Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért rohadt sok
és macerés az alkatrész ellátottsága, kevéssé egyezik a 600-750-1000-es FZR-ekkel. Én inkább másik gépet néznék pályázni.
Meg van csinálva,elírtam.
Csontkovács árulja a gépét,és az tényleg meg van csinálja,szerintem beszélj vele,mert az biztos gép.
Nekem két komolyabb volt eddig,otthon derült ki hogy mindkettő fesszabályzó hibás,gyújtótrafók gyengék,kompresszió kevéske,és az 500-nál most lett felújítva a hengerfej,mert már be sem akart indulni.Aztán még ilyen mellékes karbi kókányolások tűntek fel,szóval eléggé zsákbamacska.
. . vigyázz rá légyszi nagyon becézgesd babusgasd . .
Persze,tudom,hogy mellé lehet mocskosul nyúlni,de itt 200ezerről van szó,nem fél milláról.Én se sokat hallottam róla,azt tudom nagyon megy,és hogy én sokakkal ellentétben nem 1000-es motorral akarok pályázni .Igen az alkatrész esetleg gond lehet,ha előbb ki nem taknyolok vele,de mondom egyelőre csak gondolkodom,és mint alternatíva merült fel.
Áh, nem merném bevállalni, hogy hamisítok.
Böccy és Csontkovács gépe?
azok kb 400 asok

vagy nem?
Azért kérdi, mert Ő már tudja amit Te még nem, és amit még Én se tudtam, amíg meg nem vettem. A látszólag külsőre jó állapot is lehet fél milliós gixer, Én már csak tudom
Szia!

Nem tudom miket hallottál róla, de nincs túl sok 400-as FZR szerintem az alkatrész ellátással is gondba leszel HA, viszont ha megveszed nagyon jó kis gépet kapsz, itt mondjuk nincs 400-as azt hiszem, csak 250, 500, 600, 750, 1000 és szandi, de az csak 10 ccm
Van külföldi papíros ,látszólag nagyon egyben 215-ért.
Miért kérded?
Tudom, Te meg irigy jó melót!
Szia!

Mi pénz lenne a 400-as?
Sziasztok
Gondolkodtam esetleg egy fzr 400-as motorba,kezdő hobby pályázáshoz.Viszont érdekelne tudtok-e valami olcsó megoldást a hátsó 18-as kerék 17-esre cserélésére?Köszi
Fiatal vagy még.
Mentem délutánra.

szétszedtem a bukót.. najó, csak kivettem a bélést

ha kell tavasszal akkor "frissenmosottszagúan" kapod meg
Természetesen a másik oldalt is megértem. Gondolom, hogy amit mondani akarsz az az, hogy ha pl. erdő mellett laknék ahol az állat kvadosok és crossok egész nap az erdőben nyeleznék a gépet, akkor Én is másképp nézném a dolgot. Nem ELSŐSORBAN a drót miatt vagyok kiakadva, hanem amiatt, hogy milyen jogon veszi el egy másik ember életét. Azért, mert zavarta, hogy hangoskodnak, vagy azért mert nagyon zöld és védi az erdőt? Melyik elég indok ahhoz, hogy gyilkoljon? Gondolom először szépen megkérte az erdőben motorozó urakat és hölgyeket, hogy ne tegyék, mert sem neki, sem az erdőnek nem tesznek ezzel jót. Aztán leszarták és akkor úgy döntött, hogy akkor jól megszívatja az arra járókat. Csak abba nem gondolt bele, hogy ebből nagyon nagy baj is lehet. Itt a baj, 1 ember meghalt miatta. Azért ítélném életfogytiglanra, hogy a többi ember tanuljon az Ő esetéből...
Csatlakozom.
nem kívánok vitát indítani, de némiképp máshogy látom
bekessanyi@citromail.hu Köszi!
Ezek érdekes dolgok. Magas ez nekem.
Halálbüntetést, akasztást, életfogytiglant....nem 2 évet érdemelne

fák közé feszített drótkötél okozta a motoros rendőr halálát
Bár nem vagyok nagy breakdance rajongó, azért ez jó kis vidi! a videót ide kattintva tekintheted meg
Okay