Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló egy kis érdekesség http://www.motorrevu.hu/hirek/a_motorblokk_mukodese_szamokban
ááábricicaaa
Ja, (nincs ölelés tilos)
Szindiii!
hm, lehet én is kiírom az enyémet. hátha
Uhhh erre nem is gondoltam.... Gyorsan leszedetem

És ha valaki véletlenül átutal rá egy csomó pénzt?
Mert? Mi baj van vele? Felnyomni úgy se tudnák, ráterhelni csak úgy nem tudnak...
Azért a számlaszámot talán ide nem kellett volna.
jah, akkor jól van itt a számlaszám:
1177348700045692 (OTP, Botka Bertold)

De még most NEHOGY küldj valamit, majd holnap írok ,hogy mi van,vagyis lesz
Nekem is otp Ábrahám József 2421 Nagyvenyim Fő út 70 (de ez maradjon közöttünk )
a legjobb a hearts on fire Göris vidim alatt is az van
Tövig húzza ...gázt?

nah majd holnap mérem,azt pötyögöm. szmsz-ot mikor adjam és hova küldjem? amúgy otp...
Ezt a számot
poti fórumtársnak küldeném, és az anyukámnak és mindenkinek!
http://youtu.be/vkmlujV-TvU
De hol van Poti?
Biztos a csaját hajtja motor helyett. (Szindi is felszívódott)gyanús
Hol? Itt?
Annyi az. (ha max. 20kg) Mert ha belefér akkor megúszom 990 ft-ból. (az átutalás meg ingyenes)
De ha nem megy akkor persze jöhet futárral is.
Némá motoros fórum.
De ha ragaszkodsz a postához, mérés után leballagok a postára,és megkérdezem, mennyibe fájna.
Hát,szerintem több ez mint 20kg. Súlya az van, de holnap reggel lemérem...úgy is beteg vagyok megint, van rá időm Azt ha fater meghozza a simsonhoz a berúgótengely visszahúzó rugót azt csinálom...ku*ra életbe, feladta
Hát, az amúgy kemény,hogy 990et ir 20ig. én egy 6sebességes mina váltótt adtam fel csomagként és kétezer forintott fizettem a postán... nem csak ezért nem szeretem a hungárise postát, hanem azért is mert cseszik értesiteni a vevőt a cucc érkezéséről, és mit csinál? visszaküldi ami egy hónap,legalább! drágák,lassúak,szarok... a ppsel meg egy hét alatt lemegy az egész...és szerintem egy plusz ezrest megér neked is ez...
Persze ez csak akkor igaz ha nem több 20 kg-nál az a dög.
Tényleg nincs benne. De Dunaújvárosra számolva is 990 ft. (így szoktuk küldözgetni az alkatrészeket egymásnak, pénzt meg utána utaljuk. igaz pupu? )

Holnap lemérem mennyi a csomag alapdíja postán azt hiszem 1690Ft... de az sose annyi. meg bennük nem bízok... mindig a pps futárszolgálattal küldöm a csomikat, azt megrendelem 18:00 óráig, és másnap ki is jön a futár a csomagért, és általában 2nap múlva meg is érkezik ha 35KG-nál könnyebb akkor 2800Ft.ból oda is ér Jah,meg a helységed nevét nem lehet kiválasztani a postai csomag kalkulátornál,nem tudom miért,nincs benne a listába.
Potinak is kezd összeállni a biciklije.
Csak nem akartalak vele piszkálni mert fáradt és dolgozó ember vagy.