Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is van tűzfal+ vírusirtó. Mégis bejött valahogy.
És akkor megkérem Orbán Gyula miniszterelnök urat vegye át a szót.
És exup villa van benne hátul..
Szasztok kaja idő van most. Esik a hó 2 forgatás azaz 2 helyről kaptam kaját . De minden ok van aki helyettem puccerolja a havat megyek nemsoká pajero rallyzni
Ebben akkor van 12000 km, amikor én miniszterelnök vagyok!
Esik a hó.
De hogy a bánatban nem látta a gépeden a vírusirtó?(meg nekem itt a tűzfal szól ha valaki dolgozna kifelé)
Sziasztok! Na meglettek a bűnösök,valóban 5db trójai volt a tettes,szinte teljesen lefoglalták a sávszélességet,úgy küldtek kifelé a cuccot. Csak hálózaton keresztül tudtam leírtani őket,mert az összes újraindításnál ismét jelen volta. Viszont a hálózati vírusírtást követően minden helyreállt. Igazad volt Laci!
a fat32 max 4Gb-os file-okat kezel.tehat ha HD minosegben,v akar DVD formatumban akar egy filmet felvenni, akkor az bajos lesz.en NTFS-re formaznam,es megneznem,kezeli-e.
FAT32be van valami határ, nemtom, mennyi, de biztos nem 1T
NTFS kéne, kérdés, a TV láttyae? Azt kéne +nézni.
Most rohanok, ebéd, kihűl, majd utána ráolvasok, hogy is van ez.
Már az is megfordult a fejemben hogy átbasztak, de azzal nyugtattam magam hogy ez nem az a tétel amiért érdemes lenne. (akkor 470e, nem a lóf..t nem )
nahát, milyen ismerős
Így megy ez ha már ki van fizetve.
A rönó papírjaira és rendszámára 2003-ban egy hónapot vártam mire elintézte az ember, mert hülye módon az elején kifizettem mindent. Később nepperek mondták hogy kár volt mert így már persze hogy nem sürgős neki elintéznie, majd ha ráér akkor csinálja.(fasz kivolt már a köcsöggel, a telefont sem mindig vette fel, meg most nem ér rá mert külföldön van autóért, de majd ha jön akkor intézi) Köcsög nepper.
de, kicsit faszkodós
az tera. terabyte vagyis nyolcezermilliárd bit a terra az latinul föld
Kicsit furcsa azért ez a robis dolog...elég huzavonás nem gondolod?
persze, hogy nem jól írtam..mindegy. 1 TB tárhely méretű, ez a lényeg
1TB-os. 1000GB-os.1024x1000MB-os folytassam?
miazhogy terrás?
mlas: Timi kapott egy Samsung G3 station külső terrás vinyót. Usb-s LCD tv-jük van. Milyenre formázzam, hogy tudja kezelni a tv és rádugva lehessen róla filmezni? Gondolom, hogy fat32 (exFAT) - be kéne, de azért kikérem a szaki véleményed
Sziasztok! Böccy milyen autó és mennyiért?
Ez király
Mert még nem ejtetted le elégszer.