Mit takar az hogy normálisan elrakni? Én csak lemostam,hátsó emelőn áll,le van takarva. Akksi még benne,mert múlt vasárnap mentem vele,de sztem vége idén a dalnak. Kiszedem és felhozom a lakásba. Mit kéne csinálni még vele?
Vagyok.
400 táp nagyon sokat bír én már csak tudom. chieftec nem kell leszólni. E4600 2400@3200re húzva 2db12venti 1db 90es, 2neon cső. 160 500 as vinyó. 2dvd combo. vga 2db ventivel húzva. proci hűtő északi déli híd hűtő ram hűtők vinyóhűtők. reggeltől estig folyamatosan megy a táp benne 4éves és semmi ingadozás. Na ennyit a 400as chieftecről.
codegen taprol annyit,h akarhanyat lattam tonkremenni,szine mindig vitte az alaplapot. szoval en se javaslom a codegent.akkor mar inkabb m-tech. de ha ramhallgatsz,akkor coolink,fsp, chieftec(bar ez utobbi idoben kezd gagyiszitkus format olteni), deer.
no abrus, igazad volt.
beinditottam - volna, de :
1. a gumik total leengedtek. alig birtam kitolni.
2. a ket elso szimmering elfosta magat. oriasi tocsa a motor elso kereke alatt,tiszta olaj az elso gumi (felek meg is marta)
3. akksi total lemerulve.parszor megtekerte,meg szepen feltoltotte a karbikat,de beinditani nem tudta.holnap ujra proba...
kovetkeztetes: nem szabad a motorokat 2 honapig allni hagyni,v normalisan el kell telire rakni...
januar-februar nagyszerviz...
C2D E8400 alapon. 2GB CSX 1066-on DDR3-as persze. ga ep45ds3-as alaplap és egy HD4850. Ennek minek 500-asnál nagyobb táp? Mêg egy 400-as is bôven elég lenne, de gondoltam, hogy ha lesz bele Crossfire-be még egy vga, meg meghúzom a procit 3-ról 3,7-re akkor elég legyen.
Ne irigykedj punci!
Na azért mondom. Tehát ez a gép azért lesz, hogy délutánonként med-high-on elfusson rajta a sims3, meg 1-2 autós játék mediumon az újabbak közül és ennyi. Nem lesz benne még 1 videókártya, meg nem lesz húzva, nem lesz procihűtő cserélve, meg semmi ilyen. Menni fog azt kész. Most ennyi rá a keret, ha lesz több pénze Timinek, akkor tavasszal majd cserélünk benne jobb tápra, meg kap bele még esetleg memóriát, oszt' annyi. Fél évet meg barátok közt is jó a codegen!
Böccy. pont amiatt akarok spórolgatni, hogy bele menjen egy jobb táp, tudom, hogy a lelke a gépnek, mondom nem az első gép amit összerakok. Ha ki tudom spórolni a vga-t, akkor mehet bele egy jó táp, 500-as FSP bluestorm II...az van nekem is
De ezek tápok! Ő meg codegent rak a gépébe... A másik az ,hogy egy 400as tápot hajt fullon, mert kell ezeknek a cuccoknak a fesz folyamatosan, hamar meg fogja magát adni... ez olyan ,hogy hegynek felfele egy kismotorral szenvedés, mind a vezetőnek mind a motornak...egyszerűbb egy 1000res géppel felmenni, és még a motor se haldoklik... Én a helyében a biztosra mennék, bele egy deer,Chieftec, vagy egy cooler master 450es táp...és nem kockáztatni egy egy táp cserét,meg mellé egy másik alaplap cserét...
A tápon hülyeség spórolni.
Öcsémnek még régebben mindent vitt, csak a DVD író maradt meg + az 1 gigás ram fele. 512-nek látták onnantól a gépek.
Azóta az emre-től beszerzett cuccmucc van a házba.
400 táp nagyon sokat bír én már csak tudom. chieftec nem kell leszólni. E4600 2400@3200re húzva 2db12venti 1db 90es, 2neon cső. 160 500 as vinyó. 2dvd combo. vga 2db ventivel húzva. proci hűtő északi déli híd hűtő ram hűtők vinyóhűtők. reggeltől estig folyamatosan megy a táp benne 4éves és semmi ingadozás. Na ennyit a 400as chieftecről.
beinditottam - volna, de :
1. a gumik total leengedtek. alig birtam kitolni.
2. a ket elso szimmering elfosta magat. oriasi tocsa a motor elso kereke alatt,tiszta olaj az elso gumi (felek meg is marta)
3. akksi total lemerulve.parszor megtekerte,meg szepen feltoltotte a karbikat,de beinditani nem tudta.holnap ujra proba...
kovetkeztetes: nem szabad a motorokat 2 honapig allni hagyni,v normalisan el kell telire rakni...
januar-februar nagyszerviz...
Ne irigykedj punci!
Luke! Én vagyok az apád !
Poti is öregebb kemény 1 évvel.
Öcsémnek még régebben mindent vitt, csak a DVD író maradt meg + az 1 gigás ram fele.
Azóta az emre-től beszerzett cuccmucc van a házba.