Én se szeretem csak néha tök jó szenvedni 1 kis erős húsleves,pizza,gyros és akkor úgy kellemesen izzad az ember és alig kap levegőt meg qurvaanyázik és jönnek a madárvédők mert azt hiszik 1 bagoly huhog a lakásba.
Kezdem érteni,150mAh-ás akkuhoz való töltő,de az meg nagyon kevés!Az én PDA-ban 2000 mAh-ás akku van,sose töltené fel.Egy komalyabb akkuval szerelt GPS-hez vagy PDA-hoz legalább 1A-es táp kell!
Nem leszel vele előrébb,mert akkor is ugyanannyi pluszt kell elfűteni,csak akkor két stabil fog fűteni.Az a táp olcsó amit Feri belinkelt,csak azt a 150 mAh-át nem értem!Terhelhető áramot kéne megadnia(A),nem akku kapacitást,mivel ebben nincs akku.
Ááááá! Úgysem tudok venni,max ha elviszik a Golfit. Őt meg bagóért nem adom. Azért lenne jó a dízel,mert megspórolnám azt a havi 5000ft-ot is amit üzemanyagra költenénk. Bár van az úgy,hogy ennyi sem fogy el. Na nem azért,mert ilyen keveset fogyaszt,hanem azért,mert nem nagyon megyünk vele. Zömében bent áll a garázsban. Télen meg abszolút nincs használva,téli álmot alszik!
Azért úgy számolj majd, a diesel verdánál, hogy lehet adagoló és blokkfelújítással kell kezdeni + akku csere esetleg. Ezeke sajna nem filléres dolgok-
Jó időben keresed egyébként. Télen kell dieselt venni.
Nekem a Berlingo 1-2 foknál még pöccös volt. minusz 10-be meg nyekk.
csirkehús hagyma erőspaprika máj valami perfecto szósz gomba fini volt
ettem 1 vadász pizzát 2 tiramisu és 6db palacsintát
Azért úgy számolj majd, a diesel verdánál, hogy lehet adagoló és blokkfelújítással kell kezdeni + akku csere esetleg. Ezeke sajna nem filléres dolgok-
Jó időben keresed egyébként. Télen kell dieselt venni.
Nekem a Berlingo 1-2 foknál még pöccös volt. minusz 10-be meg nyekk.