Milyen jó kis videó van fent Nálad! Nahát! Jól megy a paripa,és nagyon ügyes a pilótája!Kinnekulle FZ750 onboard
Én még sosem rángattam ilyen magas fordulatig a vasat.
Bezony. Mondjuk ez sincs mindenhol így szerencsére...Nálunk igen és sok más helyen is. Milyen jó is lenne ott lakni, ahol lehúzva lehet hagyni a kocsi ablakát, benne a kulccsal, nyitva lehet hagyni az ajtókat ablakokat és kerítést se kell építeni.
amugy azt is irta,h nem embermagassagba feszitette ki.ez egy oltari nagy pech volt.ahogy a cikk is irta,felcsapodott a drot es igy okozott halalos serulest.ismetlem,ne ma legjobb eljaras egy iylen kifeszitese,de sokan masbol nem ertenek. mint ahogy szerencseteln bacsika is karokba vezetett arrammal.ki volt az irva,h megbasz,meg 220V,csak az a bolond ne mtudott (v nem akart ) olvasni.
ha az en hazamba tornenek be,en rajuk engednem a kutyat,es ami marad bedaralom,es odaadom a disznoknak.ami az enyem,az az ENYEM! megdolgoztam erte,nem nyulkapiszka.
es nem az a szornyu,h igy gondolkozom,hanem az,h igy KELL gondolkodnom.hol van mar az a vilag,amikor nyitva volt a kapu,es a kutyat se erdekelte.ma ha 5 percre nyitva hagyod az ajtod,mar hult helye a TVdnek...
A haccázas már sokkal jobb, de még mindig régi konstrukció, de vannak itt ilyen tulajok is. Majd megmondják a frankót.
Viszont a svájciak nem szokták szarrá hajtani a gépeket
Mint a picsa úgy elnáspángolnálak Én tudom, hogy nem mindig a motoros a jó. Van olyan motoros ismerősöm is akitől egyből elvenném a motort és a jogsit is...mert olyan típus. Na, de váltsunk
Nem ez a lényeg, hanem hogy nem mész oda ami nem a tied!
És ha az én villanypásztor madzagomnak ami derék magasságban volt nekiment volna valaki? Azt sem élehet 70-es tempónál látni. Akkor én is gyilkos lennék, mert nem akartam hogy a marháim szanaszéjjel menjenek?
termeszetesen nem ertek egyet a modszerevel,mint a cikk is irta,le lehetett volna zarni hatosagilag is.de megertheto a masik oldal is.es nem mindig artatlan a motoros...
meg oszinten,ha feldulom a kerteteket, udvarotokat,nem vernel ossze egy kezed ugyebe akado fahusanggal?
Okés, ez is érthető. De azért mert szétkapod a virágaimat akkor én jogosan megölhetlek? Értem Én, hogy védte a saját területét - elemi ösztön - de így? ... a cikkben írják is, hogy a szalagból semmit nem lehetett látni. Ez az egész elkeserítő helyzet ... egymást öljük.
Igen,ezt is néztem,látod azért nem érné meg a gányolás a 400-assal amit alább írtál,mert akkor annyiért már komolyabbat lehet venni.
Ezek jók?Csak egy fejidom kéne rá,sose tudnám kimotorozni...
nezzuk az esetet leegyszerusitett formaban:
fogom magam,es bemegyek az udvarotokba es felrotalom az egeszet,kitepkedem a viragagyasbol a frissen ultetett muskatlikat,meg kivagom a cseresznyefatokat...
az az erdo magantulajdonban volt,nem allami,es nem kozterulet.en is vedenem fuggetlenul attol,h motoros vagyok-e v sem. ki volt tablazva,meg szalagok is voltak a droton. egyebirant egy rendor mar igazan tudhatna mi az a birtokhaboritas...
Nem,kisebbe nem gondolkodtam,ebben is csak azért mert mint írtam van egy képen szép állapotú,és mivel volt már yamahám,nem vetettem el az gondolatot,hogy megint legyen.
A nagyobb FZ-FZR motorokba bele lehet pakolni az 1000-es exup hátulját, ami bontóba 40-60k között lehet (+gumi, lánckerék, féktárcsa meg egyébb bisz-basz szóval lehet egy 100-as is rákölteni mire jó lesz).
Ha már FZR és nem nagy, akkor bár tudom, hogy sokat pörög és a saját bőrömön tapasztaltam, hogy mekkora szívás IS lehet vele, de nem sokkal gyengébb a 250-es...azon abszolút nem gondolkoztál?
Na legalább őszinte vagy .Akkor "asszem" felejtős a 400-as projekt,egyébként is csak átfelnizve lenne érdekes,úgy meg lehet többe lenne a leves mint a hús.Sokkal nagyobbat viszont nem szeretnék,max 600-as valami sportos,de a tavasz még úgy is messze van
Miért? Neked is ilyen van. az sem rosszabb sztem.
Én még sosem rángattam ilyen magas fordulatig a vasat.
a mosás után nem látszott az ablak, mivel tiszta volt
azt úgy hagytam leengedve
amugy azt is irta,h nem embermagassagba feszitette ki.ez egy oltari nagy pech volt.ahogy a cikk is irta,felcsapodott a drot es igy okozott halalos serulest.ismetlem,ne ma legjobb eljaras egy iylen kifeszitese,de sokan masbol nem ertenek. mint ahogy szerencseteln bacsika is karokba vezetett arrammal.ki volt az irva,h megbasz,meg 220V,csak az a bolond ne mtudott (v nem akart ) olvasni.
ha az en hazamba tornenek be,en rajuk engednem a kutyat,es ami marad bedaralom,es odaadom a disznoknak.ami az enyem,az az ENYEM! megdolgoztam erte,nem nyulkapiszka.
es nem az a szornyu,h igy gondolkozom,hanem az,h igy KELL gondolkodnom.hol van mar az a vilag,amikor nyitva volt a kapu,es a kutyat se erdekelte.ma ha 5 percre nyitva hagyod az ajtod,mar hult helye a TVdnek...
Viszont a svájciak nem szokták szarrá hajtani a gépeket
És ha az én villanypásztor madzagomnak ami derék magasságban volt nekiment volna valaki? Azt sem élehet 70-es tempónál látni. Akkor én is gyilkos lennék, mert nem akartam hogy a marháim szanaszéjjel menjenek?
meg oszinten,ha feldulom a kerteteket, udvarotokat,nem vernel ossze egy kezed ugyebe akado fahusanggal?
Ezek jók?Csak egy fejidom kéne rá,sose tudnám kimotorozni...
fogom magam,es bemegyek az udvarotokba es felrotalom az egeszet,kitepkedem a viragagyasbol a frissen ultetett muskatlikat,meg kivagom a cseresznyefatokat...
az az erdo magantulajdonban volt,nem allami,es nem kozterulet.en is vedenem fuggetlenul attol,h motoros vagyok-e v sem. ki volt tablazva,meg szalagok is voltak a droton. egyebirant egy rendor mar igazan tudhatna mi az a birtokhaboritas...