Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . . . . . ez kész most . . . . .
holstein itt figyel nekem is meg 4 dob heineken
. .az figyelem mert közbe maffiózókat nézek
enyém akkor rázott nagyon amikor szar volt a lánc, meg a lánckerék.
Gumis témát vettem, mennyit készíjjek a postásnak?
csúnya lenne, ha a kanapéban ropogna a tűz....
Én felcsomizva 140-nel utazgattam vele, de 150is sima utazós. 170től volt izzadságszagú a "gyorsulása" a kicsinek.
Kanapé előtt, amiben ropog a tűz? Azok a fránya városi szokások
Szia!
az enyémre meg 10kg os súly kéne, akkor talán nem rázná az elejét
Attó függ, semmi extra egyenes úton eGy speedgépen. erősebb motoron a vicces az addig-rész.
Na most majd ábrus gyógyító kezei álltal, 200-ig meg se állunk
Háát a legjobb az, egy jó könyv a kézbe ami izgi, kényelmes fotelbe ülve - nagy, magas támlás - a kanapé előtt ülve amiben ropog a tűz, a mellettem lévő kis fa-üveg asztalon egy nagy bögre pont ihatóan forró fahéjas - almás - szegfűszeges tea!
Nekem sincs a gépen. És nem zsibbad a kezem. Bár én nem megyek 240-el,csak 100 körül.
valahol 160-170 kozott votl a vege,miutan faszan be lett jaratva,es belove karbi szelep,miegymas.
amugy azert fontos,mert nekem pl amig nem volt rajta elzsibbadt a kezem.miutan felraktuk az ujat,ez nem fordult elo.enyhen remegett nelkule.

kozben atkoltoztem a laptopra,atkapcsoltam axn-re,meg felnyitottam egy finom hideg citromos sort.kell ennel jobb?:)
Az annyira fontos? Már sokszor hallottam róla, hogy szeretjük elhagyogatni, de nem igazán tudom mi a szerepe. Gondolom stabilabban tartja a kormányt. Hááát Én még nem tudom mit tart tartósan, 140 volt a vége amit menni tudtam-mertem vele, de azzal nem volt gondja, dinamikusan gyorsult, tehát nem kúszós volt hanem kézmeghosszabbítós Te mit mentél a kicsivel?
ugy ertem,h nem szepen felkuszik,kohog,erolkodik,majd visszaesik a sebesseg 220-ra,hanem szepen felkuszott,es tartotta a sebesseget kb 10km-en keresztul, erolkodes nelkul, egyenletesen.
en mar ugy fostam,mint allat foleg ugy,h egyszer csak hipp-hopp volt kormanyvegsuly,nincs kormanyvegsuly. elhagytam...
240-et tartja kényelmesen? most azon gondolkozom, milyen kényelmes lehet 240-en tartósan menni
lakott teruleten belul 50, kivul 90,autopalyan meg 130
amugy eddig ORA szerint 240-et leptem meg.ezt kenyelmesen tartotta is.
Mit megy a galambvadász végre?
Jó kis film bizony
film+-on padlogaz van aki nem latta nezze meg! erdekes nemet film az utcai versenyek vilagabol...
csak hasznalom,nem garazsban tartom:) nyaron szinte mindig ezzel voltam dolgozni.igy persze,h lefenykepeztek. amugy pont ott tortek fel a kocsim,ahol a kepen all.