Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OKÉS, értem már. Így is lassan húzom a belem, reggel még tankolnom kell, sőt még olajat is gubázhatók,hol van...

Ha csak nem vagy Archicad vagy más tervezős emberke... azért írtam, az is igaz nem tudhatom neked mire kell :D
Photoshop. (a macska a gyilkos )
Akkor még egyszer: A: miért felesleges?
hööh ez tetszik, szép!
Van még egy kazal lehetőség: link
A limit 55-56e, 23-24", Full HD, HDMI, lehetőleg LED-es
Szerintem a középső - a második a legjobb a listából.
Amit a B-be írtál,azért De am is nagy hülyeségnek tartottam anno a crt-s hangszórós monitorokat... csúnyák...nem?:D
Nekem egy 225 MW -m van, LCD TV és nagyon szeretem, de ez is TN paneles és a feketéje nem igazán fekete, alul felül sar a megvilágítása...pedig 75.000 volt.
A: miért felesleges?
B: nem kell bele hangszóró mert van 4.1-es Cambridge Soundworks cuccom a géphez.
Na ez az igazi vadállat !
Van rajta DVI csak itt lehagyták. link
Ez egy fokkal jobb, de a TN panel nem épp a legjobb
Az nem is a legjobb ha van benne hangszóró, és most elsősorban nem a mágnesességre gondolok, mivel ez már nem képcsöves. A rezonanciára... mondjuk jóóóóhh nincs benne akkora basszer ,hogy töri az üveget gondolom
Az nem rád vonatkozott.
Nem rossz, nem rossz, de arra figyelj, hogy nem DVI-os, és az 5ms nem épp a "legjobb". Amúgy gyönyörű, BenQ egészen jó márkává nőtte ki magát!. Hangszórót se raktak rá, bár ez nem tudom mennyire fontos szempont...azért még nézelődj szerintem!
Vagy:link
Másikat!

A monitorra pedig. Szerintem jó Bár drágának találom, és pénzkidobásnak gondolom
Vagy:link
Vélemény? link
hehe. Sims3mat állandóan asszonykám nyomta Fuhh, Nekem a carbon óta nem volt olyan NFS ami tetszett. De a legjobb az undergorun2 szerintem Suliba is azt toljuk ha van időnk rá
Kérlek laura használd az előzmény gombot!
Majd kipróbálom nemsoká. Most nyúzom megint az NFS: Undercover-t meg a Sims 3-at
Nem tünik rossz gamenek Bár annyira nem az én világom Marad a cod vagy wow