Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az szép munka.
mi a téma?
Eh-eh-eh. Mit szóltál volna ha felhív, hogy gyere hánnyál havat? Most alszik a drága. Dolgozott ma. Én itthon voltam. Szakdogát írok.
jobbulást!
Nekem az volt a szar lábszártörésnél, hogy átfúrták a sarkam egy vékony dróttal, és egy patkó alakú szarsággal feszítették a drót két végét, hogy egyenes legyen. A patkóra meg egy bowdent, a bowden végére súlyokat és egy csigás áttételen keresztül lógott le a súly az ágy végén. Egyik nap meg látogatáskor bejöttek a szomszéd ágyas faszi unokái és ott rohangáltak a kórteremben. Egyszercsak megtalálták a súlyokat és elkezdték himbálni, közbe meg énekeltek: hinta-palinta....na az volt a szar.
Majd én segítek neki mindenbe
rám a cég fizet baleset biztit. 260-at utaltak.
A gáz az volt, hogy a baleset után 3 hónappal lett minden papír meg, és addig kellett várni. Namost ha az ember a beállt 100 rongy helyett csak 60-at kap. . . Kicsit megrázó.
ahol a csont vége kiszúrt nekem is nehezen gyógyult. Én még a cuccos kivétele előtt állok. jan 16-al lesz 1 éve. Húzom- halasztom egyenlőre. Majd a nyár kezdetén kivetetem. (tudom-tudom, akkor nem fogok tudni motorozni, de muszáj vagyok mert télen kellek. kinga nem tud mitkezdeni nélkülem. )
És ja, egy ilyen, főleg ha egy pár nap kórházat sikerül legalább papíron kisírni, 2-300ezer egy havi max 10ezres biztivel
kurvanagy trauma lehet, ha a saját kocsid majdnem agyonnyom.. borzasztó!
Nekem nyílt kettős lábszártörim volt. neked is velőűrszegelëssel rakták össze? elég sokára gyógyúlt a sebb, ahol a csont átszakította a bőrt, a véralvadásgátlótól, amit reggelente szúrtam magamba.. és utána még 2x műtöttek, eccő egy csavart egy hónapra rá, egy év múlva az egész cuccot. nem nagy buli, bakker..
Na mentem vissza este vok csá
ÚÚÚÚ most olvasom mi történt. Jobbulást Emre.
Terminátor én vagyok a biciklin! Élő szövet fém vázon!
Tudod mi fáj kurvára? Mikor helyrerakják a szanaszét csúszott csontokat, hogy tudják rögzíteni a majdani műtéthez.
Nekem 1 napig volt gipszbe a műtét előtt.

Ilyenkor már nem olyan elviselhetetlen. Ha meg az ember tol mellé némi algopirynt, teljesen jó és megnyugtató már ilyenkor.
Ezz most szar így elmondani, de a műtét előtt (nem altattak) rendesen remegtem úgy szartam mi fog történni. Mikor nekikezdtek meg kértem forditsák arra a monitort mert érdekel.
Örülj, hogy még hat, azt mondják, qrvára tud fájni (én nem tom, még nem volt eltörve semmim)

Ha van kedved, meséld el pontosabban: kocsit szereltél, vagy kaput? és mi volt a hiba, a kocsi, a kapu, vagy Te?

Legalább most már lesz időd fórumozgatni
Tévedés a Terminátor fém, és azon némi élő. Mi élők vagyunk némi fémmel.
Nem Terminátor, hanem Robotzsaru!
Olyanok vagytok, mint a Terminátor! (élő szövet a fémvázon)
ubaz+
a "faszom kivan" nekem elég értelmesnek tűnt. . .
az adrenalin nagy úr ám! Én beszálltam a kocsiba miután 3 helyen tört el a jobb sípcsontom.
a faszom kivan hogy még mindig nem tudok értelmesen, összefüggően beszélni, vagy csak ennyire jó ez a fájdalomcsillapító?
most meg azt hagytam ki hogy csak az alkarom rottyant el.
de most voltak itt apósék, ők tették helyre a kaput, és nem értették hogy tudtam kivenni a kezem, miközben tolt a kocsi. szóval lehet én törtem el a kezemet

köszi csövi
Sajnáltam ám! Szar volt látni,hogy beleülnek és elviszik.
jobbulásat. a biztosító fizet valamit, ha van lakásbiztid, vagy egyéb...de ádám jobban tudja, ő a biztinepper.
köszönöm