Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasz apuka, kis kölökkel minden okés?
Ja, néha olvasgatom mi van
De nem nagyon volt mit hozzáfűznöm a bmw, citroen témához, meg el is foglaltam magam a hétvégén.
Szeva fuvaros. Helyzet? Tegnap este gondoltam Rád, ment a Taxi a tv-be, mondtam is asszonynak, hogy egy barátom nemrég járt ott
gigabyte 880gm-d2h... ez már dupla flashes, nem "tud" emiatt tönkre menni. De akkor örülök, ha Nektek megyegetett.
Szia. Lassan mennem kéne, de nincs kedvem. Szeged, Izsák, és majd pénteken jövök.
Szia Zsolti!
Sziasztok.
Nő az orvosnál.
-Doktor úr amióta szedem azokat a hormontablettákat, nagyon szőrösödik a mellem.
-Igen sa,nos ez egy mellékhatása. A hasán nem jelentkeztek a tünetek.
-De igen, egészen a tökömig.
Szia! Nem voltál már rég.
Ja,ja. Nekem is frissíti a bios-t, csak a tápra ügyelni kell ne menjen el. pik-pak
A gyártó oldaláról leszeded ami kell a lapodhoz és 1re kell ügyelni qrvára ne szűnjön meg az áramellátás és pikk pakk kész is kb 3 perc alatt megvan.
milyen alaplap?
Nekem a gigabyte automatikusan frissíti a biost és nem is kell semmit csinálnom mikor megvan szól hogy restart és kész.
@BIOS-ról, bios update-ről vélemény valakinek? Tegnap kicsit összeakadt az új gép, nagy nehezen kiderítettem, hogy a windows update egyik részével lejött egy kis micro kód progi is, és ez összeakasztotta a procit a bios-al, bios-t kéne frissítenem. Állítólag ezeknél az új lapoknál már nem vészes, de mielőtt neki esek azért körbekérdezek - olvasok.
Esetleg próbáld ki a B1 vitamint
Sajnos nekem is kell. Néha elég hebehurgya vagyok.
Hát mondasz valamit! De majd rendszeresítek egyet. Egyébként nem is szólt a vezénylő,hogy nem kell menni,ilyenkor szoktak megereszteni egy telefont,hogy nyugodtság van,maradj otthon,mert sok a szabid. Ez most elmaradt.
Ez már a korral jár? Vagy alapból ilyen agyatlan lennék?
Sziasztok! Hát ma jó korán levittem a kutyát,és drága feleségemnek ágyba a kávét. A gyereket összekészítettem suliba. Hű de jó fej vagyok! Azért sikerült hazaosonnom,hogy ne ébresszek fel mindenkit. Nálunk jó hideg szél fúj,és reggel 4-kor amikor indultam a munkahelyemre,még bizony szakadt az eső!
Ez a játékból 1 filmsorozat
1000köszönet . . . . . . . . . . . . . . . .
Ééés már itthon is vagyok almás fahéjas szegfûszeges tea a bögrében, nyami!

Szépjó reggelt.
Kéne neked egy notesz amibe beleírod . . .
Tudod. . . Akinek nincsen esze, legyen notesze.
jobbulást!
(ujjadra és agyi leépülés ügyében is )
Ha ez játék,akkor szenzációs!Tamás leadtam a melót,de valószínű csak holnap lesz kész.
Reggelt elolvadt a hó nem kell csinálnom semmit