Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na akkor jóccak
A leköszönö német igazgatónak(kaptunk helyette egy belgát) bucsúajándéknak megcsináltuk a nagy alvázkeret 1:10 kicsinyitett mását.
Pupu ez is szögletes de jól müködik.Most ezeket csináljuk.
A Máv rendelt belöle.A Kész mozdonyok darabja 3.000.000€! tehát több mint 800millióFT.
Ezt csak ugy lehet megoldani ha itt van a kezeim között a motor .Sajna másképp nem megy
Na hát ezaz. Annyira fullba van idomozva, hogy nem igazán tudom, hogy lehetne jól megoldani. Na majd küldök képeket, meg lemodellezem aztán valamit hozzunk már össze, meg számoljunk már, hogy meg-e tudnád esetleg csinálni, meg ilyenek persze ez még csak elméleti síkon!
Ez távsegitséggel nehezen fog menni ,elöször is képek kellenének dobozról,frézi fenekéröl hogy hová lehetne rögziteni .
Nincs mit, csak az igazat mondtam Igazán segíthetnél. Van egy dobozom, amin nincs semmiféle rögzítési lehetőség, csak zárható - motoros túra doboz. Kellene egy konzol, amit felrögzítek a frézi seggére asszony meg neki tud támaszkodni háttal, seggel. Bontható kötéssel kéne megoldani a konzolt. Hogyan oldjam ezt meg?
Kösz
CBR1000 RR 08'pályaidom
csövibácsi, paradicsom milyen fajta is?
Kemény a kissrác ,és hogy élvezi
Szerintem atom lett.
Ja,nem sok látszik majd belöle
Szögletes de sokszor a legegyszerübb a legjobb ,a kiálló füleknek mindnek megvan a funkciója,ha majd föl lesz téve körbefényképezem hogy miket tartanak.
Senki sehol megint? Kurvaélet
Megvettem ma Timinek, a Vámpír naplók könyv sorozat első 2 részét, karira megkapja. Nagyon imádja azt a sorozatot, pedig nem igazán szokott ilyeneket nézni...valamiért az megragadta. megláttam az Auchan-ba és gondoltam megveszem Neki, ha nem vészes...úgyhogy megkapja, jó fej vagyok, nem?
Na mizu?
Tiltakozom! Tisztelt Debrecen táblát motorral nem elhagyó úr!
Nem tudom belinkelni de annyi (ugyanaz mint a 600-asé)
Egyébként a 6000 versenyképes a 150-nel?
mert a Yamaha szervíz is ábrustól szerzi. 4 000 % haszon nem rossz.
Hogy a rákba olyan drága a Biker-Worldben,mikor itt Szegeden a négy gyári volt alig 6000 a Yamaha szervízben!
Hát az sajnos nem nyert. . .
najó, lelépsz
Pannon. Na holnap vagyok este