Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Délután megyünk vendégségbe,fel a hegyoldalba. Kb 3km gyaloglás,mert oda ilyenkor se busz,se autó nem jár. Na az hangulatos kis hely, megmértem a végét az utcának 20% körüli az emelkedő! Az nagyon meredek.
Nálunk sztem 10-15cm,de lehet hogy nagyobb. A Mecseken sztem a duplája 20-30cm
Szia Opeles! örülj Neki, nincs akkora hó aminek én ne örülnék, de itt nálunk alig van pár cm... :
Sziasztok! Rohadt nagy hó esett,esik itt nálunk. Nem csipázom az ilyen időt!
sajna nem ez volt a leghosszabb.
Dehogynem!
és lefogadom, hogy este még csak szex se volt...beírhatod 2010 egyik legrosszabb napjának
Reggelt! esik a hó, és a fiúk már biztos Mönichkirchen lankáin csúsznak Én meg itthon rohadok, mert nem volt szaros 10.000 ft-om
lehet.
Na a tegnap storyja:
elvben az lett volna a menet, hogy 2-ig dolgozok aztán pár percben kicsit gyúrok a low cost karácsonyra (anyám a lelkemre kötötte, hogy SEMMIT sem vehetek neki karácsonyra, mert Ő nem tud, és ez így jó. (munkanélküli lett novemberben). Fotókat scanneltem a bátyámról aki meghalt 5 évesen, mikor én fél éves voltam és a scannelt fotókból lesz pótolva az anyám falán lévő fotó ami már gyakorlatilag nem látszik annyira kiszívta a nap. 20 év nagy idő. Utána terveztem menni gyűrűért a robogó dugattyújára. Namost. scannelés után kimentem a kocsihoz, ami 3 hengerrel elindult. Majd 3 perc után lefulladt, és bármennyire köszörültem onnantól nem indult (megszívta magát mint disznó) 25 perc indítózgatás után (új 74 aH-s akku a kis Fabia-ba) Én balfasz meg mérgemben. . . geciszar etanol fostajicska. Levágtam az e85 box-ot a gecibe a légszűrőházról. Utána elgondolkodtam rajta hogyan is működik és szomorúan konstatástam hogy innentől nincs befecskemdezésem. eredeti terv: scannelés, gyűrűvétel után go 3-ra Kingáért, onnan gó haza, és öltözés. Öcsém jött volna értünk és elvisz az évzáróra. Nos, öcsém jött is, de vontatókötéllel. (5 perc volt mire rájöttem, hogy a vonószemet hová kell betekerni) Elhúzott apósékkoz. Motortakaró le, etanol szett kibont, eredeti visszaállít. Trafósro le, gyertyák ki, pucolás, henger szellőztetés, trafó vissza. Indul. Ok. összerakás,menés haza. Qvagyors öltözés (nekem 3 perc alatt ment, Kingának 33 volt) Öcsém kihagy ,saját autóval go, és a vacsi legvégére odaértünk Neoton 1,5 órás élőkoncert, majd a Hangfogó zenélt. Annyira romon voltam már, hogy 10-kor szóltam Kingának mennyünk. (annyira Ő még nem akart. Mondjuk annyi pezsgő és bor után biztos én sem) Éjfél körül már aludtam. Most 10-re megyek melózni. 4 órás lájtos meló. Ma este megint banzáj (tegnap a Nagy évzáró volt, ma pedig a mi szervezeti egységünké lesz. Oda Kinga nem jön. Piálok ! Kinga vezet)
na röviden ennyi a tegnap storyja. befagyott a bejárati ajtó zárja. megyek kiolvasztom. -9 fok van kint.
kell a fagyálló, mert keni a vízpumpát.. állítólag
szíp ! És dízel ! ! !
Villamos széket tesztelek.
neked fűtött helyen van. Minek bele fagyálló?
valemelyes korrozív anyag. Szerintem felesleges bele.
morgen

30cm hó esett az éjjel, hmmm tök jó
jó reggelt. go home-------BUDAPEST
. . . . . .
naggyon jó
no jóéjt
Egész jó ez a The Walking Dead sorozat!
Szokott segíteni elég sok mindenen a legújabb vga driver, de persze van olyan eset is, amikor nem a legújabb a legjobb
Jut eszembe,valaki panaszkodott hogy nincs hardveres gyorsítás a videokártyáján.Nekem is le kellett töltenem a legújabb grafikus drivert hogy elinduljon a Bad Company.
Amerre járok dolgozni,az egyik utcában van egy aranyszínű,mikor meglett a jogsi két éve,akartam venni,akkor már 300000-ért lehetett venni.Aztán munkahelyen hallottam róla,hogy a hengerfeje hajlamos berepedni ha nagyon meghajtják.Hogy ebből mi igaz,ki tudja,én benzinest akartam,aztán Yamaha lett.