Nos ere azt mondják hogy full gamer monitor, oké, adatait megnézve 2ms, 120Hz-es frissítés és d. kontraszt:10M:1 link
De itt: 2ms, 75Hz, és d. kontraszt: 70.000:1 link
Akkor ilyenkor most mi van?
Reggelt Pupákok! Jól megmondtad Pupu az okosságot! most elhitetted velem, hogy mégis csak értesz valamihez!
georgina: ilyen időbe ne motorozzál! ja az robesz
Ez olyan dolog kedves Ferenc, mint az FPS. Az okosok azt mondják 24 FPS-től már folytonos mozgást látsz, az emberi szemnek nincs különbség 25 és 150 FPS között. Én sokat foglalkoztam ezekkel a dolgokkal annó, volt ebből egy szavazás is, tesztek is és jóval több játékos mondta, hogy Ő észreveszi a változást, annak ellenére, hogy nem tudta mikor mennyi FPS-el játszik.
Nah, jah, tömören ennyi Jajah szakad, de nem baj Remélem délután feltudunk menni az erdőbe,vagy rodeozni egyet a simsonnal Meg reméljük ha most esik fa**án akkor hamarabb jön a jó idő
online játéknál számít az a 3ms főleg aki versenyszerűen tolja. van a 5-x terjedő ping és hozzáadod az x ms válaszidőt már nem oda lő ahol van az emberke hitboxa.
TFT:) meg a legelsok kozott adtak ki.gyonyoru a kepe,strapabiro (leteszteltem egy szamitogephazzal ) ,es meg soha nem lattam problemajat a 15ms-nak.igaz nem vagyok nagy gamer.
de gyozzetek meg,h annyira fontos a valaszido.minden bunkosag es eloitelet nelkul nyitott vagyok az eszervekre. komolyan erdekel,mert egyszeruen nem ertem meg,h 3 ms miert ilyen fontos.mindneki azt mondja,h igy meg ugy oylan fontos,de meg senki nem tudott egy ertelmes okot adni.csak azt,h jateknal eszreveszed.mit?mir elenyomom az eger bal gombjat tobb ido telik el
Jól van akkor, azt hittem ,hogy már csak én nyomulok itt crt-vel. Nekem egy 22"es sony crtm van. Mitudomén hány ms válaszidővel... Kár ,hogy nem tömör réz... ilyen súlyba apukám...jajjjajjj
amugy nekem meg van egy osregi HannsG hangszoros 19" 4:3-as monitorom vmi 15ms-os valaszidovel. es lass csodat mindent latok,minden tokeletes.ja es 15.000-ert vettem kb 2 eve hasznaltan.
ami fontos,az a felbontas,a kontraszt, meg termeszetesen az atmero.ennyi.
De itt: 2ms, 75Hz, és d. kontraszt: 70.000:1 link
Akkor ilyenkor most mi van?
egyre közelebb vagyunk a TAVASZhoz
georgina: ilyen időbe ne motorozzál! ja az robesz
Ez olyan dolog kedves Ferenc, mint az FPS. Az okosok azt mondják 24 FPS-től már folytonos mozgást látsz, az emberi szemnek nincs különbség 25 és 150 FPS között. Én sokat foglalkoztam ezekkel a dolgokkal annó, volt ebből egy szavazás is, tesztek is és jóval több játékos mondta, hogy Ő észreveszi a változást, annak ellenére, hogy nem tudta mikor mennyi FPS-el játszik.
Szóval ez amolyan hülye emberi dolog
de gyozzetek meg,h annyira fontos a valaszido.minden bunkosag es eloitelet nelkul nyitott vagyok az eszervekre. komolyan erdekel,mert egyszeruen nem ertem meg,h 3 ms miert ilyen fontos.mindneki azt mondja,h igy meg ugy oylan fontos,de meg senki nem tudott egy ertelmes okot adni.csak azt,h jateknal eszreveszed.mit?mir elenyomom az eger bal gombjat tobb ido telik el
Hát de figyu. Ha most vesz az emberke monitort, van rá elég keret, akkor miért-ne a jobb technológiát vegye meg? Azért játéknál jól jön az a 3ms...
ami fontos,az a felbontas,a kontraszt, meg termeszetesen az atmero.ennyi.