Egy barátom megírta az összes Hobo-t azt hallgatom. Csináltam forraltbort, és azt szürcsölgetjük a Vicussal. Ilyenkor milyen szép is az élet,mondjuk máskor is,de sokszor nehéz!
Én megfogadtam ,hogy többet itt nem értek bele semmibe de rövid leszek Castrol 20-50 vagy 10-40 ásványi vagy Repsol 15-50 ásványi én teszteltem szinte minden márkát nem csak rámondom ,hogy az szar természetesen ezekhez a gépekhez hozzá teszem ha benézel hozzám láthatod ,hogy nagy becsben vannak tartval a kedvenceim nem a levegőből szipantottam amit mondok de többet nincs kedvem irni erről a többit neked kell eldönteni ( de a full szintiket felejtsd ell én is probáltam ezekhez az nem való)
Mi itt egész évben segédmunkást kerestünk magunk mellé napi 5 ropiért könyörögnünk kellett ,hogy ugyan már valaki dolgozni nem akar és reggel 3/4 8 tol ugy fél 5 ig szolnom kellett volna neked 1 lényeges dolog amit kötünk ne igyon a pogár
Segítséget szeretnék kérni , de ha lehet csak az válaszoljon aki ténylég vágja a témát mert már mindenki mást mond és nem tudom mivel teszem a legjobbat! A helyzet a következő van nekem egy Yamaha FZR 400-am ami úgye már nem egy fiatal gép , eddig mindig ásványi olajat használtam/raktam bele (Castrol Actevo Xtra) tökéletesen müködött evvel az olajjal , de ahogy a következő cserénél megkapta a Castrol Power 1 Racinget 10W50 FULL SZINTETIKUS azonnal csúszni kezdett a kuplung tőle! Na most tavasszal újra ásványi olajat szeretnék bele , de még mindig nem tudom melyiket válasszam annyi mindent hallottam eddig! KÉRDÉSEIM a következők:
- Sokan azt mondják 20W 50 Ásványi kell bele mert az a jó az kell az öreg gépeknek?Szakik ez igaz?Mert a motor manuálja 10W 30-at ír de úgye ilyen olaj már ritka mint a fehér holló!
- A másik kérdésem pedig hogy mit jelent az hogy : TechnoszintetikusŽ észter bázisú ez az ásványi akar lenni?Mit takar ez?
-A harmadik kérdésem pedig hogy mondjatok már nekem egy két terméket ami ásványi és jó ehhez az öreg géphez?
Yamaha Fz 750-hez való félidom eladó. nagyon szép állapotban, fehér színben. Nem hiszem hogy újra kell festeni. Én feltenném így ebben az állapotban. Hívj megeggyezünk! Érd: 20/227-0655
http://youtu.be/PJC_qjQn2q0
Segítséget szeretnék kérni , de ha lehet csak az válaszoljon aki ténylég vágja a témát mert már mindenki mást mond és nem tudom mivel teszem a legjobbat! A helyzet a következő van nekem egy Yamaha FZR 400-am ami úgye már nem egy fiatal gép , eddig mindig ásványi olajat használtam/raktam bele (Castrol Actevo Xtra) tökéletesen müködött evvel az olajjal , de ahogy a következő cserénél megkapta a Castrol Power 1 Racinget 10W50 FULL SZINTETIKUS azonnal csúszni kezdett a kuplung tőle! Na most tavasszal újra ásványi olajat szeretnék bele , de még mindig nem tudom melyiket válasszam annyi mindent hallottam eddig! KÉRDÉSEIM a következők:
- Sokan azt mondják 20W 50 Ásványi kell bele mert az a jó az kell az öreg gépeknek?Szakik ez igaz?Mert a motor manuálja 10W 30-at ír de úgye ilyen olaj már ritka mint a fehér holló!
- A másik kérdésem pedig hogy mit jelent az hogy : TechnoszintetikusŽ észter bázisú ez az ásványi akar lenni?Mit takar ez?
-A harmadik kérdésem pedig hogy mondjatok már nekem egy két terméket ami ásványi és jó ehhez az öreg géphez?
Köszi a válaszokat előre is!