Én sem vagyok sportember,csak szeretek mozogni. Már korántsem érdekel a dolog annyira mint ezelőtt 2-3 éve,amikor még aktívan versenyeztem. Annak vége,marad a szabadidősport,na az az egészséges! Nem ám a teljesítményorientált,lefosom a bokámat annyira megyek dolog! Volt benne részem elég,köszönöm többet nem. Egyébként is meglett az eredménye,a mankócska mindig eszembe juttat olyan időszakot,amikor még wc-re is csak azzal tudok kimenni. Az meg hogy az ember lefut,leteker,esetleg úszik x km-ert,az egy dolog. Lehet azt ésszel is csinálni,úgy nyugisan,és az még örömet is okoz. Egyébként szeretem a kv-t nagyon!
Van egy dilemmám. Nem akarok most mobilos boltban 1500 Ft-adni egy kocsiba való autós töltőért. A teló usb-ről tölthető, tehát ha jól tudok 5 v-al.
Szerinted mekkora hőt termel a 7805-ös stabilizátor IC, ha a telefont töltöm vele? (GPS miatt kellene)
Kigyullad az autó?
Igazából az ic-n kívül minden van hozzá otthon. Az ic pedig a net tanúsága szerint kb. kemény 60 Ft.
Sziasztök! Emre barátom! Én ebben az évben péntekenként már nem dolgozom,sok a szabadságom,és nem adják ki két ünnep között.
Úgy hogy hosszú hétvégéim vannak egész januárig!
Van egy dilemmám. Nem akarok most mobilos boltban 1500 Ft-adni egy kocsiba való autós töltőért. A teló usb-ről tölthető, tehát ha jól tudok 5 v-al.
Szerinted mekkora hőt termel a 7805-ös stabilizátor IC, ha a telefont töltöm vele? (GPS miatt kellene)
Kigyullad az autó?
Igazából az ic-n kívül minden van hozzá otthon. Az ic pedig a net tanúsága szerint kb. kemény 60 Ft.
Én is kávézok.
Jó reggelt!
Úgy hogy hosszú hétvégéim vannak egész januárig!
Beszarik a tv-m mikor fehér vagy felirat megjelenik akkor zúg erősen