Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elejét is felbakolni
Kb. 2mm anyag van még rajta.
Mit takar az hogy normálisan elrakni? Én csak lemostam,hátsó emelőn áll,le van takarva. Akksi még benne,mert múlt vasárnap mentem vele,de sztem vége idén a dalnak. Kiszedem és felhozom a lakásba. Mit kéne csinálni még vele?
De alkudhatsz is sőt ha szerzel nekem olyan akciós laptopot még én adok neked pízet. mondjuk az én gépem+40e
Sanyi mond meg az asszonykámnak boldog szülinapot.
csaj nagyon hallkan megjegyeznem,h a legtobb laptopnak is integralt VGAja van,es faszan jo:)
bsz-t neki:)
Ja és ezen minden mai játék szépen fut
Potikám neked olcsón megszámolom 69900 a gépemet adok hozzá ajándékba 1 21"crt samu monitort
Vagyok.
400 táp nagyon sokat bír én már csak tudom. chieftec nem kell leszólni. E4600 2400@3200re húzva 2db12venti 1db 90es, 2neon cső. 160 500 as vinyó. 2dvd combo. vga 2db ventivel húzva. proci hűtő északi déli híd hűtő ram hűtők vinyóhűtők. reggeltől estig folyamatosan megy a táp benne 4éves és semmi ingadozás. Na ennyit a 400as chieftecről.
codegen taprol annyit,h akarhanyat lattam tonkremenni,szine mindig vitte az alaplapot. szoval en se javaslom a codegent.akkor mar inkabb m-tech. de ha ramhallgatsz,akkor coolink,fsp, chieftec(bar ez utobbi idoben kezd gagyiszitkus format olteni), deer.
Nekem lehet van, ha még ki nem dobtam...de nem biztos, hogy jó a tiédbe. Megnézem, megmérem.
no abrus, igazad volt.
beinditottam - volna, de :
1. a gumik total leengedtek. alig birtam kitolni.
2. a ket elso szimmering elfosta magat. oriasi tocsa a motor elso kereke alatt,tiszta olaj az elso gumi (felek meg is marta)
3. akksi total lemerulve.parszor megtekerte,meg szepen feltoltotte a karbikat,de beinditani nem tudta.holnap ujra proba...
kovetkeztetes: nem szabad a motorokat 2 honapig allni hagyni,v normalisan el kell telire rakni...
januar-februar nagyszerviz...
C2D E8400 alapon. 2GB CSX 1066-on DDR3-as persze. ga ep45ds3-as alaplap és egy HD4850. Ennek minek 500-asnál nagyobb táp? Mêg egy 400-as is bôven elég lenne, de gondoltam, hogy ha lesz bele Crossfire-be még egy vga, meg meghúzom a procit 3-ról 3,7-re akkor elég legyen.
Ne irigykedj punci!
csak 500as?
Na azért mondom. Tehát ez a gép azért lesz, hogy délutánonként med-high-on elfusson rajta a sims3, meg 1-2 autós játék mediumon az újabbak közül és ennyi. Nem lesz benne még 1 videókártya, meg nem lesz húzva, nem lesz procihűtő cserélve, meg semmi ilyen. Menni fog azt kész. Most ennyi rá a keret, ha lesz több pénze Timinek, akkor tavasszal majd cserélünk benne jobb tápra, meg kap bele még esetleg memóriát, oszt' annyi. Fél évet meg barátok közt is jó a codegen!
Én egyébként is az apád lehetnék.
Luke! Én vagyok az apád !
Nem ééénn !
Poti is öregebb kemény 1 évvel.
jajjj az a 7 év... mi az?
Bátyád baszod, bátyád !
Jah okés Nahhh eecséém az már táp
Böccy. pont amiatt akarok spórolgatni, hogy bele menjen egy jobb táp, tudom, hogy a lelke a gépnek, mondom nem az első gép amit összerakok. Ha ki tudom spórolni a vga-t, akkor mehet bele egy jó táp, 500-as FSP bluestorm II...az van nekem is
De ezek tápok! Ő meg codegent rak a gépébe... A másik az ,hogy egy 400as tápot hajt fullon, mert kell ezeknek a cuccoknak a fesz folyamatosan, hamar meg fogja magát adni... ez olyan ,hogy hegynek felfele egy kismotorral szenvedés, mind a vezetőnek mind a motornak...egyszerűbb egy 1000res géppel felmenni, és még a motor se haldoklik... Én a helyében a biztosra mennék, bele egy deer,Chieftec, vagy egy cooler master 450es táp...és nem kockáztatni egy egy táp cserét,meg mellé egy másik alaplap cserét...
A tápon hülyeség spórolni.
Öcsémnek még régebben mindent vitt, csak a DVD író maradt meg + az 1 gigás ram fele. 512-nek látták onnantól a gépek.
Azóta az emre-től beszerzett cuccmucc van a házba.