Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam.
nem baj.
posta 1 rongyért elhozza ha úgy van.
teccetős.
Ja! Debrecen. Akkó csak Szeged,vagy Kecskemét,,Budapestig.
Az udvarról hordom be a fát a pincébe akazánhoz. Havas lett a kezem, és mikor a garázsajtó kilincsét megfoktam (alu) hozzáragadt a kezem. Csúnya hideg van !
Ezek a kerekek vannak meg még.
busszal ingyen menne?
Oszt az hogy?
Tegnap este bringával jöttem haza melóból,és olyan hideg volt,hogy 2 pár kesztyűben be lilult a körmöm mire hazaértem.
Szia Tomi! 9-kor nyitnak,akkor megyek. Délelőtt meglesz. Ha kell,akkor busszal ingyé menne.
Szia! Megint néztem 1-et,de nem tetszett, A felniket eladom gumástól együtt. Ha tudsz rá valakit szólj. 195/45X16-os 4X10-as osztókörrel,38-as ET,és 3000km-ert futott SAVA Intensa gumik 2008-as gyártásúak. Újan vásároltam őket tök jó állapotban vannak. Alufelnistől a garnitúra 70000ft . Csak a guma került ennyibe.

Itt a gumi ára!
Szia Sanyi!

Esetleg véletlenül nem kérdezted mega trafósot márkáját?
váááááááá -1x nemtommennyi de qrva hideg van minden fagyik lefele
auto ügyben mizu? van kiszemelt?

a Golfi felnijeivel mi van? azt irtad , hogy anélkül adtad el.
Jó reggelt!
jó reggelt!
a mai napon kívül csak egy munkanapom van idén

najó másfél
Sziasztok csajok. most keltem, mert 8-kor nyit a kórház. -11 fok van Nálunk. Azt se tudtam mikor csörgött az óra, hogy mijafasz van, majdnem elkezdtem berámolni az iskola táskám...pedig 3 éve nem járok suliba mire visszajövök találjátok ki, hogy mivel töltsem a délutánt. Enyém a ház!
Jó reggelt. .
Reggel 5 kor felriadtam hogy elaludtam és nekiálltam öltözködni. Mikor rájöttem hogy nem kell csak fél 7 kor kelni, akkor megnyugodtam és visszabújtam de jól esett.
Jó reggelt!

ÉÉÉéééééébbbreeessszzzttttőőőőőőőőőőőő
őőőőőőőőő ! ! ! ! ! !

Reggel van !
Poti én egyre jobban csipázom a búrádat. Szegény kicsi Ádámka. Nem elég, hogy mindennap más picsa nevét kapja, még a rádióban sem hallgatják.
Sziasztok!
Én is megyek jó éjt.
....és alacsony a kerítés
Na megyek alvadni, holnap reggel korán kelés...jó éjt srácok!
DE EKKORA