Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah halihali
Pedig mennyit pofázták hogy ne ragadjak le és tanuljak, mert arra megy a világ hogy ez kelleni fog. Most itt a lehetőség és kapaszkodni kell minta a barom hogy ne szakadjak le.
Lehettem volna magyarországi területi vezető az összes gyárban aki kapcsolatban áll a Cseh irányítóközponttal (ami egész kelet európát irányítja) ha én megyek Trinec-be tanfolyamra két hónapra, de ugye : Do you speak english? Őőő hát I speak little english. Sorry, this is not enough.
Ha meg még több eszem lett volna akkor már rég megtanultam volna középszinten angolul (és nem most kezdeném komolyan venni) és akkor én járnám a világot tavaly óta. (nincs közöttünk egy angolul normálisan beszélő ember akit lehetne nyomatni külföldre is, pedig igény lenne ránk)
Igen, igen én is, ha előbb lépek, már 10 éve nem csinálnék semmit, így csak 5 éve nem csinálok
Ez persze vicc, mert mindig akad valami dolgom, de ha csak 2 évvel előbb ugrok a biznyicbe, egyeduralkodó lennék a területen (meg ha kicsit bátrabb vagyok, mikor 30 voltam )
Így van.
Az elbaszott idő megfizethetetlen. Én is elbasztam hat évet a szakmámban ahelyett hogy léptem volna egyből ide. Sok millió Ft-tal előrébb járnék, jóval többet keresnék és nem most lennék műszakvezető helyettes jelölt hanem már évek óta műszakvezető lennék.(mostanában divatos szóval:shift leader )
par evre mennenk csak.mig annyi osszejon,h hitel nelkul ki tudjunk fizetni egy hazat.aztan mar konnyu megelni a magyar fizubol.
Már elég sok időt elbohóckodtá, a 30 után a 40 qrva hamar jön. A kihívásnak megfelelni szép dolog, de 1 idő után unalmas lesz, és nem kifizetődő.
Budapest nem nyerő, látod, a bennszülöttek is xopnak, nem a hely számít, hanem hogy megbecsüljenek.
Majorka szép hely, ott el lehet éldegélni, de nem értettem azokat soha, akik elmennek. Max pár évre, az rendben.
o rajott,amikor hulyet akartam csinalni belole,akkor mondta ezt.szoval okos volt a csaj:)
a bnom meg tul okos,o csinal belolem hulyet de legalabb nem kell neki elmagyarazni,mi micsoda,es hogyan mukodik a robbanomotor.elsore megertette:) ja es ezt ugy,h gyuloli a motorokat
hal' istennek olyan ember vagyok,akit nem erdekel a penz. majd ha kell,eloteremtem, meg sosem volt ugy,h ne lett volna valahogy (reszeg haverom mondta ezt egyszer)
mellesleg a jovo ev sok valtozast hoz,asszony vegez,es jogaszkent szegeden jo penzert nem tud elhelyezkedni.kinezett uticelok: brusszel, parizs,budapest, mallorca.ha megveti a labat,megyek utana, leszek mosogatofiu,mig megtanulom a helyi nyelvet,aztan a vegzettsegemmel,es tapasztalatommal elhelyezkedem valahol. nyelverzekem van: egy alapfoku nyelvvizsgaval, 2 honap nyelvtanfolyammal es kemeny 2 nap intenziv vizsga elotti tanulassal rohogve letettem a kozepfoku C-t.
Csak ezzel akkor kell vigyázni ha ezt egy nagyon okos lány mondta neked!
hihetetlen mennyire el tudod rejteni a lenyeget a sorok kozott

erre mondta egyszer egy csajszi,h nem szeret engem,mert okos vagyok,es ezt ki is hasznalom,es hulyet csinalok a masikbol anelkul,h azt az illeto eszrevenne.
Az utolsó mondat cselekményét én időzíteném a januári hónapra.
Jó persze ez igaz, Thomasra is gondolni kell. (hogyan kenné meg egyedül a lekváros kenyerét)
Meg mi rendes emberek vagyunk és nem vennénk el senkitől a FELESÉGÉT mert az aljasság lenne.
mellesleg asszony is ezzel baszogat allandoan
amugy azert csinalom,mert szeretem.mindgi van kihivas,sosincsegyforma hiba.es amikor azt hiszed,h egyertelmuen taphiba,akkor kiderul,h megse az,hanem egeszen mas.imadok butykolni,ezert vagyok itt.majd ha penz kell,akkor fogom magam,es elmegyek mashova:)
a felsoroltak nagy resze onkormanyzati ceg.igy nincs ugyfellopas:) gondolkoztam mar sajat cegen,de ahhoz toke kell.toke nincs. ez nem nyugdijas allas,ez egyertelmu.par ev ,es mar kulfoldon leszek,v pesten.mar vannak tervek.
a gond az,h mivel mi is onkormanyzati ceg vagyunk,ok szabjak meg a fizut.es mivel elviekben ezt egy erettsegizett ember is elvegezheti,ezert hiaba van felsofoku vegzettsegem,nem adjak meg annak a minimalberet. kb 2000-ben alakult a ceg.en 2004-ben kezdtem itt dolgozni,aki elment elottem,es utanam mind a sok munka miatt, mert nem gyoztuk.mindig van vki,aki bevallalja,h ennyiert ezt elvegzi.
Már bocsi, de téged xopatnak. Ilyen profi melót ennyiért nem csinál senki, tehát vagy kicsit túlzó a felelősség, amit leírtál, vagy kihasználnak.
A kollégáddal csinálnál egy kis céget, és nyomnátok 2en (a hatalmas kapcsolati tőkét kihasználva) ha csak az ügyfélkör 5%-át ki tudnátok nyúlni, jövőre az új R6al jöhetnél talira, időd is lenne, mert a robotmelóra lenne 2 fiatal embered...
De Te ismered a helyi viszonyokat, én biztos nem gondolkoznék (sose szoktam ) főleg nem 30 évesen. Saját lábra állni nagy döntés, de miben bízhatsz? hogy 40 éves korodra a 185 felmegy 250re?
Bocsi még1x, hogy így kirohantam, de bosszant, ha ilyet látok.
biztos szep,meg minden,de ha foglalt,akkor foglalt. minek fussak egy oylan szeker utan,ami ugy se vesz fel.foleg ne futkarozzak oldalkocsival
Ne merd az asszony nevét a szádra venni
Na potika ezzel a beállítással (ez nekem a full max) nem szaggat 1 cseppet sem a 2. volkuta pályán toltam végig vele 41 fok max venti csúcsra húzva a vga
Ha meg nem hiszed kijössz és megnézed
Ebből is látszik hogy nem voltál talin.
nem.az tuti,h ha ilyesmire kell fanyalodnom,akkor minimum egy birkaval kezdek
gumi zsuzsi?
oszinten szolva engem hidegen hagy mas bnoje,van sajatom,azt gyűröm
Meg Kinga is ott lenne a közeledbe!