Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor vegyél olcsón 1 utángyártott 2 körlámpát a frézihez.
Sztem tökmindegy,múkodjon! Utángyártott motyó lehet,és ha írják a Fábiához, akkor pedig ok. Csak occsó legyen.
valakinek tapasztalat a Topran márkájú auttóalkatrészek kapcsán?
Lenne Fabia trafósor 20-ért.
Asszem a direct X -ben lehet valahol beállítani a hardveres gyorsítás,miután a d3d teszt sikeresen végigfutott. Persze az sm mindegy milyen a kártya,lehet opengl,d3d felületű is.
Mázli hogy elmentettem őket.
Tudoooood a szelepek tetején annó fotóztam
és mikor letöröltem akkor csak barna korom volt.
Nem vagyok. (milyen szemcse? )
hát valami videó beállítás. . . vagy az eszközkezelőben a videókártyán jobb klikk tul, vagy az asztalon jobb klikk tul.
A baj, hogy nincs előttem.
eskü mindenki feldobná magának a teamview-et, és távsegítgetnénk. Após gépén úgy távasztalozunk. A voda nekem kiszámázná a torrentet. Itthonról a vodanettel felmegyek a gépére, és ott behűzom a mikrotorrentbe a cuccosokat. upécés nettel titkosítva, mikor legközelebb megyek el lehet hozni. A baj, hogy az a szutyok gép nem tud 2.0 usb-t oszt a pdrive baszott lassú. Pedig mindkettőnknek van egy-egy 16 G-s pendrive- ja, azzal már el lehet boldogulni.
. . . Te vagy ennek a mágusa.
Arra a fémszerű szemcsére te se találtál megoldást mi lehetett? Valami adaléknak a kicsapódása talán?
Ezzel a lánccal évekig nem kell foglalkoznod. Ez még bőven jó.
Az olajat meg megnézem, ha jó akkor megy vissza.
Na újra fogalmazom az olaj kérdésre a választ. Az olajat légyszi nézd meg ment e bele víz ha nem akkor marad, az ha igen akkor cserés.
discovery csúcsmotorok suzuki gsxr most!
A lánc kb mennyit bírhat 1 szezont lemegy? ha mondjuk heti kb 200-500km belemegy tavasztól?
Az olajba nem tudom ment e víz amúgy 1500km van az olajba
Ma még összeállítom a vezérlést, szelepfedél rá és kész.
Ha jól emlékszem akkor azt mondtad hogy az olajat engedjem le mert úgyis cserés lesz? (a lánc meg újszerű)
Az mit jelent, hogy a régi számítógépem azt írja ki, hogy a program jelenleg szoftveres képalkotást használ a hardveres gyorsítás le van tiltva, vagy a videokártya illesztőprogramja nem támogatja. Néztem az eszközkezelőben, de ott minden renben-nek tűnik...Hol lehet bekapcsolni a hardveres gyorsítást? Lehet a régi gép nem bírja a vista-t? Tanácstalan vagyok
namivan?
kész? a vezérmű lánc még jó?
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Akkor pupu biztos örülne ha elvinnéd neki a blokkját.
Jó délelőttöt mindenkinek!
Gyulám előre is boldog szülinapot. (Holnap nem vagyok gépközelben)
. . . . . . . . . .
Meló van 1000rel. Alig győzőm nézni a filmet...