Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon kemény gépem van.
E4600 2,4@3,4
9600gt 512
gigabyte EP 43 S3l ram 1200+
2x2G kingmax 1066@1300
400W táp
Mindenen extra hűtés.
Mit kezdjek egy képpel? Folyamatában kell látni a dolgot milyen géped is van? Pontosan!
előzmény potinak
reggel felraktam a képet és a hőfokot bakker nézd vissza.
Ha nem hiszed kijössz megnézed. Nem szaggat 1 cseppetsem fullon
na mi van te ál fps-es
Ne izgulj poti
tetszetos joszag! mekkora lenne mar,megvennem,es atdobalnek az enyemre mindent,ami ertekes.nem kene atfestenem a motort,es egyik nap piros-feher,masik nap fekete motorom lenne a szomszedok meg pislognanak,h miylen gazdag gyerek mar ez,h 2 motorja is van
Köszi!
Úristen...szóval érdekelnének a 250-es féknyergei csak a komment írás közbe telefonáltam és arra figyeltem
szia érdekelne a kettőötvenes féknyergek érdekelnének
sziasztok ha valakit esetleg érdekel van pár megnmaradt alkatrészem, baráti áron. pl: fz600 4jh gyujtótrafók valamint 250es fzr-hez tipuskódot sajna nem tudom 2db féknyereg jó betétekkel he érdekel valakit teszek képet is. minden jót:)
donor lehet

bár nem tudom a blokkok között mennyi a különbség
Jó melót!
Mentem melóba.
Na ha esetleg valakit érdekel, akkor megkaptam végre az xbox játékot, eladó 8 pénzért! 12 a bolti ára...
Egyébként amikor én idejöttem még nem kellett, de az idén már csak olyat vettek fel aki átlagos beszélgetés szintű NYELVTUDÁSSAL jött.(és nem vizsgával, a gyerek 19 éves és Warcraftozás közben tanult meg angolul, nyelvtanárhoz nem is járt és középfokon nyomja, a gyárhoz- műszaki dolgokhoz viszont köze sincs)
Na ha minden igaz és egészséges vagyok, akkor KFC alkalmazott leszek az év végétől. Nem egy álom meló, de ott is pénzt adnak...85-öt kezdésként, meg a szokásos kiegészítőket.
Böccy, tesóm részéről offos a kocsi, sry...
Mondtam hogy majd felhívlak, de milyen számon? 1475 a vége?
Nagyon is lenne. Ha a középfokú C megvan az már elég. (a többi jön már magától)
Itt a környéken legalábbis egyre nagyobb igény van az oroszra is. Egyre többen tanulják.
Az kemény Asszem meg kéne csinálni angolból a nyelvizsgát Meg rá kéne még gyúrni a németre, bár lehet ,hogy semmi értelme nem lenne annak
Felénk gyakorlatilag egy igazgatói állást kapott egy középvezető, mert ő tudott csak francul.
A francok jártak ide nézelődni-tárgyalgatni 1 évig, és őt adták melléjük kísérőnek, folytak a tárgyalások, és mikor +lett a biznyic, ő lett a góré - őt ismerték
Azóta is viszi a céget (nem kis cég)