Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Tegnap azt mondja a szomszédom hogy milyen büdös a motor kipufogója, kijött a kedvenc szomszédom gyuri bácsi is, és elmondta hogy a pina is büdös és mégis szeretjük! 78 éves és minden RESPECT az övé!"
nalunk is kotelezo lenne a hosszu nadrag, es az ing.en megoldottam:
farmer+ bent va negy cipo,h a csizmat le tudjam cserelni,nyaron vekony kabat,hidegben vastag borjako az ing felett.igy mar egesz emberi a kinezetem.a gond akkor van,mikor hosszu a hajam,de va nitt WC,egy adag zsele,es kesz:D
Nos. Nagyon ritkán járok motorral melózni. Iroda. Nem nyerő a motoros szerkó. Átöltözni meg a tökmnek sincs kedve állandóan,
Csak akkor jöttem nyáron is motorral, ha egyedül jöttem (pl. Kinga nem melózott) vagy valami miatt beosztás csúszás volt, és akkor Kinga kocsival, és meg a motorral közlekedtem.
Én nem ott dolgozom.
Én az E.ON -nál tolom.
nekem nem sok idom va nmotorozasra.altlaaban 20-30km-es keruloket engedhetek meg magamnak,aztan irany a maszek munka.
megyek adj 2 honapot,felnyomom az angol tudasom felsofokura,es megyek veled dolgozni.milyen fasza lenne mar,haa ceged parkolojaban ket 600-as FZR allna minden nap
Itt folyamatosan keresnek nagy sz.gépes tapasztalattal angolul jól karattyoló embereket az IT Services-hez vagyonokért.
Az a baj, nekem egyik sem megy igazán. Kontár vagyok mindkettőbe.
szőröscsirke gyár!
Nálam inkább hosszútáv a jellemző, ha mégis motorral megyek melóhelyre ami 2Km-re van, akkor hazafelé valahogy mindig kis kerülővel megyek ami 100-150Km-ert jelent ha jó idő van.
-9 fok
Reggelt
en is igy vagyok vele.nem lehet latni a szintet,de tudom,h mikor kell utana tolteni,igy nem minden indulasnal kell ellenorizni.ha meg kigyullad a jelzo,akkor szepen ovatosan hazamegyek,es utanatoltom.altalaban varostablan belul hasznalaom,ha meg hosszabb utra,akkor mindig feltoltom rendesen.varoson belul meg barhol vagyok,3-5 km-en belul hazaerek,addig nem karosodik a motor.
ha automatizalnak,akkor soha nem kellene ember,nem lenne munkahely:)
Hát lehet hogy ott, a hengerfejet még szét se szedtük, mi lehet ott amúgy az enyém is faszán ment, csak meguntam h indulás előtt mindig olajszintet kellett ellenőrizni, persze a kis ablak ahol lehetne nézni az nem teljesen víztiszta hanem ilyen barnás színű és nappal is csak zseblámpával lehet átlátni rajta
jó regglt!
itt -4 fok és havazik szépen
morgen
ha gamer gépet akarsz ebből kettő kell
ja, hanem 76
lófaszt
ha komolyabb grafikus teljesítményt akarsz vga-t cserélj
az 5750-es ati alá meg tök fölösleges 1156-os alaplap
nem akarok kimenni a házból. -15 fok van kint.
Jó reggelt.