Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, sziasztok!
Én sem vagyok sportember,csak szeretek mozogni. Már korántsem érdekel a dolog annyira mint ezelőtt 2-3 éve,amikor még aktívan versenyeztem. Annak vége,marad a szabadidősport,na az az egészséges! Nem ám a teljesítményorientált,lefosom a bokámat annyira megyek dolog! Volt benne részem elég,köszönöm többet nem. Egyébként is meglett az eredménye,a mankócska mindig eszembe juttat olyan időszakot,amikor még wc-re is csak azzal tudok kimenni. Az meg hogy az ember lefut,leteker,esetleg úszik x km-ert,az egy dolog. Lehet azt ésszel is csinálni,úgy nyugisan,és az még örömet is okoz. Egyébként szeretem a kv-t nagyon!
Zárlatos lett valami
A kutyus a Küküllő utcába Valami Husky keverék asszem.
Reggelt ördögűző-t nézek...a régi verziót
Gyulám, gyulám, jelentkezz!

Van egy dilemmám. Nem akarok most mobilos boltban 1500 Ft-adni egy kocsiba való autós töltőért. A teló usb-ről tölthető, tehát ha jól tudok 5 v-al.
Szerinted mekkora hőt termel a 7805-ös stabilizátor IC, ha a telefont töltöm vele? (GPS miatt kellene)
Kigyullad az autó?
Igazából az ic-n kívül minden van hozzá otthon. Az ic pedig a net tanúsága szerint kb. kemény 60 Ft.
Jó reggelit. Milyen paradicsom? Mi van?
Igazad lehet.
Én is kávézok.
Énmeg hosszútávfűtő!
Fedettpályás távolbanéző világbajnok vagyok.
De isznak pl én is
Sportemberek nem isznak kv.

Jó reggelt!
de szar lehet
Gondolom megiszol 1 kv-t és tekersz 100km futsz 20at és interneten leúszol 5km-t.
Sziasztök! Emre barátom! Én ebben az évben péntekenként már nem dolgozom,sok a szabadságom,és nem adják ki két ünnep között.
Úgy hogy hosszú hétvégéim vannak egész januárig!
Jó reggelt.
Beszarik a tv-m mikor fehér vagy felirat megjelenik akkor zúg erősen . .
Szasz nekem nem kell index van 5db om
Mi van Sanya, elaludtál?
morgen