Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

EZ ilyen ábrusos faszi lehet
hm, még egy hét lesz mire itt a robesz má faszom valami jeges-viharos balhé miatt áramszünet volt, azt nem ment az ocsmányiroda
Akkor lehet neked az elektromos csap hiányzik. Ami a tank alján van csap az csak arra való, ha leszedik a tankot akkor el lehessen zárni.
Nekem csak az az 1 van, amit lácc (emre belinkelt íbéjes lapján is olyan van, érzékelő+csap) Arról a csapról az ACra megyen a cucc, nincs más (ill ott egy szűrő van még nekem)
Két benzincsap szokott lenni.
Na jó éjszakát reggel 5 kor kelek mert 2 forgatás fut 1xrre.
Nekem eccerő benzincsap van, ott a képen a ficakba. Semmilyen átkapcsolás, csak el lehet zárni, csavarhúzóval.
Ezek szerint nekem belepiszkálták az FZ szintjelzőjét, mert annak nem ilyen kis ovál furat kell. Tökjó
Ja, és az enyém be van kötve, de nem jelez a műszerfalon.
Csak akusztikusan (leáll a motor, ha kifogy, ezt mindig észreveszem azonnal)
Elvileg az nem mér, csak egy kapcsoló. Ha lemegy a szint, leállítja a motort. Ha átkapcsolod az elektromos benzincsapot akkor engedi tovább menni.
Szóval akkor hogy értelmesen lássam a dolgot az elektromos kapcsolású benzincsapnak ilyen de nincs a műszerfalon szintjelző óra. Én úgy értelmeztem a lejjebb feltett kérdést hogy órával ellátott szintjelzőre gondolt.
ilyen
Ilyen, télleg. De nem tom, hogy mér... én szétszedtem, és nem értettem, pedig szoktam. Lehet, az enyém hiányos?
Volt már erről szó régebben...asszem aminek elektromos a benzin csapja az ilyen.
érdekes lehet valami japán vagy amerikai piacra gyártott mociból lehet? nem tudom.
kösz az infót
mondjuk az az érdekes, hogy az én tankomban valami ilyesmi szenzor volt
Volt fent 1 fekete tank fzr 1000 hez csappal 12000ért futott szemeztem vele sokáig.
holnap teszek fel fényképeket, és lehet vitatkozni a dologról
mennyit kérjek a tankért szerintetek? (zár, csap, és üza szintjelző nélkül)
Ja van üzemanyag szint jelző tényleg.
Jelzi mikor már tartalékra kell raknod....
A tesztek többségében negatívum az üzaszint jelző hiánya....
Bizonyítsd.
Neked mert csináltál 1 et.
Akkor nekem miért nincs és a kialakítás se olyan a tanknak.
aha