Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó éjt!
Jó éjt!
Szeva PO71
Szeva motorino
Jó estét,pár hete volt téma ez a fajta diesel motor.Akkor emlitettem hogy egyik ismerösöm 600ezret költött a defektes motorra.Mondjuk ö hajtotta elötte rendesen,szóval széthajtotta.Lehet normál használatnál nem lesz vele gond.
Eszek 4 pudingos palacsintát és keresek valami jó kis horrort...
Az "A" Omega jó volt de a "B összvér" nem igazán sikerült.
Igen, ezek nagyon jó vételnek tűnnek: nagy, kényelmes, jó vezetni, "BMW motor" van benne, ráadásul Opel amihez ugye (azt hinnénk) hogy olcsó minden.
A motor valóban az 524 td (és NEM az 525 tds) amibe beleturkált az opel (hengerfej) és az összes többi kiegészítője sem BMW hanem GM.
A h.feje örök hibaforrás (konstrukciós) és az alkatrészek amiket felsoroltál igen, de az összes többi komolyabb cucca kib.szott drága. Ezért olyan "kedvező" az ára.
A közvetlen környezetemben régóta jópár "ugyanilyen" van (majdnem nekem is lett) amíg jó addig nincs baj, de ha javítani kell akkor atomdrága, nem opel kategória. (a Golfhoz képest ez kemény menet lesz)
Kívánom hogy te legyél az üdítő kivétel.
nekem tetszik.volt mar par opel a kezem kozott,sok a szar,de ha karban volt tartva,sok km-t meg fogtok tenni.bar a H astranak az a tipushibaja,h a vizcsovet kiylukaszthatja a klima ventillatora,az azert durva
Jó éjt Sanyi
Jó éjt!Majd holnap többet tudok mondani.
Volt. Sérülésmentes,csak kisebb húzás van a bal elején,és pár karc. Fújva nem volt. Motor ok. fékek ok. 5000ft volt a állapotfelmérés. papír is van róla.
Na de mondj már valamit, mi a nemjó benne?
Nem baj,nekünk jó lesz. Nagyon sok autót néztem meg,de ez ennyi pénzért nagyon jó vételnek tűnt.Az alkatrészárak is a golféval azonos,pl: légszűrőbetét 1500,olajszűrő1200,üzemanyagszűrő900,stabilizátor 2400ft,gömbfej 2000ft Féktárcsa 7000ft fékbetét 7000/ garnitúra. Szóval emberi árak.
Legalább elvittétek egy állapotfelvételre?
Enyhítő körülmény. De nem tudok őszintén gratulálni.
Mert? mondjuk nem túl gyakori autó ez a fajta opel
Most nagyon nem.
Nyugtass meg hogy 500-nál nem adtál érte többet!
ábrus megint poénkodik...
Neeeeemmm! Miééért? Basszus pont ilyen Omegát!
ja értem
Hát,nem kerülne pénzbe a tankolás.
Nagyon király, ha tényleg Sikondán leszünk tavasszal, akkor vinned kell 1 kört vele