Hát, nekem általában undorom van a gépektől, annyit vagyok előttük a suliba. De ez nélkül meg megállna az élet is
Amúgy most pspn.tolom a tekkent Ha már így konzolnál vagyunk
Hallod, te nem tudnád megmodolni a ps2-höz a memokarim? Mert lemezt nem bir beolvasni valamiért, de van vmi szoft modos progi memora, és akkor lehet pennről vagy külső tincsiről futtatni a játékot.
Amúgy mai napig szívesebben játszanék konzolon, autós játékokat mint pc-n. pc-re csináljanak lövöldözős gamet. ügyességit stb. de szerintem egy sportjáték konzolon mindig is jobb volt. függetlenül ,hogy most motoros,deszkás bicos stb. De lehet ez csak az én véleményem, én ps-en nőttem fel
Na most újrarakom az ipodot...megkérdeztem az okosokat és van rá újabb szoftver, meg az előző már elég halott volt. Remélem most még gyorsabb lesz. Felraktam az új iTunes-t is és baszott gyors. Királyos!
Böccy: ez a játék pont ugyanolyan jó mint az elasto mania xbox-on. Azért is nyomtuk tegnap egész hajnalba. Nem tudom mért nem lehetett normális PC-s átírást csinálni..
Az jó mert viszonylag nem drága, ne csináld azt a hülyeséget amit én, mikor megvettem a geil kit-et. jóó persze jók, de így utólag szerintem felesleges volt annyit kiadnom rá ...igaz,akkor még drágább is voltak a ddr2-ők.
Kéne vennem még 2GB memóriát a gépbe, mert ez az aero nagyon megzabálja a dolgokat, meg a hülye firefox meg a hülye msn. 12 pénz egy ilyen 2GB-s hűtőbordás kit... de nincs is pénzem bakker
Beírtam google-ba, kiadott ilyen old school mobile oldalt és ott volt az Én első telóm is. Apa kapta még annó, aztán amikor először elutaztam táborba, akkor megkaptam addig, hogy tudjanak min hívni...
Öcsém :D Összeszedem őket akkor azt eladom xD Nem gondoltam volna. Uhh 3410em is van, de asszem annak szar az akksia. 3310em is van még egy, egy samsung j700 aminek törött a kijelzője, egy asztal sarka erősebb volt sőt egy sgh 650 is van xD
anyam 3410-eset is most adtam el-asszem 5000-ert:)
gyujtoknek ertekes lehet.
most neztem T39m-et vateran.legolcsobb is 4000Ft.es az a baj,h meg is eri az arat.az elsok kozott volt ez a keszulek,ami hasznalt bluetooth-t
T-10-esem nekem is volt. (most meg W200i van mert ezt adták ingyen)
Van itt valami alcatel színes régiség, egy 3410-es nokia, valami nem nagyon régi színes nokia, meg valami qrvarégi női siemens teló is.(mind működik)
http://www.keptelenseg.hu/kept...
Hát, nekem általában undorom van a gépektől, annyit vagyok előttük a suliba. De ez nélkül meg megállna az élet is
Amúgy most pspn.tolom a tekkent
Hallod, te nem tudnád megmodolni a ps2-höz a memokarim? Mert lemezt nem bir beolvasni valamiért, de van vmi szoft modos progi memora, és akkor lehet pennről vagy külső tincsiről futtatni a játékot.
Böccy: ez a játék pont ugyanolyan jó mint az elasto mania xbox-on. Azért is nyomtuk tegnap egész hajnalba. Nem tudom mért nem lehetett normális PC-s átírást csinálni..
Az jó mert viszonylag nem drága, ne csináld azt a hülyeséget amit én, mikor megvettem a geil kit-et. jóó persze jók, de így utólag szerintem felesleges volt annyit kiadnom rá
Siemens S4
ezen nincs is magyar nyelv
gyujtoknek ertekes lehet.
most neztem T39m-et vateran.legolcsobb is 4000Ft.es az a baj,h meg is eri az arat.az elsok kozott volt ez a keszulek,ami hasznalt bluetooth-t
Van itt valami alcatel színes régiség, egy 3410-es nokia, valami nem nagyon régi színes nokia, meg valami qrvarégi női siemens teló is.(mind működik)