A szomszédomnak 98 óta van egy pont ilyen (kb 96os lehet) és minden nap látom menni, nem tudok nagy javításról.
Emlitett barátom is 95 óta Omegáz, a jelenlegi a 3. (a 2. volt, ami ripitya lett, a mostani ugyanolyan) és mind bevált.
Az a baj, hogy sokan hajlamosak csak saját tapasztalatból vagy szűk környezetből ítélni, nem pedig a statisztikákból és a szájhagyományból.
Jó ez a kocsi téma, olyan jót lehet vitatkozni rajta, mintha életünk függne rajta Hiába, a hit falakat mozgat meg
Mi pl ebben a témában sosem fogunk 1ezni, mert pl. én nem vennék franciát soha, neked meg bevált.
No ! nyaralo , lépcsőfeljáro a fa fokok nincsenek a helyén az jó vagy rossz jel?tehát nem lehet felmenni ti szedtétek le vagy valaki akinek szüksége volt rá?
Amit te mondasz az az általánosság, én meg azt mondom ami a sokszoros tapasztalat.
Átlagban tízből egy rendben van, reméljük hogy az az egy a Sanyié.
(legutóbb pl a garázsajtós faszi jött egy ilyen kombival, kérdeztem hogy mi a pálya de nála is ugyanezek voltak)
Franciára meg nem én akartam rábeszélni hanem ő keresett olyat.
Ma én is a bejárati ajtót javítottam mert lehalt a zárnyelv és nem csukódott be,ömlött be a zima!Aztán ha már ott vagyok le is szigeteltem szivacsos csíkkal,plussz még egy kis szobai küszöb javítás.Ilyen hidegben belső munkát érdemes végezni.Ja és persze egész nap hótakarítás,Kati kitalálta hogy felszórja sóval a járdát,de húsz méterre vett fél kilót,persze édeskevés lett!
émmeg viszem miát céges karácsonyi vacsira, úgyh lepucoltam a havat a kocsiról, mengéztem a guminyomásokat, és beálltam a kapu elé utána míg nem kell menni érte, kivel koccanok?
Ábrus, vett volna inkább valami francia retket, ami lehet, hogy neked bevált, de amúgy meg szidja mindenki.
Az Omi nagyon jó konstrukció, masszív autó, jó futóművel. Arról, hogy a motorját széthajtja a sok hülyegyerek, nem tehet. Ha a Sanyáé jó, az is marad, mert ő nem fogja hidegen rugatni
Haverom 150el rongyolt egy álló Audiba a pályán, és csak a sarkcsontja repedt meg, kíváncsi lennék, melyik 10enéves citrojen tudná ezt...
450 egy vicc egy ilyen autóért, javítani meg bontóból, ott mindhez ugyanannyiba kerül az alkatrész.
Nagyon kevesen tudnak feltekerni rajta bringával,nekem sikerült.
Olyan meredek,hogy csak ülve lehet tekerni,és rá kell hajolni a kormányra,mert kiáll egykerékre a bicaj. Ha megállsz nincs többé elindulás.
Emlitett barátom is 95 óta Omegáz, a jelenlegi a 3. (a 2. volt, ami ripitya lett, a mostani ugyanolyan) és mind bevált.
Az a baj, hogy sokan hajlamosak csak saját tapasztalatból vagy szűk környezetből ítélni, nem pedig a statisztikákból és a szájhagyományból.
Jó ez a kocsi téma, olyan jót lehet vitatkozni rajta, mintha életünk függne rajta
Mi pl ebben a témában sosem fogunk 1ezni, mert pl. én nem vennék franciát soha, neked meg bevált.
Átlagban tízből egy rendben van, reméljük hogy az az egy a Sanyié.
(legutóbb pl a garázsajtós faszi jött egy ilyen kombival, kérdeztem hogy mi a pálya de nála is ugyanezek voltak)
Franciára meg nem én akartam rábeszélni hanem ő keresett olyat.
Hó itt is es reggel óta, Suzukival voltam 2x is fent a városban. Hihetetlen, mennyit balfaxoskodnak sokan 1 kis hótól
Az Omi nagyon jó konstrukció, masszív autó, jó futóművel. Arról, hogy a motorját széthajtja a sok hülyegyerek, nem tehet. Ha a Sanyáé jó, az is marad, mert ő nem fogja hidegen rugatni
Haverom 150el rongyolt egy álló Audiba a pályán, és csak a sarkcsontja repedt meg, kíváncsi lennék, melyik 10enéves citrojen tudná ezt...
450 egy vicc egy ilyen autóért, javítani meg bontóból, ott mindhez ugyanannyiba kerül az alkatrész.
szakad a hó
Olyan meredek,hogy csak ülve lehet tekerni,és rá kell hajolni a kormányra,mert kiáll egykerékre a bicaj. Ha megállsz nincs többé elindulás.