Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

regi telefonokbol csak az ericsson! nalam az a nyero:) lehet ennek az az oka,h amit eletembe eloszor lattam,az egy ericsson volt.szo szerint akkora volt,mint egy tegla,az antennajat ugy kellett kihajtani,es allandoan tolton volt.egyik ismerosomeknek volt.akkor a terero meg csak a melyhutolada tetejen volt
emlexem,h par evvel kesobb egy egesz nyarat vegigdolgoztam, kemeny fizikai munkat vegeztem,jartam az epuletek tetejet,zsaluztunk ezerrel a tuz napon.azon a nyaron 16 kilot fogytam,ugy szetizzadtam az agyam.igy kerestem a 3 honap alatt napi 12 oras meloval osszesen 30.000Ft-ot,es megvettem az akkor debutalt Ericsson T10-et.ez kb 2000-ben volt.
van egy a fiokban sajna vegfokhibas,igy darabokban varja,h egyszer megjavitsam.
van egy T28-am is.mikrofonhibaval+ par gomb nem mukodik.
volt egy vilagoskek T39-esem is. T10-es 2 db, T18-as 1db meg 2db T65-os is.ja meg a T20-as. apam,azt beledobtam egy pohar sorbe,es kibirta.a T65-nek a kijelzoje tonkrement meg regesregrol egy R380,az elso erintokeprenyos,szetnyithatos telefon a vilagon!lehet ericsson buzi vagyok?
az ujabb szeriabol volt egy K750i. annak belemasztam kicsit a szoftverebe,mert hallk volt.nemreg adtam el.
Van itt nekem pár buzirégi telefon a fiókba.
Na végre De már nem tudom a futárt holnapra megrendelni. Pontosabban,hogy meg tudom rendelni,csak nem holnap fog érte jönni,hanem hétfőn. Am megjött a zsé. Képet láttad róla? Fasza házi dobozt szerkesztettünk neki
Ha nem is fél órán belül de itt vagyok.
A számom westel 866-91-08 és abrus@citromail.hu (de idegeneknek tilos felhívni)
istenallat! az elso szines kijelzos, az elso sony ericsson!
en vettem egy acert 35-ert.rendeltem hozza tapicskolot(digitizert) 3-ert az ebayrol hongkongbol.kicsereltem a torott touch screent,foztem egy kicsit a romot, es van egy alsohangon 60-ezer ft-os(de inkabb 80) telefonom 38-ert.
dupla-simes wifis, GPS-es windowsos, stb stb stb stb.nekem bejon.a tesztek leszoltak,h lassu.ennekem pont jo.egyeduli hibaja, h az akksi max 2 napot bir,de inkabb 1-et.sokat eszik a dupla sim.
ennyi a hozzafuzni valom a telefonokhoz.
ja es meg mindig nem jon be az ipod:)
Na jóccakát
van bizony. középsuliba mennyit toltuk.
inkább elasto mania annak feelingje van
Igen...xboxon gördülékeny volt és gyönyörű - ott TrialHD a neve - itt viszont egy flash-es játékátirat és gyakorlatilag egy szar...élvezhetetlen
szóval jobb klikk törlés?
ÉN akarnék. Csak sok belőle a térerőhibás.
Hmm...pc-re annyira rossz, hogy élvezhetetlen...xboxon atomjó volt.
Kösz! már jön is 30mp azt lenntvan
Nah ez a teló amit még mindig sokan akarnak , és használnak is
Trial 2 second edition....300 mb az egész játék de atomjó
meg egy ilyet
és még akarok egy ilyet is
Yeah OldSChO.oL Ilyenem volt nekem is
Mi a neve?
én egy ilyet vettem nemrég.
Pannonná 29ér adják a Galaxy-t, nekem van hűségpont, így lenne 22.
A Galaxy kijelzője nagyobb, a procija erősebb, akkor mér is jobb az alma? mer az a menő?
Lehet akarmilyen, én 30ná többet nem adok ilyesmiért. Fécbukkozni nem kell, a mutizásból kinőttem... egyedül a navi meg a Wifi hasznos nekem.
Kirááály, feltettem a pc-re is a tegnap mondott Trials motoros játékot. Kurvajó! Tessék jáccani vele!
110 a teló, 2 év hűség. De egy olyannak mint Én, 22 éve t-mobile-os vagyok, ez nem számít...Azt hittem okosba tudsz galaxy s-t. Annyiért megérte volna. T-nél 120 a galaxy s 2 évre...még több mint a 4-es iphone és azért az apple jobb. Sosem szerettem a Nokia-t.