Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még jó ,hogy mindenki ennyire ráér
Ja szevasztok!
Na pistám a holnap helyett ma voltam arra megnéztem a vizórát és jó minden azon kívül ,hogy kb 3/4 ig ál vizel a gödör de legalább lesz honnét merni tavaszal tehát mindne renben még ma felhívom a krisztit ,hogy megnyugodjon, hogy minden kész (zárojelben mondom tele volt a tőkőm a tuskokal meg kb ezer egy ágacska volt a nővényzeten és akkor még a szomszédban is volt belöle bőven ugy ,hogy te vagy a hibás érte pistám mivel felelöst csak kell keresni
Jelentem, végeztem a bőrruha ápolással.
jó reggelt
Itt várom már 3 napja rakja fel valaki a bad company 2 vietnamot de semmi
köszi, viszonylag jól ( 'csak' a jobb kezem törött el) de csuklóból még nem fordul az alkarom max 90 fokban, szóval még nem tudom az asztalra fektetni a kezemet tenyérrel lefele. Meg eléggé be van még dagadva az egész, de a seb szépen gyógyul.
Ami is azért szar, mert nem tudok számítógépezni. Se gépelni, sem az egeret nem tudom megfogni. Ez azért a munkámhoz is elengedhetetlen lenne. A varratot szerdán fogják kiszedni, talán utána jobb lesz.
A Volvó? Az 740 GLE volt, 2500 ccm TD, soros 6 hengeres VW motor (mint az LT-ben) 8 év körül volt, mikor vettem 95-ben, akkoriban egy ilyen fekete hajó elég feltűnő volt itt faluhelyen.
Olaszos volt, eléggé lehajtva, hengerfejes is lett hamar, de olcsó volt javítani (síkolás, hegesztés, gyűrűzés) Mindig volt valami kis baja, de kényelmes volt, legtöbbet az overdrive váltóval szívtam, mindig kidobta az 5-öt, és 4-be 90el kellett mennem. Szervót is kellet cserélnem, de bontott volt valami 10enpár. Nagyon masszív futómű, vastag vasakkal, magyar utakra jó volt, azzal semmi gond nem volt.
Aztán szólt egy haver, hogy eladná 3 éves kombi 1.7TD F astráját, úgyhogy átültem, azóta csak új és újszerű autók voltak (szereltem eleget fiatalon, útközben, elég volt)
Reggelt. Kezeid hogy vannak?
morgen
opps

. . . . .
nem sirok hanem veres1ház
jó reggelt.
Jó reggelt !
Jó éjt!Megyek én is korán kelek.
Megyek aludni.
Természetesen nekem is piros volt. Imádnivalóan utálatos méregzsák volt. (csak eléggé széthajtva került hozzám és ezért nem is maradt sokáig)
Állat volt menni vele.
Én meg mióta megvan 1x tankoltam tele
Nyertél!De én kiszereltem a gyári üzemanyagtartályt(a hátsó ülés mögül)és ment a helyére a PB gázpalack,Lovátó reduktor bele,azt hajrá !
ja, nem vontam ki. Tehát 12 pénz marad tisztán.
uh, az hány km-t megy el egy tankkal?
ukránban egy liter 95-ös 200 Ft-ba fáj, itthon 350. Ha csak 80 Ft van literenként, és az utiköltség, meg az ukrán zsaruknak a jatt 8 e Ft, akkor is ha 300 literes tankal számolunk, amiből mire hazaértél nincs csak 260, akkor . . . 1 kör 20 rongy.
1 héten 2 kör, és máris a havi 160 pénz megvan tisztán. Még nem számoltunk olyat, hogy ott a coca cola pl. fele az itthoni árnak, sütő olaj is olcsóbb. Csoki, cukor, cigi, stb. stb.
Ja nem cimbi scania 600l. egyik oldaalt