Nem igaz, már mennyit forgatod Puput is, meg Potit is. . . .
)...
Ekkora marhaságot! Csinálnál inkább valami értelmes dolgot.
Ezzel 1 baj van, hogy így semmi értelme. Gyakorlatilag csak a kutatás publikálása jelenleg a lényeg. Erről szól a tárgy is. elemzés, publikálás.
A kérdőívek a Cherubion kiadó olvasottságát, és ezek nemi/életkori megoszlását vizsgálják + mellékesen általános olvasási szokásokat is vizsgálok. ÚTÁLOM! A baj, hogy én nem az vagyok aki netről lehuzza, beadja, oszt csá, hanem megcsinálom rendesen.
Kafa!
45! Aszongya ciki, mert 43-ig tudják a "papucsokat" stabilan használni. Úgyhogy nekem a lábamat nem a papucs segítségével húzták a műtét közben, hanem átfurták a sarkam, és belehúztak egy fémpálcát.
És fent a vezetésben kipattan a szikra, erre egyből jön is a mail hogy azonnal összeállítani egy team-et és:
Goals: a semmiből is pénzt csinálni de úgy, hogy a semmi még fizessen is érte
Course start: azonnal, Course end: tegnapra
Language: English természetesen
Team members:
Champion: azok még szép hogy mi vagyunk mert kitaláltuk ezt a fantasztikus dolgot
Black belt: a főnököd
Green belt: a Zoli
Yellow belt: ti néhányan (vagy te mert a többi épp kv-zik és nem ér rá)
Ennyi és már lehet is nekiszakadni az adatgyűjtésnek, aztán táblázatokba foglalni, bizonyítani, és adott esetben (legutóbb pl Görögországban) előadást is tartani olyanról, amiről két szóban elmondtuk volna hogy ez NEM MŰKÖDIK.
Erre jön is a mail hogy jó, akkor így jó lesz:
Goals: ....................
És basszus ezt el is hiszik!