Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

" Azt sem igazán értem, hogy ezekért a kocsi alá hajtogatható vackokért miért kérnek ilyen sokak. "
Mert még mindig nem ismered a mondást: nem az a hülye aki elkéri, hanem az aki ...
Egyébként mi a . . . . . -nak ledes lámpa?
Rosszul jár az órája.
nekem is volt egy pirosban pár éve. Már akkor is színes telók mentek, mégis az enyém vót a legszebb.
Ezt magyaráztam én itt sokaknak még régen, hogy lehet csinálni ledes lámpát, de leugattak. Csak néhány erős led és néhány ellenállás kell. kész is. Azt sem igazán értem, hogy ezekért a kocsi alá hajtogatható vackokért miért kérnek ilyen sokak. Egy vékony átlátszó üzemanyag cső. Felfűzd drótra az ellenállatos ledsort, és behúzod a csőbe. Kiszáritod a cső belsejét alaposan egy hajszárítóval, és leszilózod ne menjen be víz, mert párásodni fog. Kész is.
Jó reggelt egyébként.
Reggelt
Egy ideig volt nekem is ilyen, csak pirosban
Látom telefontéma volt.
Itt egy 8210-es,jövö hónapban lesz 10éves.
Újonnan vettem és azóta is NAPI HASZNÁLATBAN,eredeti akksival!(japan),meg minden eredeti,soha semmi baja nem volt .
Oks! Elméletileg,holnap jönnek hozzám, és pont ez miatt nem tudom mi lesz mert nem szóltak. De reggel telefonálok oda, és ha nem jönnek, nagy valszeg hívlak téged, hogy mingyárt ott vagyok, mert akkor egy úttal fel is ugrok pestre, megmutatni a kocsit egy vevőnek. NAh de majd lesz valahogy. Szólok mindenképp

adam ez a tiéd?
Jössz amikor jössz, csak szólj előtte. (mentem tv-zni)
Jah, meg a gps-t kell visszakérnem Nem akarok keringeni, me a benyát koppra számolom ki
Okés! Egyenlőre nem tudom,hogy lesz a hétvégém. Lehet, hétfő délután átugrok vele, úgy se vagy messze, csak legyen itthon a citromom. De ha holnap megtudom a vasárnapom, lehet vasárnap átugrok. De lényeg,hogy legkésőbb hétfőn ott legyen. Fuhh de fel***tak. m1, pedig csináltunk neki fasza dobozt
Többnyire.
Kedden kezdek délutánra, addig itthon vagyok.
Am szevasztok! Bocs,hogy igy berontottam csak szét***sz az ideg
Ezt beszívtam... Az senki nem mondta nekem,hogy csak rohadás szerződő partnerekkel lehet küldeni 36kg-nál nagyobb csomagot Ebből az lesz ábrus ,hogy kisírok valahonnan még egy ezrest, azt leviszem neked kocsival. Legalább találkozunk személyesen is Hogy, szoktál te otthon lenni általában?
ja
Az nem romlik el.
értem én....
ugyan, mit neked egy ohc egyhenegr négyütem?
Nem vagyok mert elektronikával Gyulánkat kell keresni, abban ő van otthon. (én meg az FZR műszaki dolgaiban, és mint mondtam NEM vagyok szerviz se szakember)
Szerintem 8-10e max. (ugyanis baromira nincs rá kereslet, nekem is van egy gyári pupuszínű elfekvőbe)
Be vagy szarva mi, hogy Ádámnak is ilyen robogója van?
Ez az FZ 750-é, én is gondoltam rá de a CBR műszerhez szereztem egy CBR tankot szintjelzőstől. (2e-ért )
Ábrus nem foglalkozik elektronikával (mert csak nagyon amatőrszinten ért hozzá) és ismeri a zsugorcsövet.