Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez egy fiatalabb kettes. Már az első ablak teli, nem osztott.
golf 1.6 D
Megnézni nagy hidegbe kell, és a megbeszélt idő előtt 1,5 órával kell érkezni. Megnézni hideg-e a motor. (kézrátétel, kipufogó tapizás) majd haccójjon. Ha indul minuszba...
350000ft,de alukerék nélkül. 60000 foglalót adtak,és szerdán jár le a határidő.
És mennyiért vinnék?
V10-70-0047/I
Sortrafó Fábia,OCTAVIA 1.4 Vemo 40 388,96 HUF 30% 28 272,27 HUF

másnapra készleten
Illusztráció
Csatlakozó ház forma: ovális
Csatlakozó kivitel szám: 4 Pins
T: V10-70-0047
Látod lenne elátkozott Francia R 19-esed, adnák egyet ingyen.
Köszi. W7 telepítőm nincs...a laptopon is vista van és csak úgy tudom hálózatba kötni, ha egyforma az op rendszer. Legalábbis amikor xp volt rajta azt írta ki....
Eddig még nem számoltam. 44 kw. Gondolom igen.
2 kiló? az szép lehet
köszi előre is!
Skoda Fabia 1.4 light (ferdehátú-benzin)
motor: AZF
telj: 44 kw
gyárt: 2002
245137/SZ
GYUJTOTEKERCS Valeo 39 792,50 HUF 30% 27 854,75 HUF

Illusztráció
Feszültség [V]: 12V
tekercses gyújtásrendszer: teljesen elektronikus gyújtás (VZ)
Motorkód: AZE,AZF
T: 245137
8 szelepes?
én meg egyeseket néztem, és olyan csodákat láttam 300ért is
Néztem 2-es dízel golfokat. 2 kiló körül értelmesek is akadnak.
Elhánytam a havat. Boooááá. Rohadt időjárás!
az ilyen neccesebb motorokat úúgy bemérném frankón, ilyen hézagmérő pasztával, meg minden rendes odavaló mérővel nagyon érdekes lenne, mi hogy áll számszerüleg
Látod Pupu! Jó választás volt ez a moci!
Esetleg rá tudok kérdezni nálunk az autokelly-nél,van 30-40% kedvezményem,ha érdekel akkor szívesen. Holnapra tudok árat mondani rá.
Emlékszem, vannak nyomai mert látszik az egész vezérművön. Úgy tűnik hogy ebben megégett az olaj valamikor mert:
1: vagy nem cseréltek benne olajat és úgy hajtották
2: cseréltek csak nem megfelelő minőségűt tettek bele
3: kevés volt benne és kicsit ment olajhiányosan (mert ha sokat akkor beállt volna)
A vezérműtengelyen és a csapágyain látszik a legjobban hogy kicsit elszíneződött a felületük de még a hézagoló betétek is feketére vannak színeződve a ráégett olajtól(?), volt itt valamikor hő rendesen.
Beszarni azért nem kell, nem ment tönkre semmi csak eléggé látszik a kopás. Az emelőtőkék (a kupakok) oldala és a helye is megkopott kicsit de nem lötyögnek, nincs semmi baj (egyenlőre)
Ami engem a legjobban aggaszt az az hogy gyakorlatilag NULLA szelephézaggal ment a blokk eddig a szívóoldalon, ez pedig baromira nem szokott használni a szeleptányéroknak és a szelepüléseknek. Furcsamód viszont a Yamahák képesek arra a csodára (a szervizes srác szerint) hogy gyakorlatilag nulla kompresszióval és szelephézag nélkül is szinte tökéletesen feltűnésmentesen üzemeljenek.
A tiédnek is volt alapjárata, nem durrogott, nem csattogott hanem tette a dolgát szépen, szóval sokáig jó lesz ez még.
Csövi, a vistában alapban a directX 10 van, és a régebbi kártyák azt nem támogatják hardveresen.
Ezzel nem sokat tucc kezdeni, softveresen megy, és kész.

Apropó, a vistát takarítsd le, az a legxarabb vindóz. W7 is megy rajta (ha a vista megy)
Nálunk a Kawasaki rész volt *

*fel van véve az összes, és most épp azt néztem, diszkóverim nincs.
Na igen. AZF motorkóddat 2002 -es 1.4 benzint nézz. (illetve nem kell mert már megtettem.) 30-nál kezdődnek.
Ezek 16 körül 1.2 -eshez valók. (3 henger)
Elvinném én szívesen,de úgy néz ki nem lesz már mivel. A Golfit tegnap lefoglalták,és szerdán kell jönniük érte legkésőbb,vagy bukták a pénzt. A másik vevő,meg csak erre vár,és hozza a pénzt szerdán. Szóval eddig senkinek nem kellett,most meg ketten is akarják.
Jól van no! Tudom hogy Neked csípi a szemed szegény Frém eleje.
Sztem Frézihez nincs utángyártott,de nekem tetszik a téglalap lámpa.