Gyakorlatilag esélytelen. (ugyanis nincs típusbizonyítványa, és mire lenne addigra inkább vettél egy rendszámost és el is felejtetted hogy volt épített)
Én most telepítéskor megkaptam hogy valószínűleg szoftverhamisítás áldozata vagyok mert nem legális az XP-m. Erre letöltöttem valami legalizáló krekket és mindjárt én lettem a legbecsületesebb (talán az egyetlen) legális felhasználó.
Én annyira nem vágom mint Ti,simán ráengedtem mindent amit felkínált. Utána meg néztem hülyén,hogy tolat a gépem. A kisgépen hivatalos minden,ott klasszul műxik is a dolog.
Ebben sok igazság van,pláne ha a rendszer nem egészen hivatalos. A frissítések elég jól tönkretehetik a rendszert,sok benne a biztonsági dolog,és sec perc alatt kiderül,hogy nem teljesen legális a dolog. Akkor pedig elkezd lassulni az egész.
Köszönöm kérdésed, igen nagyjából rendben van a gyerkőc.
Még egy kicsit hasfájós, nagyon sokat szelel, és ez miatt csikar a pocakja.
Csak halkan jegyzem meg, (mert nem vagyok sem informatikus, sem rendszergazda) hogy én a helyedben az összes automatikus frissítést letiltanám a picsába az új gépről. Majd ha kijön egy kpl. SP1 a W7-hez azt esetleg feltenném.
Mizzujs? A sütikészítésen kívül tudsz nekem valami jót mesélni?
Mikorra várható, hogy elmúlik a pocakfájás?
http://youtu.be/vQeS4u-F8SY
Köszönöm kérdésed, igen nagyjából rendben van a gyerkőc.
Még egy kicsit hasfájós, nagyon sokat szelel, és ez miatt csikar a pocakja.
Csak halkan jegyzem meg, (mert nem vagyok sem informatikus, sem rendszergazda) hogy én a helyedben az összes automatikus frissítést letiltanám a picsába az új gépről. Majd ha kijön egy kpl. SP1 a W7-hez azt esetleg feltenném.