Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tipikus idióta TC cikk, semmi másra, mint kattintás generálásra való. Tele tévedéssel és téves következtetéssel...
Pedig azt hittem, hogy ez a téliguma már lerágott csont, de ekkortájt mindig előkerül...
Egyenlőre semennyit. Majd elszámolunk ha viszed el.
Ábrus akkor legyen a gépműhelyes, és úgyis te fogod szerelni legközelebb is és felírjuk a méreteket . de akkor már gondolom a szelepekhez nem nyúlunk. na mentem is majd jövök később. Pénzt mennyit küldjek? Még nem kaptam szerintem csak jövőhéten kapok.
Nem tudom, nem értek hozzá. Csak azt látom, hogy a .com-on $ van, az .at-n meg €. Használt motor alkatrészek kellenének, de csak itt láttam a .at-n.
Okés, köszi. na akkor nézek valami dobozt is

az mivel más csövi? .com-os ebayről szoktam rendelni, ahonnan mindig más országból jönnek cuccok. Ha jönnek... ami általában kina
Tucc az osztrák ebay-ról is intézni cumót?
Ment a lé.
Hülye. Akkor mindjárt utalom.
Olvastam.
No para, letöröltem... azt kész. Dikk ahozz pénz is kéne, és egy kannyim nincs,hogy kifizessem a futárt Jó értem mire célzol,hogy nem bízol bennem... az úgy jó,hogy megrendelem a futárt, küldöm neked is az emailt amit kaptam,hogy jönnek érte, és te meg elutalod, és mivel OTP-s vagy, kb pár órán belül van itt pénz, és másnap ki is tudom fizetni a futárt...így ok? De ellenőrizhetsz vaterán is...( Bertoldi89)ebayen is Bertoldi10. talán ph-n is megvan a regem...
Rátetted ezt a retkes blokkot az üvegmérlegre?
Küldjed aztán utalom a lóvét a postaköltséggel együtt.
Olvasom.
szóval ábrus, ha postán kellene akk 3200Ft. pont belefér még a 45kgba amit tegnap feladtam idomokat, ma már meg is érkezett a srácnak xD kemyén
Cö.. má rongyosra olvastam
A totalcaron Ladás hét van, ajánlom mindenkinek a figyelmébe. (nem csak az én korosztályomnak akik abban nőttek fel, hanem a fiataloknak is)
azok a 80-as évek :-)
Snowmobillal? http://www.desktoprating.com/w..." target="_blank">link
Térdig érő hóba?
Na, úgynézki szombaton már robogunk
NA királyság van. Eleredt a hó.
Pupu már írta mennyi idő.
Nem fejeztem még be. Nincs mostanában rá időm.
Majd eljön az ideje. . .
Nah hali Lemértem hány kg. pontosan 43.7! Kemény...azt hittem könnyebb
És az lemaradt, hogy a jó szelephézag értékekből kifolyólag egyik betétem sem lett lemérve.
Mondjuk ezek között is van már amelyiket szemre úgy tűnik hogy megdolgozták.