Na hát ezaz. Annyira fullba van idomozva, hogy nem igazán tudom, hogy lehetne jól megoldani. Na majd küldök képeket, meg lemodellezem aztán valamit hozzunk már össze, meg számoljunk már, hogy meg-e tudnád esetleg csinálni, meg ilyenek persze ez még csak elméleti síkon!
Nincs mit, csak az igazat mondtam Igazán segíthetnél. Van egy dobozom, amin nincs semmiféle rögzítési lehetőség, csak zárható - motoros túra doboz. Kellene egy konzol, amit felrögzítek a frézi seggére asszony meg neki tud támaszkodni háttal, seggel. Bontható kötéssel kéne megoldani a konzolt. Hogyan oldjam ezt meg?
Szögletes de sokszor a legegyszerübb a legjobb ,a kiálló füleknek mindnek megvan a funkciója,ha majd föl lesz téve körbefényképezem hogy miket tartanak.
Megvettem ma Timinek, a Vámpír naplók könyv sorozat első 2 részét, karira megkapja. Nagyon imádja azt a sorozatot, pedig nem igazán szokott ilyeneket nézni...valamiért az megragadta. megláttam az Auchan-ba és gondoltam megveszem Neki, ha nem vészes...úgyhogy megkapja, jó fej vagyok, nem?
A Máv rendelt belöle.A Kész mozdonyok darabja 3.000.000€! tehát több mint 800millióFT.
Egyébként a 6000 versenyképes a 150-nel?