Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt is kérhetek bele.
Nem kell hogy nálam legyen. (biztos vagy benne hogyha most kimennél és be akarnád indítani akkor beindulna?)
Ja, kifelejtettem a felsorolásból a 24"-os monitort.
szerintem jó, bár alaplapból én inkább Gigabyte-ot választanék

most el kell mennem vásárolni, majd később körülnézek
szoval ha mar nincs nalad a motorom,akkor mast talalsz ki,h kotozkodhess? mar elore feltem puput,mikor hozzaersz a motorjahoz
Bár én az XP-n is a klasszikus nézetet használom.
A seven fulladjon meg!
Tudom.
Asus M4A87TD EVO + AMD Phenom II X4 3,4 965 + 4G Kingston ram + Chieftec 500W táp + valami Coolermaster hűtők + Seagate 1TB w + GTX 460 1G vagy 6850 1G
Ez 110-ért jó? (új összeszerelésű)
a váltóáram?
namivan? ki jön velem boxolni?
De arra meg minek pénzt kiadni, mert ugye veszel egy csúcsszuper gépet
neked 462-es (socket A) foglalatú proci kellene
Akkor én nem veszem meg. (pedig de szerettem volna!)
De csak mert ingyen postázok, a hűtőről meg nem akarom évekig a port törölgetni.
abszolute korrekt ar.eleklt! mar csak a ravalot kell osszegyujtenem
olyan 7-8k körül gondoltam érte, hűtővel postával együtt
Reggelt skacok! mi a helyzet? Timi örült az ajándéknak nagyon vezeték nélküli egér+billentyûzet kombót kapott. Mostmár csak a gépet kell megvenni neki, csak elég szûkös a keret. 70 ezerbôl kéne venni egy jóféle játékos pc-t.

Ábrus ne szidd a Sevent mert nagyon pöpec
nem tom,meg nem gondolkoztam rajta.10-et biztos nem er meg nekem.foleg most,h bejott ez a kocsifeltores,mert veszek bele egy normalisabb riasztot.leghamarabb januarban lesz penzem ra,kiveve,ha bejon az az uzlet,amire varok,mert akkor mar hamarabb lesz ra valo.mennyi az a penz,amiert megvalnal tole?a hutonek meg kellene a meretei,mert eleg szukos odabent:)
Tényleg, még mindig 10k körül kérnek érte
Mennyit adnál érte?
Van hozzá egy ilyen hűtő is ha érdekel. Mondjuk jó lenne ha az is menne vele.
nekem is van 1 doglott abit kn8 sli alaplapom.erdekes.ha beinditod faszan mukodik,ameddig csak akarod.majd ha leallitod tobbe nem kapcsol be.aramtalanitod,ujra beindul faszan.magyarul ha minden egyes leallitasnal aramtalanitod is,akkor van egy tokeletes alaplapod
mi penz? miota keresek mar egy ilyet! de olyan rohadt dragan adjak,h azon az aron vehetnek egy sima dual core-os prockot is:( az en gepem egy speci barebone pc.iszonyat jo,de csak 939-es foglalata van,es nem megy bele mas alaplap. (Asus t2-ah1)
http://www.ciao.co.uk/ASUS_T2_...
Jójó, tudom.
Nem olyan eccerű, mert a kettőből lehetne egyet összerakni, de nem ér annyit, mint amibe kerülne a mutatvány.
A pupos kondikat cseréld ki, oszt hadszóljon!