Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne aggódj ezek miatt.
A fogyasztás annyi, 5,5-6 körül. A gyári az 180ig, legalábbis ami a donor gépen volt, azt tuti ,hogy gyári mert még az alátétek is kajak azok voltak. Az enyémen ami van óra az 240-ig. Igazából,hogy szar lett a gép az én számlámra írható, ha tudom mit kell hallgatni,figyelni lehet,hogy nem mentem volna bele... de mindegy, a tanulópénz megvolt keményen. Most már okosabb lennék
Majd mindjárt jön a szandi és beírkálja, ne aggódj ezek miatt.

Lejött a two worlds II
Hát igen, akkor ismét egy problémás eset, mint nagyjából az összes FZR - Sanyiét kivéve...gyári állapot! Ha valaki hát Én tudom, hogy pörgetni kell, az enyém 4 felett indul meg igazándiból először, 1500 körül van az alapjárat. Fogyasztásáról mit tudsz mondani? Gondolom olyan 5.5 körül lehet. Akkor még Nektek se volt sok közös km-eretek, Nekünk se sajnos. De jövőre fizzerbe bele rakok 10.000 km-t ha a fene - fenét eszik is - persze ha bírja az állapota! NAgyon jó kis motorok ezek és ha van aki hozzáértő és segítőkész, hajlandó szenvedni vele, hogy kipofozza ( ábrus ) akkor megéri beleölni a pénzt. Nem mondom Nekem mennyibe van a kicsi, én már csak akkor adom el, ha már majd nem kell a pénz, mert nagyot buknék rajta. Meg nem is akarom, erősebb nem igazán kell, ezt se döntöm még sehogyse, gyorsabb nem kell, megy ez mint a golyó. 400-asnak mennyire van számlázva az órája?
Huhh rengeteg helyesírási hibám lett, kérlek nézzétek el
Nah szóval. Hát, tél után nem sokkal lett meg a motor. Úgy cseréltem egy Yamaha SR 250-re. Ami mindenhogy pöpec gép volt. Első sor 4motorom amúgy. Nem tudtam mit kell nézni, mire figyeljek. Mikor meglett a gép még nem volt meg a jogsim, ezért úgy gondoltam esztétikailag kipofozom, sok munka és pénz de szerintem szép lett. Motorikusan nem gondoltam,hogy valamit is kéne rajta csinálni, mert nem tünt rossz gépnek. Jogsi hiányában csak itt környéken mászkáltam, ment szépen,nem volt gond, bajra utaló jel. Nah azt végül meg lett a jogsim, első nagyobb út-lett volna- de a háztól kb 30km-re elkezdte felforralni a vizet a gép, kinyomta az összeset, gyönyörüen rá a hátsó kerékre, féreálltam és azzal a lendülettel le is állt. Kis várakozás, és mivel tudtam hogy elég sok vizet kinyomott így hőfokmérőre sasoltam, 3hengerrel ovatosan hazajöttem, közben megálltam sokszor. Szerelő felhiv, oké válalja, utánfutó hijján lábon átvittem,pár kmter csak, szelepállitás, karbiszinkron. Utobbi teljesen jó volt. Gép nem akart müködni,és érdekes kopogásos hangot hallatott. Szerelői kérdés: Mi legyen? Hát mondtam essünk neki, kell ez a gép nekem. Hengerfej,henger leszed, és hát...hajtókarok lógnak, főleg 3-4.Majdnem hogy fél centiket öcsém.... Elkeseredés... sőt a vez mű lánc nem is yamaha volt benne hanem kawasaki... jó szerelő csinálhatta anno nem?... így a fél szezont a szerelőnél töltötte, neki se nagyon volt ideje csinálni, a másik meg az,hogy a pénzem is nagyon fogyoba volt. Így go munka, vettem egy 750eset, donornak akartam, de nem ment bele a blokk, mindegy is, hülyéskedni jó volt vele, és egy kibaszott jó gép volt amúgy. Azt eladtam,hozzáraktam és a 400asomhoz vettem egy koplett másikat ami 8év állás után a sarokból kitolva, gyönyörűen elindult. Persze viz ilyesmi, olaj megnézve volt :) Hát azt megvettem. Végül is így lett jó a gépem, blokkot cseréltem, azon és abban amiket kelett,olaj stb. Azóta nem sokat mentem vele, ezt úgy értem nem ezres nagyságrendü km-tert. Most mondhatom azt igy tél elején hogy 100%os a motorom. Pöccre indul, nem kopog, nem füstöl ahogy kell neki,olyan. :) Tapasztalatom vele amit eddig szereztem,hogy baromi jó gépek ezek, de igaz az hogy pörgetni kell őket ,hogy menjen is. Bár én ezek után nem pörgetem, tisztes határt megtartom,sokba van :( :) viszont 3alatt semmi ereje. A váltó pontos ahogy kell,fék jól adagolható, bár a hátsót gyengének értem. Rugozás szerintem meginnt ,hogy jó. Jah és ahhoz képest, hogy régi gép, 3tól kilööö nagyon jó :P Bár ezt pont nektek mondom :) Most árulom amúgy,de hát nagyon gondolkodok ,hogy leveszem... többe van mint amennyit kérek érte, és kurva sok volt vele a meló, és a szopás. Nah kb. ennyi amit tudtam irni. NE haragudjatok,hogy regéltem:)
Okés Én addig leszedem a Two Wordls II-t. Egész jónak néz ki vidi alapján.
Elmegyek cigiért,és leírom.
Fasza! és mi az előtörténete? Mióta van Nálad? Mennyit használtad, észrevételek?
Garázsban letakarva Amúgy frankó most a gép, persze ,hogy akkor 100% mikor már nem lehet vele menni...
Szeva Böccy, a Te mocid hogy áll most?
Csövi irtam emailt repült a help
én is remélem, mert sose lesz kész a kicsi
Tudom, hogy számodra ismeretlen a döntögetés fogalma csak viccelek, ne sértődj!
No majd meglátjuk
Remélem Ábrus nem fagyott oda a motorblokkhoz.
De ez lesz a jó hogy majd én integetek Potinak " jöjjön tempót "
Döntögetős? Kormányozósra gondoltál nem
Ha oda megyünk, akkor megveszem addigra a kis kém kamerát és lesz egy csomó döntögetős on-board, meg tv-tornyos meg minden
Megbeszélve. De ha Sikondára megyünk akkor kaphatsz isteni hamburgert is
Ok. Jössz egy sörrel. A geci posta meg keresett rajtunk...
Jólvan, de az a Tiéd volt, híresen jó állapotú fzr. Télleg, mi van vele?
KANDALLÓ bazzeg lol kicsit elfantáziálgattam.

jaszi: gumit 4-ér adtad, plusz a szállítás volt 1.500 kb, szóval akkor olyan 7 körül várd