges külön vga.
Nekem erre van egy g41-es gigabyte lapom, egy E5200-es procival 2Gb DDR2-es rammal, és simán megy rajta a cod2
Arra bőven jó ez a gép Hát nem tudom, rengeteg codegen táppal találkoztam, és nem épp legjobb formájukba. Nekem is volt, sajnos. Infohoz soha nem lehet azt mondani,hogy ért hozzá valaki, pontosabban,hogy naprakész, én se vagyok az, annak ellenére hogy 6éve rakok össze gépeket, szervizelek, és most meg ezt tanulom a suliba... ahjnye annyit változott minden... De ez így szép Alaplapra azért gondoltam,hogy ne minit, mert ha bőviteni akarod valamilyen perifériával ló**sznyi helyed nincs.
A gép elsősorban Sims 3ra. MSN-re, netezésre lenne. Tudom, hogy a codegen táp nem épp márkás, de lévén, hogy a keret ennyi, így ez ennyi. Ha megnézed azért egy házat is adnak, nem annyi a táp...
Elég régóta foglalkozok PC-kkel játékos szemmel és csakis ATI-t vennék, mindig is erősebb volt és számomra jobb is. Főleg ebben a kategóriában. Alaplap mért baj ha micro ATX-es? Méretbeli eltérés van csak az ATX-hez képest, ha jól tudom persze. Nem megy majd bele valamiből több, ha fejlesztés lesz, akkor cserélve lesznek az alkatrészek.
Mire kell először is a gép? Alaplap ha lehet ne mini atx legyen, később még megbánhatod! A codegen tápot felejtsd el,azok selejt szarok, meg legalább már egy 450es tápot csapj bele, amúgy ez a 9e Ft ezért a tápért drága, eléggé.
A videokártya szubjektív, én nvidia párti vagyok,szóval azt raknék.
Bár ez lehet ilyen szakmai dolog
a vga-n gondolkodj el, ebben is van elég jó fajta integrált, mekkora a monitor ami rá lesz kötve?
az amd procikhoz meg nem értek
Nekem erre van egy g41-es gigabyte lapom, egy E5200-es procival 2Gb DDR2-es rammal, és simán megy rajta a cod2
majd ha megrogy a codegen táp kicseréli jobbra
én meg ATI párti vagyok, szóval te nem értesz hozzá
Viszont AM3-as laphoz miért 800-as ram lesz?
lánynak lesz, eccerű kell mint a faék
Elég régóta foglalkozok PC-kkel játékos szemmel és csakis ATI-t vennék, mindig is erősebb volt és számomra jobb is. Főleg ebben a kategóriában. Alaplap mért baj ha micro ATX-es? Méretbeli eltérés van csak az ATX-hez képest, ha jól tudom persze. Nem megy majd bele valamiből több, ha fejlesztés lesz, akkor cserélve lesznek az alkatrészek.
Nkeem a körfűrész korongja is olyan.
A videokártya szubjektív, én nvidia párti vagyok,szóval azt raknék.
Bár ez lehet ilyen szakmai dolog
BOX nélkül szerintem olcsóbb.
szakértők figyelem!
Íme az összeállított gép. Ez így szerintetek okés? Passzolnak a dolgok? Jók a dolgok?
- Alaplap ASUS AMD AM3 M4A785-M (mATX): 18.500,-
- CPU AMD AM3 Athlon2 X2 245 2.9 GHz/2M/2 mag BOX: 14.500,-
- DDR2 RAM 2 GB/800 Kingston ValueRam AKCIÓ: 8990,-
- HDD Seagate 500/SATA2/32M Barracuda 7200.12: 10.500,-
- Ház 400W táppal Codegen 6219-CA: 8990,-
- VGA Sapphire Radeon HD 4650 1 GB DDR2: 13.990,-
75470 a vége, 70 a határ
A felénél tartok a munkaidőnek.
Sziasztok!
http://auto-motor.vatera.hu/al...