Kérdezd meg hogy mennyi lenne postán (bár ezt robertgida mint szakmabeli szerintem simán vágja) vagy csomagküldővel, nekem kb 5e lenne a benzinköltség ha elmegyek érte, ehhez kell igazodni.
(ha belefér, ugyan a hengersor nincs rajta de így is dögnehéz és azt hiszem 20kg-ig 990Ft simán elküldve postán, aztán adsz egy számlaszámot én meg átutalom a lóvét)
Mert ha az lenne hogy te mentél vele és jó volt, nem dobálta ki a kettest és nem is sírt a váltója, akkor adnám a 15-öt és jöhetne is, de így a fene tudja hogy mi van benne.
Megmondom miért 10e. (nem az alkudozás miatt, azt utálom)
Mivel egy valahonnan kapott félblokk amiről nem tudni hogy ment-e vagy nem, továbbá szét van-e rúgva a váltója vagy nincs, így ez csak akkor derül ki ha egyszer szükségem lesz a belsejére.
Mivel ebben a formában igen könnyen megeshet hogy vettem 15-20kg levélnehezéket 10e+posta vagy benzinpénzért,(csináltam már párszor ilyet) és nyilván nem tehetek neked szemrehányást mert te sem tudhattad, ezért ennél többet nem szeretnék adni érte.
Így megy ez.
majd szólj akkor ha kell, azt ha postával,vagyis pps-el, küldjem,akkor lemérem milyen nehéz. Bár azért jó kis súlya van... vagy találkozunk,valahol azt személyesen... ahogy néztem nem vagy messze.
Nah megnéztem. ép a késlánckerék menet is, és a váltó tengely barázdái is vagy mi a rákjuk Próbáltam képet csinálni, de ez a köcsög, hiába van makróba a hátteret élesíti....
Át is forgattam most, hát azért neki kellett feszülni, olyan ragadós vagy milyen
Annyi van hogy holnap reggel szól vissza a srác hogy van-e 12db 170-180 közötti betétje vagy nincs. (aztán esetleg van még egy utolsó esély) Ilyen betét nincs sehol utángyártottban (nagyvas-Pink-stb.) viszont van a Yakomotónál gyáriban (ma kérdeztem) de nem találnád ki hogy mennyibe kerül darabja.
Ez csak a lenti fészer Van egy kisebb garázs is, ott áll a fizikém, szerszámok stb. meg öcsém gépe, a nagy garázsba meg fater gépe,amit még mindig szerelünk, meg a simom
(ha belefér, ugyan a hengersor nincs rajta de így is dögnehéz és azt hiszem 20kg-ig 990Ft simán elküldve postán, aztán adsz egy számlaszámot én meg átutalom a lóvét)
Mivel egy valahonnan kapott félblokk amiről nem tudni hogy ment-e vagy nem, továbbá szét van-e rúgva a váltója vagy nincs, így ez csak akkor derül ki ha egyszer szükségem lesz a belsejére.
Mivel ebben a formában igen könnyen megeshet hogy vettem 15-20kg levélnehezéket 10e+posta vagy benzinpénzért,(csináltam már párszor ilyet) és nyilván nem tehetek neked szemrehányást mert te sem tudhattad, ezért ennél többet nem szeretnék adni érte.
Így megy ez.
Át is forgattam most, hát azért neki kellett feszülni, olyan ragadós vagy milyen
de szerintem az FZR gyújtása sem jó hozzá
azért neked is tele lehet a garázs, vagy mittudomén micsoda alkatrészekkel, a lengővilla meg a teló milyen gépé?