Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a 400W... ráadásul codegen... nem kéne centizgetni szerintem...
mindegy,te tudod
Hát de babám ne ezt nézd! Ez a minimális gépigénye a játéknak. Úgy akarjuk játszani ahogy azt megcsinálták, nem úgy, mintha mario-zni kéne. Hidd el, hogy ahhoz hogy fel tudd pakolni a grafot, kell egy ilyen gép...ha nem erősebb. Ez csak azt mutatja, hogy milyen pc az, amin elindul. Jó kis lap ez, tudsz nekem segíteni kideríteni, hogy mit tud az a HD4250 ami integrálva van bele? mert ha az elég jó vga, akkor nem kell bele venni, és akkor mehet bele 1-el erősebb proci.

Jelenleg így módosult a gép:

- Alaplap Gigabyte AMD AM3 GA-880GM-D2H (mATX): 17.990,-
- CPU AMD AM3 Athlon2 X2 245 2.9 GHz/2M/2 mag BOX: 14.750,-
- DDR3 RAM 2 GB/1333 A-DATA AKCIÓ: 9990,-
- HDD Seagate 500/SATA2/32M Barracuda 7200.12: 10.500,-
- Ház 400W táppal Codegen 3330-CA: 8990,-

opcionálisan:

- VGA Sapphire Radeon HD 4650 1 GB DDR2: 9550,-

Ez a vga-val együtt 71770 anélkül 62220...
Cseréld el a robeszt erre!
GSX-R 1100
gépigény
szerintem el vagy tévedve kicsit, ez még Ábrus gépén is elmenne

Ez a giga lap is tuti
emre: ilyen alaplap lesz, amiben integrált hd 4250 van. Szerinted akkor az elég lenne? Mert ha esetleg nem kell külön vga-t venni, akkor azért más a leányzó fekvése...
olvassál öcsém. Az én 120 ezres gépem is olyan pont jó a sims 3-nak...szóval ha okoskodni akarsz, akkor vegyél egy robeszt...faszom
Erre gondoltam én is
Ez biztos nem lesz jó neki, inkább százér kell
Szép napot mindenkinek!
Nincs valakinek véletlenül használt, de még használható egy darab első fékbetétje, 87-es FZR-re? Most nézem az enyém, a többi három szinte új, egy meg már a fémig kopott. Azt most nem volna lóvém egy új garnitúrára. De egy használtért adnék egy ezrest.
Sims 3
szerintem is elég lenne neki,
de ha villantani akar az asszonynak nem fogod tudni meggyőzni
Gratulálok neki, meg neked is

Egyébként tudom
mit gondolsz miért mondtam
Hát igen Tomi! Eljár az idő feletted is. Nem baj,ne csak rajtam lássák.

Isten éltesse! ! ! !
Hű de vén szar vagyok. Nemsoká töltöm a 28-at.
Ma 21 éves a Viki. Tudod! Ő volt velünk Sikondán szombaton. Ábrus vitte a motorján egész nap.
Te Poti baszod!
Itt selejtezik cégnél a gépeket.
A sims még ezen is elgurul: 2500 mhz intel 512 gb ram 40 gb Winch. integr. videó (max 32) mb dvd combo drive
oszt ez nem 70, hanem 7 vót.
Szerencsére nem láttam egyet sem,elég belőlük egész héten
mit kell ilyenkor mondani?

képet
"Integrated ATI Radeon HD4200
Max. shared memory: 512 MB
Supports DVI-D with HDCP compliant with max. resolution 2560x1600 (@ 60Hz dual-link)
Supports HDMI™ Technology with max. resolution up to 1920 x 1200 (1080P)@60Hz
Supports RGB with max. resolution 2048 x x1536 @85Hz
Hybrid CrossFireX™ Support (For Windows Vista or Windows 7)
Supports Microsoft® DirectX 10.1, OpenGL 2.0, Shader Model 4.1
Hardware Decode Acceleration for H.264,VC-1, and MPEG-2
Dual VGA output support:
RGB & DVI
RGB & HDMI
*Refer to www.amd.com for the Hybrid CrossFireX selected GPUs."
Az intel nem jobb mint az amd Ugyan ott vannak már, régen volt ,hogy az intel az irodai alkalmazásokra volt való az amd meg a játékra épített mindig, Már mindkét proci gyártó ott tart,hogy a játékra építenek, pontosabban a multimédiára. Amd Phenom 2 mondjuk, intelnél meg core i7. Annyi ,hogy ha elmegy a hűtés amd az egyből bekrepál, az intel meg lefagy.
Most mondtam, hogy amit írtál alaplap azon is van vga.
Nyomjak egy 3D06-as tesztet az integrált grafikás alaplapommal? Már nem jobb az Intel, inkább más a koncepció.

spec teszt
Üldöztek?
A felbőszült utasok, mi?
Itthon van a leány!
19"-os LG, semmi extra. alap tft...én sem ismerem, tudom, hogy az intel jobb, mint az amd, de viszont drágább is az, a keret az meg 70 ezer, és már így is túlléptük. Nem ismerem az integrált videókártyás alaplapokat, abból is van 2-3 amit lehetne választani, de nem merem, mert én valahogy nem hiszek abban, hogy egy vga nélküli - külön vga-val mondjuk 15+15 tehát 30 akkor miért lehet jobb az ami integrált és csak 15. Manapság ez nem így megy, hogy ami olcsóbb az a jobb, sajna...