Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó volt az így is! Soha rosszabbat! Remélem lesz folyt.köv!
Az a Nagy Gép, ott a balján, na AZ milyen király

Ilyen marhákat, tali szeptember végén...
Vigyázok a kicsikémre! Olyan aranyos ezzel a lámpával,mintha csak mosolyogna!
Csak meg ne fázzon!
Na de ki az a Deny?
Ma kitakartam a drágaságomat,megnézegettem.(Frézikém) D jó volt még nézegetni is! Kicsit a jó időt idézte.
Thomas rafkós nagyon! Hogy löki ezeknek az oldalaknak a nevét! Én kódorgok ott mi?
. . . .
Egy a lényeg,műxik rendesen most má!
Naivságról szó sincs.Én sem azt mondtam hogy így egyáltalán nem juthat be/ki senki.
Milyen naivak vagytok... ami forgalmat megfog egy zonealarm, az nem is igazán veszélyes... az igazi játszmák egy-két réteggel lejjebb mennek, ja, asszem 6 réteg van
Fogalmunk sincs, mi van elrejtve a winfos forráskódjában, nem gyanús, hogy a hackerek egy 10 éve megjelent oprendszerben (xp) még ma is találnak réseket?
Emléxetek még az excel táblában megbúvó repülőgép szimulátor játékra? Vicces volt akkor, de komoly dolgokra mutat.
A winfos nemzetbiztonsági fegyver, nem véletlen, hogy sok ország kormányzati és katonai gépeiben nyoma sincs.
Egy pogramozó barátom azt mondta 1x, "hogyha windózt telepítettél a gépedre, az már nem a te géped"

Azért amennyiben nem vagytok kémek, nyugodtan tegyétek csak fel a vasra, és jáccatok rajta - erre jó
mé van ijen oldal is
Így van!
Vannak annál sokkal jobb oldalak is!
ÉN az AVG Internet security full-t raktam fel. Természetesen vettem háromszázcsillárd-ért egy liszenszetet is hozzá.
Egyszerű ez a trójai téma. Nem a Pina.hu -n kell lézengeni állandóan.
szalámigyár műszaki főtisztelendő polgármester képviselő miniszterúr.
4 kilóért adná az ilyenjét. Áll a moci 1,5 éve. Mondtam neki, hogy felét se kapja majd érte, őmeg. Háhádehádeháde hülyevagyok, meg nem értek hozzá. Tényleg nem értek. De van szemem.
Nekem bármi zűr volt egyből dobta fel az ablakot hogy talált egy ilyen és ilyen trójait vagy férget és ne idegeskedjek, urai vagyunk a helyzetnek.
A Zonealarm meg mondja hogy ki és mikor akar kimenni az internetre és engedélyezem-e? Majd elmagyarázza hogy ő egy egy a működéshez okvetlenül szükséges fájl és neki ki kell menni mert lebasszák.
Aztán amikor esetleg mégis azt látom hogy pl:a 4frks48558efkg785124 access the internet zone, akkor anyádat és Deny aztán szólok az avastnak hogy kérdezze már meg ettől hogy ki a k.anyja ez és miért akar kimenni?
Itt is.
itt is
jónéz ki. olyan mint én.