Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom, mert a munkahelyemen is ez a faszság megy már három éve. Mindenféle 3-4-5 betűs (angol persze) rövidítésű tudományosság, amire össze kell állítani egy Team-et és meg kell vizsgálni, elemezni és bizonyítani hogy megvalósítható-e és milyen költség/haszon mutatóval járna. Six Sigma Project keretén belül persze. (ha valaki esetleg nem tudná hogy mi az)
És fent a vezetésben kipattan a szikra, erre egyből jön is a mail hogy azonnal összeállítani egy team-et és:
Goals: a semmiből is pénzt csinálni de úgy, hogy a semmi még fizessen is érte
Course start: azonnal, Course end: tegnapra
Language: English természetesen
Team members:
Champion: azok még szép hogy mi vagyunk mert kitaláltuk ezt a fantasztikus dolgot
Black belt: a főnököd
Green belt: a Zoli
Yellow belt: ti néhányan (vagy te mert a többi épp kv-zik és nem ér rá)
Ennyi és már lehet is nekiszakadni az adatgyűjtésnek, aztán táblázatokba foglalni, bizonyítani, és adott esetben (legutóbb pl Görögországban) előadást is tartani olyanról, amiről két szóban elmondtuk volna hogy ez NEM MŰKÖDIK.
Erre jön is a mail hogy jó, akkor így jó lesz:
Goals: ....................
És basszus ezt el is hiszik!
neem dehogy is, az került potiéba xD
És az én csodálatos 1000 blokkomat ugye nem láttad és pakoltad be a csomagtartóba hogy belepaszirozd a 400as vázba?
meg persze ábrusét is Jeah
poti gépét láttam ...majdnem belerúgtam a főtengőbe a földön XD csak vicc
Kocsit kereskedésbe
ami azt jelenti, hogy holnapután szülcsinapcsiiii (amitő nem lesz semmi )
Ja aha ma nem örülök én semminek 13.a van
mit? mibe?
350ért akarták bevenni Mosolyogtunk azt eljöttünk. Azért annyira még nem sürgős
Nem igaz, már mennyit forgatod Puput is, meg Potit is. . . .
Nem mindig értünk egyet mindenben... (nem úgy mint ahogyan Te és Ádám megértitek egymást. Sőt. Egyformák vagytok )...

De, most QVÁRA IGAZAD VAN !
Nem fogsz örülni neki.
Én is ezt kérdezem fejlemények?
Akkor lehányom a havat és utána segítek neki betakarózni velem..
Fejlemények?
Jobbulást!

Amúgy szevasztok! Megjöttünk végre
Ekkora marhaságot! Csinálnál inkább valami értelmes dolgot.
ja. Annyi módosítást eszközöltem, hogy mivel nem volt konkrét téma meghatározva . . . először volt kérdőív, és ahhoz kreáltam hipotézist. Ezzel 1 baj van, hogy így semmi értelme. Gyakorlatilag csak a kutatás publikálása jelenleg a lényeg. Erről szól a tárgy is. elemzés, publikálás.
csak ügyesen

engem is lehülyéztek, mert lelkiismeretesen beírtam és értékeltem a kérdőíveimet...
aztán fura módon az jött ki amire számítottam...
tehát kihagyhattam volna, de valami belső erő nem hagyta a lazázást
szerdán már megint benzinár emelés jön.
kutatásmódszertan. Egy értekezést írok, ahol egy hipotézist kell igazolni vagy cáfolni egy kérzőívezés eredménye alapján. 300 db kérdőív lett ma bedolgozva sz.gépbe. A kérdőívek a Cherubion kiadó olvasottságát, és ezek nemi/életkori megoszlását vizsgálják + mellékesen általános olvasási szokásokat is vizsgálok. ÚTÁLOM! A baj, hogy én nem az vagyok aki netről lehuzza, beadja, oszt csá, hanem megcsinálom rendesen.
Úgy vagyok vele hogy, pl. egy szóbeli esetén ha elmegyek hülyén, oszt kapok egy kettest, annak nincs nyoma. Ha viszont kiadot a kezemből egy MUNKÁT akkor azéé vállalom a felelőséget.
Kafa!
Mikor a műtétre előkészítettek kérdezte a műtős srác, hogy hányas a lábam? Néztem hülyén . . . 45! Aszongya ciki, mert 43-ig tudják a "papucsokat" stabilan használni. Úgyhogy nekem a lábamat nem a papucs segítségével húzták a műtét közben, hanem átfurták a sarkam, és belehúztak egy fémpálcát.