Azért ,megnézem ám rendesen majd,meg aztán inkább egy kicsit ha hosszabb az se baj,csak ne kelljen motorgenerállal kezdeni. Azért a dízel elárulja ám magát,ha kakás!
Tessék figyelesen olvasni. " ennyi idősen és ilyen állapotban" mert ez már a képen is látszik hogy egy lelakott hulladék. Nem véletlen hogy a 200e is irányár.
Vannak jó állapotú egyes és kettes Golfok is csak kb4-500e körül. (egyébként ismerhetsz már annyira hogy tudd, jobban szeretem a régi autókat mint az újakat, de a lepusztult gittesbódékat nem tartom semmire)
Tamás, az "olcsó dízel" meg a "veszélyes hulladék" nem ugyanaz
A motort meg ne hasonlísd ehhez, azok mennek nyaranta 1000 km-t, napsütésben, utána garázsban alszanak fél évet, egy ilyen öreg Golf meg azért már kapott...
A Mi motorjaink is mind egy rakás szar, mert öreg, igaz?
Ábrus is ezzel jött egyből, hogy mert milyen öreg. Én sem vennék ilyen öreget, de Sanyi ócsó dízelt akar. Ha ócsó dízel akkormegmárt inkább ez mint valami kicsikével is fiatalabb, de kevésbé bevált darab.
Hát akkor kénytelen vagy tovább xopni
W7 telepítőt találni a neten nem ördöngősség... és minden op minddel hálózatban láttya 1mást, aki mást mond, az nem ért hozzá csak.
Ki mondta hogy baj?
A "fiatalabb" -on van a hangsúly. Csak a kettes Golfnak ennyi idősen és ilyen állapotban már a történelemkönyvben és nem a használtautó piacon a helye mint lehetséges alternatíva.
Aszongya: "ez egy fiatalabb kettes. Már az első ablak teli, nem osztott. " Alig 22 évesen ennek komoly jelentősége van.
Aztán Thomas, az öreg hal elmagyarázza a buszsofőrnek hogy hogyan kell a dízelt indítani télen.
amikor en megvettem anno a 250-est,egy fel oraval hamarabb erkeztunk.hirtelen szembejott velem egy fekete szepseg,amikor az utcat kerestuk.majd megerkeztuk,es amotor sehol.apuka azt mondja,a fiu meg most megy egy utolso kort.
nem esett le.nos azota mar tudom,h valojaban elomelegitette,h poccre induljon.a tobbit mar ismeritek.
Köszi,de csak akkor nézek már valamit,amikor itt a pénz a zsebemben,meg van egy kicsi hozzá még. Tényleg ez a beszámítosdi nem buli,mert gyakorlatilag ingen akarják beszámolni,és az enyém mindig a legszarabb,az Övék meg a legszuperebb! Pedig általában fordítva volt.
Vannak jó állapotú egyes és kettes Golfok is csak kb4-500e körül. (egyébként ismerhetsz már annyira hogy tudd, jobban szeretem a régi autókat mint az újakat, de a lepusztult gittesbódékat nem tartom semmire)
A motort meg ne hasonlísd ehhez, azok mennek nyaranta 1000 km-t, napsütésben, utána garázsban alszanak fél évet, egy ilyen öreg Golf meg azért már kapott...
Ábrus is ezzel jött egyből, hogy mert milyen öreg. Én sem vennék ilyen öreget, de Sanyi ócsó dízelt akar. Ha ócsó dízel akkormegmárt inkább ez mint valami kicsikével is fiatalabb, de kevésbé bevált darab.
Lejárt vizsga, 23 éves, valszeg a rozsda tartja össze. Leműszakiztatni tisztán lehetetlen, uli-bulival talán.
W7 telepítőt találni a neten nem ördöngősség... és minden op minddel hálózatban láttya 1mást, aki mást mond, az nem ért hozzá csak.
A "fiatalabb" -on van a hangsúly. Csak a kettes Golfnak ennyi idősen és ilyen állapotban már a történelemkönyvben és nem a használtautó piacon a helye mint lehetséges alternatíva.
Annak van, hogy Te leosztasz?
Aztán Thomas, az öreg hal elmagyarázza a buszsofőrnek hogy hogyan kell a dízelt indítani télen.
nem esett le.nos azota mar tudom,h valojaban elomelegitette,h poccre induljon.a tobbit mar ismeritek.