Hát,szerintem több ez mint 20kg. Súlya az van, de holnap reggel lemérem...úgy is beteg vagyok megint, van rá időm Azt ha fater meghozza a simsonhoz a berúgótengely visszahúzó rugót azt csinálom...ku*ra életbe, feladta
Hát, az amúgy kemény,hogy 990et ir 20ig. én egy 6sebességes mina váltótt adtam fel csomagként és kétezer forintott fizettem a postán... nem csak ezért nem szeretem a hungárise postát, hanem azért is mert cseszik értesiteni a vevőt a cucc érkezéséről, és mit csinál? visszaküldi ami egy hónap,legalább! drágák,lassúak,szarok... a ppsel meg egy hét alatt lemegy az egész...és szerintem egy plusz ezrest megér neked is ez...
Holnap lemérem mennyi a csomag alapdíja postán azt hiszem 1690Ft... de az sose annyi. meg bennük nem bízok... mindig a pps futárszolgálattal küldöm a csomikat, azt megrendelem 18:00 óráig, és másnap ki is jön a futár a csomagért, és általában 2nap múlva meg is érkezik ha 35KG-nál könnyebb akkor 2800Ft.ból oda is ér Jah,meg a helységed nevét nem lehet kiválasztani a postai csomag kalkulátornál,nem tudom miért,nincs benne a listába.
1177348700045692 (OTP, Botka Bertold)
De még most NEHOGY küldj valamit, majd holnap írok ,hogy mi van,vagyis lesz
nah majd holnap mérem,azt pötyögöm. szmsz-ot mikor adjam és hova küldjem? amúgy otp...
poti fórumtársnak küldeném, és az anyukámnak és mindenkinek!
http://youtu.be/vkmlujV-TvU
Biztos a csaját hajtja motor helyett. (Szindi is felszívódott)gyanús
De ha nem megy akkor persze jöhet futárral is.
Hát, az amúgy kemény,hogy 990et ir 20ig. én egy 6sebességes mina váltótt adtam fel csomagként és kétezer forintott fizettem a postán... nem csak ezért nem szeretem a hungárise postát, hanem azért is mert cseszik értesiteni a vevőt a cucc érkezéséről, és mit csinál? visszaküldi ami egy hónap,legalább! drágák,lassúak,szarok... a ppsel meg egy hét alatt lemegy az egész...és szerintem egy plusz ezrest megér neked is ez...
Holnap lemérem mennyi