Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy fogd fel, hogy akár a Tiéd is lehetne hiszen ugyanilyened van. Én így vagyok a sárga 69-es Camel festéses 250-el
A végén milyen könnyedén elforog 11000 fölé is egy kicsit!
Miért? Neked is ilyen van. az sem rosszabb sztem.
csak azt sajnálom, hogy nem az én gépem
Milyen jó kis videó van fent Nálad! Nahát! Jól megy a paripa,és nagyon ügyes a pilótája! Kinnekulle FZ750 onboard
Én még sosem rángattam ilyen magas fordulatig a vasat.
ja, nem
a mosás után nem látszott az ablak, mivel tiszta volt
azt úgy hagytam leengedve
Sok idő volt mire kiszáradt?
Tavaly nyáron úgy hagytam, mivel le volt mosva a kocsi, és nem tűnt fel, hogy nyitva az ablak.
Bezony. Mondjuk ez sincs mindenhol így szerencsére...Nálunk igen és sok más helyen is. Milyen jó is lenne ott lakni, ahol lehúzva lehet hagyni a kocsi ablakát, benne a kulccsal, nyitva lehet hagyni az ajtókat ablakokat és kerítést se kell építeni.
na latod:)

amugy azt is irta,h nem embermagassagba feszitette ki.ez egy oltari nagy pech volt.ahogy a cikk is irta,felcsapodott a drot es igy okozott halalos serulest.ismetlem,ne ma legjobb eljaras egy iylen kifeszitese,de sokan masbol nem ertenek. mint ahogy szerencseteln bacsika is karokba vezetett arrammal.ki volt az irva,h megbasz,meg 220V,csak az a bolond ne mtudott (v nem akart ) olvasni.
ha az en hazamba tornenek be,en rajuk engednem a kutyat,es ami marad bedaralom,es odaadom a disznoknak.ami az enyem,az az ENYEM! megdolgoztam erte,nem nyulkapiszka.
es nem az a szornyu,h igy gondolkozom,hanem az,h igy KELL gondolkodnom.hol van mar az a vilag,amikor nyitva volt a kapu,es a kutyat se erdekelte.ma ha 5 percre nyitva hagyod az ajtod,mar hult helye a TVdnek...
A haccázas már sokkal jobb, de még mindig régi konstrukció, de vannak itt ilyen tulajok is. Majd megmondják a frankót.
Viszont a svájciak nem szokták szarrá hajtani a gépeket
Értem. Jó kis motorok ezek.
Ez is igaz!
Mint a picsa úgy elnáspángolnálak Én tudom, hogy nem mindig a motoros a jó. Van olyan motoros ismerősöm is akitől egyből elvenném a motort és a jogsit is...mert olyan típus. Na, de váltsunk
Nem ez a lényeg, hanem hogy nem mész oda ami nem a tied!

És ha az én villanypásztor madzagomnak ami derék magasságban volt nekiment volna valaki? Azt sem élehet 70-es tempónál látni. Akkor én is gyilkos lennék, mert nem akartam hogy a marháim szanaszéjjel menjenek?
termeszetesen nem ertek egyet a modszerevel,mint a cikk is irta,le lehetett volna zarni hatosagilag is.de megertheto a masik oldal is.es nem mindig artatlan a motoros...
meg oszinten,ha feldulom a kerteteket, udvarotokat,nem vernel ossze egy kezed ugyebe akado fahusanggal?
Okés, ez is érthető. De azért mert szétkapod a virágaimat akkor én jogosan megölhetlek? Értem Én, hogy védte a saját területét - elemi ösztön - de így? ... a cikkben írják is, hogy a szalagból semmit nem lehetett látni. Ez az egész elkeserítő helyzet ... egymást öljük.
tudod mi az emailcimem:) vezeteknev.keresztnev kukuc gmail.
Igen,ezt is néztem,látod azért nem érné meg a gányolás a 400-assal amit alább írtál,mert akkor annyiért már komolyabbat lehet venni.
Ezek jók?Csak egy fejidom kéne rá,sose tudnám kimotorozni...
nezzuk az esetet leegyszerusitett formaban:
fogom magam,es bemegyek az udvarotokba es felrotalom az egeszet,kitepkedem a viragagyasbol a frissen ultetett muskatlikat,meg kivagom a cseresznyefatokat...
az az erdo magantulajdonban volt,nem allami,es nem kozterulet.en is vedenem fuggetlenul attol,h motoros vagyok-e v sem. ki volt tablazva,meg szalagok is voltak a droton. egyebirant egy rendor mar igazan tudhatna mi az a birtokhaboritas...
Nem,kisebbe nem gondolkodtam,ebben is csak azért mert mint írtam van egy képen szép állapotú,és mivel volt már yamahám,nem vetettem el az gondolatot,hogy megint legyen.
A nagyobb FZ-FZR motorokba bele lehet pakolni az 1000-es exup hátulját, ami bontóba 40-60k között lehet (+gumi, lánckerék, féktárcsa meg egyébb bisz-basz szóval lehet egy 100-as is rákölteni mire jó lesz).
Ha már FZR és nem nagy, akkor bár tudom, hogy sokat pörög és a saját bőrömön tapasztaltam, hogy mekkora szívás IS lehet vele, de nem sokkal gyengébb a 250-es...azon abszolút nem gondolkoztál?
jajj

. . . . . . . .
Na legalább őszinte vagy .Akkor "asszem" felejtős a 400-as projekt,egyébként is csak átfelnizve lenne érdekes,úgy meg lehet többe lenne a leves mint a hús.Sokkal nagyobbat viszont nem szeretnék,max 600-as valami sportos,de a tavasz még úgy is messze van