Sziasztok.
Nő az orvosnál.
-Doktor úr amióta szedem azokat a hormontablettákat, nagyon szőrösödik a mellem.
-Igen sa,nos ez egy mellékhatása. A hasán nem jelentkeztek a tünetek.
-De igen, egészen a tökömig.
@BIOS-ról, bios update-ről vélemény valakinek? Tegnap kicsit összeakadt az új gép, nagy nehezen kiderítettem, hogy a windows update egyik részével lejött egy kis micro kód progi is, és ez összeakasztotta a procit a bios-al, bios-t kéne frissítenem. Állítólag ezeknél az új lapoknál már nem vészes, de mielőtt neki esek azért körbekérdezek - olvasok.
Hát mondasz valamit! De majd rendszeresítek egyet. Egyébként nem is szólt a vezénylő,hogy nem kell menni,ilyenkor szoktak megereszteni egy telefont,hogy nyugodtság van,maradj otthon,mert sok a szabid. Ez most elmaradt.
Sziasztok! Hát ma jó korán levittem a kutyát,és drága feleségemnek ágyba a kávét. A gyereket összekészítettem suliba. Hű de jó fej vagyok! Azért sikerült hazaosonnom,hogy ne ébresszek fel mindenkit. Nálunk jó hideg szél fúj,és reggel 4-kor amikor indultam a munkahelyemre,még bizony szakadt az eső!
De nem nagyon volt mit hozzáfűznöm a bmw, citroen témához, meg el is foglaltam magam a hétvégén.
Nő az orvosnál.
-Doktor úr amióta szedem azokat a hormontablettákat, nagyon szőrösödik a mellem.
-Igen sa,nos ez egy mellékhatása. A hasán nem jelentkeztek a tünetek.
-De igen, egészen a tökömig.
Nekem a gigabyte automatikusan frissíti a biost és nem is kell semmit csinálnom mikor megvan szól hogy restart és kész.
Sajnos nekem is kell. Néha elég hebehurgya vagyok.
Szépjó reggelt.
Kéne neked egy notesz amibe beleírod . . .
Tudod. . . Akinek nincsen esze, legyen notesze.
(ujjadra és agyi leépülés ügyében is