Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eztet a redet már láttam 1000éve most jövök rá a csekkes picsás film ez..
the town . .
Uncsizom... semmi jó filmet se találok amit meglesnék. Mennék már melózni ha lehetne, de reggel elküldtem a házi orvoshoz beutalóért, úgyhogy nem lett meg a tüdőszűrés se
Az én főnököm is ilyen felejtős,volt olyan alkatrész rendelés,amihez vagy hatszor kérte el a cikkszámot,mert mindig elfelejtette.Köszi,majd asszony várja a postást,neki ígértem.
Felgyúrom addig magam és olyanokat fogok enni a reggeli mézes fahéjas tejem mellé mint Pupu
tuti, hogy ott leszek!
ehelyett ennek a duplajat irtad, h a jo meleg korthazban ebredjen karacsony reggelen?
rossz a kerdes.akarni akar ez tuti. a helyes kerdes:
biztos,h el mersz jonni kov talira?
es nincs meg sajat velemenye! na meg neki te voltal a legjobb
Ja ok, kussolok
Ezt tuti Pupunak akartad írni?
en meg vettem egy ragasztopisztolyt semmi koze ahhoz,amit mondtam,de ugy ereztem tudnotok kell
JAjj Gyulám megvan a pénzed. A főnök Zsebében volt neki adtam oda adja fel de elfelejtette és a csekket is elhagyta. Holnap pótolom a hiányt.
Bocsánat.
aha a fúvóka alattira gondoltam.
Az első kontár szerelés a tömítéssel már 50000-be volt nekem,összesen 160000 lett a vége!Erre mondják,a tanulópénzt meg kell fizetni!
Gyulának nem volt annyi a hengerlebontós hengerfejcserés mutatvány
Ja, a karburátor "O" gyűrűit jövőhéten megnézem, de ha a fúvóka alattira azt a nagyon picit érted olyan szerintem nem lesz.(a másik az lesz)
Nem estem volna le mert kb annyival számoltam . . . . .
Először arra gondoltam hogy írok egy 37.490 Ft-os árat hogy hátha leesel a székről, de aztán úgy döntöttem hogy karácsony előtt nem viccelődünk ilyennel.
Biztos el akarsz jönni a következő talira?
Legközelebb tessék jobban figyelni arra amit mondok
thx mingyá olvasom